- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 24
Uhh.. Sakam da gi vidam Ekdal i Giovinco zaedno na utresniot duel protiv Torino
многу тешко!Uhh.. Sakam da gi vidam Ekdal i Giovinco zaedno na utresniot duel protiv Torino
ова е шпекулација, многу тешко да се оствари овој сон!и јуве се вклучува за Цеск Фабгерас, али ќе биде molto pesante
Абе остајте го тој Апија, набре кизнај колку е јак, наместо некој посалам да се земи уште да се замараме со просечни играчи.mnogu tesko fabregas,jas mislam deka za januari treba da go vratime APIAH.
Imas pravo preku k** mi e od vaka prosecni igraci, potrebni ni se dokazani igrachi, a ne vakvi kako poulsen, appiah, almiron ... eve izleze denes edna spekulacia za Fabregas ne znam kolku vistina ima vo toa no toj bi bil golemo zasiluvanje za timot.Абе каков Appiah такви издишани фаци не се потребни!
Oд кај заклучи дека не е јак Поулсен? Од 5-6 утакмици кои ги изигра? И тоа солидно ги изигра да напоменам... Не знам зашо увек мрсите вака за играчите.Imas pravo preku k** mi e od vaka prosecni igraci, potrebni ni se dokazani igrachi, a ne vakvi kako poulsen, appiah, almiron ... eve izleze denes edna spekulacia za Fabregas ne znam kolku vistina ima vo toa no toj bi bil golemo zasiluvanje za timot.
Поулсен изигра неколку лоши натпревари сезонава. Тоа е затоа што Раниери игра со два исти играчи на иста позиција(сисоко и поулсен)...и на еден натпревар неможе двајцата да ја покажат својата доминантност, затоа најчесто еден од нив се губи и игра лошо.Oд кај заклучи дека не е јак Поулсен? Од 5-6 утакмици кои ги изигра? И тоа солидно ги изигра да напоменам... Не знам зашо увек мрсите вака за играчите.
Jas sum eden od retkite koj sto go fali Poulsen na forumot, no da bideme realni, Poulsen ne e megu najdobrite igraci na svetot, nas ni trebaat Fabregas, Lampard, Deco i dr. me razbiras sto sakam da kazam . . .Oд кај заклучи дека не е јак Поулсен? Од 5-6 утакмици кои ги изигра? И тоа солидно ги изигра да напоменам... Не знам зашо увек мрсите вака за играчите.
За другиве да ама Поулсен не, не е многу јак ама не е како овие другиве шо ги наброја.Imas pravo preku k** mi e od vaka prosecni igraci, potrebni ni se dokazani igrachi, a ne vakvi kako poulsen, appiah, almiron ... eve izleze denes edna spekulacia za Fabregas ne znam kolku vistina ima vo toa no toj bi bil golemo zasiluvanje za timot.