Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Арно кажа мацедонанин бој.. не ни требаат просечни играчи во преодниот рок.Мора некое екстра засилување како диего... швајни...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Кој ли е дечково шо и ние и вие толку се интересираме??
Па пехарите и медалот шо ги има не се за џабе, сигурно има нешто покажано па за да ги добие. А треба да се бараат такви мнлади таленти, посебно во Бразил, знаеме дека таму се раѓаат големи играчи.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.842
За дербито со Градскиот Ривал, повикани се следниве играчи:

3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
15 Knezevic
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
40 Rossi
41 Ariaudo

Значи со Легро е се во ред..На дуелот со Реал Мадрид по се изгледа дека беше заменет со Мелберг, бидејќи Раниери вероватно сакаше да го заштеди!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Браво тим4е ЗВЕР..полвинте и повеке го имат веке :)
За вечер очекувам да се помотивирани нашите да покажат кој е ВЛАДЕТЕЛ на Торино (мислам во фудбалот :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Браво тим4е ЗВЕР..полвинте и повеке го имат веке :)
За вечер очекувам да се помотивирани нашите да покажат кој е ВЛАДЕТЕЛ на Торино (мислам во фудбалот :)
tи ако го имаш незначи оти сите го имаат право

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Фала за скинот супер е, се гледа дека нашиот тим е еден од најсаканите, такви скинови има само од Челзи, Барса и од ЈУВЕ.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Вечер очекувам поведа од минимум 2-0 знам дека нема да биде воопшто лесно познавајки ги Торино колку грубо играат ама верувам во Јувентус....Forza Juve!!!!:vozbud:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.842
Раниери на официјалната страна вика дека може да се одлучи да му даде шанса на младиот Албин Екдал на дуелот со Торино..Вика дека Каморанези нема да игра, бидејќи не сакал да го ризикува, не бил фит 100проценти..Исто така, после многуте изјави на Коболи Гиљи и на цела Управа дека столчето на Раниери е безбедно, Раниери изјави дека секогаш чувствувал дека клубот и играчите секогаш биле зад него и го поддржувале...

И Џовинко проговори за дуелот со Торино, и го опиша како изгледа Торино за време на дуелот...

«I've lived many a derby with the junior teams and it's a match that’s different from all the others: there's a buzz around town, people talk about it, the players talk about it, it's a special game for the fans. Sure, I'd love to play, if I get a chance I'll be ready»
„Имам преживеано многу дерби натпревари со младинските тимови, и тој е меч кој е поинаков од сите други: Жагор насекаде низ градот, луѓето зборуваат за тоа, играчите зборуваат за тоа, едноставно тоа е специјален меч за фановите..Секако, јас би сакал да играм, и ако добијам шанса, јас ќе бидам спремен“

Легротаље проговори за малата болка што ја почувствувал на дуелот со Реал Мадрид, и вели дека барал да биде заменет зошто не сакал да ризикува да го пропушти мечот со Торино...

«The derby holds a special fascination, the same that a match like the one against Real Madrid can have. I think Tuesday's game will prove to be the turning point in our season and it'll give us the drive we need to win the next few games, starting from the one against Toro».
„Дербито е специјална фасцинација, иста како онаа која можеш да ја имаш против Реал Мадрид..Мислам дека дуелот со Реал ќе се покажи како отскочна штица во оваа сезона, и ќе ни го даде потребното што ни треба да ги победиме наредниве неколку натпревари, почнувајќи од дуелот против Торино“

Добра атмосфера владее во Јувентус после победата над Кралевите..Се надевам дека во право е Легротаље, и дека работите на Јувентус ќе продолжат да одат во нагорна линија после победата над Реал Мадрид, која победа се надевам дека ќе допринесе за да се подобри самодовербата на играчите...Forza Juventus!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Само да не се повреди некој клучен играч. Ко ќе ми текни колку грубо играат овие ќе бидам среќен и со нерешено и здрав тим.
Како загревање моментот шо најдобро го памтам од ваквите дуели
http://hk.youtube.com/watch?v=sH2WhgNUE40&feature=related

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Џовинко е секогаш оптимистички и победнички расположен :):)
Го очекуваме неговиот првенец сезонава :) и мислам дека ке биде вечер

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Само да не се повреди некој клучен играч. Ко ќе ми текни колку грубо играат овие ќе бидам среќен и со нерешено и здрав тим.
Како загревање моментот шо најдобро го памтам од ваквите дуели
http://hk.youtube.com/watch?v=sH2WhgNUE40&feature=related
Мареска со прославата со роговите која ја правеше за да предизвика лудило кај фановите на Торино:zver:
edit:Два прекрасни клипови Juventus channel production....

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мареска со прославата со роговите која ја правеше за да предизвика лудило кај фановите на Торино:zver:
Да да, претходно феранте славеше со неговите рогови и после овај се заебаваше. Тогаш го засакав како играч, штета што не можеше да остани во Јувентус. Можи не беше екстра квалитетен играч ама барем ќе беше добар за мотивирање :vozbud:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom