Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Одлично момци... Победа за мерак... Немам зборови... Не можам и да коментирам.. Исполнет сум со среќа... Не знам што повеќе да кажам... Со одлична игра, подигнат морал за победа одиме да го скинеме Торино... Среќна победа дечки... ФОРЦА ЈУВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Drughi

Green Out Bandit
Член од
12 септември 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Браво Јуве веќе очекувано по толку долго време без победа милсам деке веќе ни тргна и дека вака ќе продолжиме понатаму и се надевам дека ќе стигнеме до финалето па и титулата да ја земеме секако.Сепак Браво за Дел Пиеро и за Амаури за асистенцијата и за голот и на Недвед за асистенцијата!!!

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Без Каморанези,Поулсен,Буфон,Трезеге ги тепивме ами и тие да беа ?
Игравме со младите Маркизо и Маркиони и пак ги прекцавме тоа е супер!!
Сега на Торино нема да претставува проблем ке го победиме во тоа сум сигурен! Форза ЈУве!!!
Едит: Сисоко секој старт му беше реален на топка овој судијата беше супер само во некој ситуации свиреше непотребно кога сисоко беше во дуел.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Лејјј Сисоко зверр ,колку боље играме кога игра Сисоко

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Cestito decki:D golema pobeda, odlicno odigraa samo padnavme kondiciono vo poslednite 20 minuti, no normalno e toa mnogu povredeni igraci ... :D FORZA JUVEEEE:D:vozbud:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Сега само да не кикснаме во никој случај со Торино.Мора да се победи и овој натпревар

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Сега само да не кикснаме во никој случај со Торино.Мора да се победи и овој натпревар
НЕМА ШАНСИ БРАТ, ако кикснеме ела обесиме, наши човеци се Торино абе и како и да е и да не се наши и да се наши ние против нив победуваме!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ајде да слушнам лош збор за Раниери.
Буквално ги згази реал во првото полувреме. Тактички беа надиграни.
По предноста се повлековме и то не ми се бендиса многу ама поарно така отолку да трчаме ида остајме простор.

Ме мрзи да барам постови од влечењето на групите па да се цитирам. Реал ни се стари пациенти. Плус некој од коментаторите ми ја потрврди теоријата. Имаме 5-1 скор во торино и 10-3 гол разлика :D

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Одлична партија! Ангажирана и пожртвувана игра од сите на теренот (да, и од Молинаро). Имам забелешка до Раниери мислам дека требаше на резултат 2-0 да го стави Giovinco, ама ок како и да е, утакмицава ми ја разубави неделава!
FORZA JUVE SEMPRE !!!

п.с. не верував во победа вечерва:nesum::kesa:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
abe ljuge so sakate i vie od juve so 8 standardni igraci mu se povredeni i sakte rezulati epa toa e ama ima vreme koga kje se vratat site standarni igraci kje meti ko i vo starite dobri vremina forza juveeeee per sempre

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.842
Зошто сега не се критикува Раниери?Или сега чини, добар тренер е?
Јуве со онаква мотивација која што ја имаа денес (посебно првото полувреме) мислам дека нема тим на светот кој нема да биде совладан. Полно ми е срцево, среќен сум максимално..Кога викав дека оптимизмот е многу закон работа?

Јуве може да победи секого..Плус многу ме изнервираја сабајлешните шпекулации на медиумите кои веќе го ставија Манчини за тренер на Јуве, дека демек биле вчера на вечера Гиљи со Манчини, и стотина стории, дека на Раниери му се избројани деновите во Јуве и стотици приказни..Раниери го УБИ Шустер на тактички план! Кралевите беа поразени, но сега не чека возвратниот дуел..Тој ќе биде потежок натпревар од овај, но дотогаш ќе се вратат од болница неколку играчи, и Раниери ќе има поголем избор, и се надевам на позитивен резултат од Сантијаго Бернабе..Амаури, ЅВЕРЕТИНА...Секоја чест...Недвед, ме потсети на онај стариот, бомба...Дел Пиеро?НО КОМЕНТ..Капитен..Едноставно цел тим изигра солидно...Браво, многу сум среќен...Сега моите мисли се насочени кон градското дерби, ама мислам дека го победивме феноменот на слаба реализација, и очекувам Торино да биде совладан...

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Mislam deka posle denesnata ogromna pobeda nad Real Madrid i toa so polovicen sostav, Torino treba da go tepame i toa lesno bidejki sega i sasmodoverbata e FULL kolku keeef mi bese Aleks mi se nasolzija ocite me potsetija na prethodniot duel koga Zalayeta im go zabodi vo prodolzenieto, kako i da e mislam deka se vrakame :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom