Па што е крив Раниери тука...? И самиот Дешамп вика дека управата не му давала пари за јаки играчи. Сигурно и на Раниери не му даваат па затоа си прави просечни трансфери.Deshamp znae shto zboruva, znae shto saka...
Ucel od najdobriot, i najdobrite...
Vakvite kiksovi na Ranieri, ne znaenje da se napravi transfer, go napravi klubot da stane prosecen...
No... Duhot, e duh, nikad ne moze da izblede, nikad ne moze da ostari... Ke bideme toa shto sme bile... A sme bile shampioni... So ili bez Ranieri... So ili bez ovaa uprava...
Пак нека земи, ама другпат ставај само линк за да не се отвораат одма сите. Вака фаќаат многу меморија. Кој сака пак можи даги гледа една по една.Арно де да не пречи, добри се сликичкиве некој можеби сака да види да земи некоја!
Па вероватно се сеќаваш на првото полувреме и примети ја играта на Јуве..Ја држевме играта, високо мотивационо ниво, секој си ја вршеше својата задача, тоа е дело и на играчите и на тренерот..Тактички мудро, и тука беше надмудрен Шустер.. Второ, околу повредите..Раниери имаше две принудни замена, Maркизо..А за Легротаље изјави Раниери пред мечот дека не е 100 проценти фит, како и за Јакинта, и дека ќе се обиде да го заштеди Легротаље ако воопшто е можно.. Тоа и се случи..Во второ полувреме игравме поповлечено (што, е и нормално, посебно за Италијанските тимови), и мислам дека овој меч е отскочна штица на мотивационо поле за играчите на Јуве..Маркизо ќе отсуствува 4 - 5 недели, а Легро веќе сабајле имаше тренинг сесија во теретана заедно со Дел Пиеро и Киелини, така да се очекува со Торино да биди подготвен 100%.....kiko mc vikas deka gi otepal real takticki, kazi koja taktika ? se povredi legrotaglie moralna zamena, se povredi markizio moralna zamena, morase salihamidzic da vleze, giovinko treba uste leb da dzvaka za da nastapi vo LS i toa protiv real...
FORZA JUVE
Добредојде во фан клубов enjoy your stay...:wink:FORZA JUVE
Добре ни дојде Бјанконеро во фан клубов:helou:FORZA JUVE
Ај да плачиме?? Што викаш?? А?? Коа ти е толку жал да пролееме некоја какпка солза??:pos2:Добредојте и од мене бјанконерче!
Но да кажам нешо за мечот кога го дадеа Џовинко ка гледе ми стана жал што не игра жалното на нози беше гледаше и аплаудираше и излезе после се качи горе на тревата гледаше жал ми стана, но тоа е !
„Јас на тоа се изнасмеав, тие го изјавуваат неговото име да ги разгневат нашите навивачи.. “"I just had a big laugh, they just mentioned his name to wind up our fans,"