Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
и јуве се вклучува за Цеск Фабгерас, али ќе биде molto pesante

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Абе каков Appiah такви издишани фаци не се потребни!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Абе каков Appiah такви издишани фаци не се потребни!
Imas pravo preku k** mi e od vaka prosecni igraci, potrebni ni se dokazani igrachi, a ne vakvi kako poulsen, appiah, almiron ... eve izleze denes edna spekulacia za Fabregas ne znam kolku vistina ima vo toa no toj bi bil golemo zasiluvanje za timot.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Imas pravo preku k** mi e od vaka prosecni igraci, potrebni ni se dokazani igrachi, a ne vakvi kako poulsen, appiah, almiron ... eve izleze denes edna spekulacia za Fabregas ne znam kolku vistina ima vo toa no toj bi bil golemo zasiluvanje za timot.
Oд кај заклучи дека не е јак Поулсен? Од 5-6 утакмици кои ги изигра? И тоа солидно ги изигра да напоменам... Не знам зашо увек мрсите вака за играчите.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Oд кај заклучи дека не е јак Поулсен? Од 5-6 утакмици кои ги изигра? И тоа солидно ги изигра да напоменам... Не знам зашо увек мрсите вака за играчите.
Поулсен изигра неколку лоши натпревари сезонава. Тоа е затоа што Раниери игра со два исти играчи на иста позиција(сисоко и поулсен)...и на еден натпревар неможе двајцата да ја покажат својата доминантност, затоа најчесто еден од нив се губи и игра лошо.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Jas sum eden od retkite koj sto go fali Poulsen na forumot, no da bideme realni, Poulsen ne e megu najdobrite igraci na svetot, nas ni trebaat Fabregas, Lampard, Deco i dr. me razbiras sto sakam da kazam . . .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Јас перфектно те разбирам. Не реков дека Поулсен е меѓу најдобрите во светот. Али сепак, почеток на сезона е... му треба време, сеуште се адаптира човекот. И јас би ги сакал Фабрегас, Лампард... али тоа е тоа..

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
За другиве да ама Поулсен не, не е многу јак ама не е како овие другиве шо ги наброја.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Има време да се уигра, вервам во него. Дури и да не биди првотимец ќе биди добра замена. Бизнисот со него мислам дека беше добар.
Јас не сум многуза Фабрегас. Многу ќе биди скап имислам дека нема да се наметни во италија.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.737
На секој играч му е потребно одредено време за да се прилагоди..Досега Поулсен не се има покажано толку слабо, и мислам дека со тек на време ќе станува од натпревар во натпревар се подобар и подобар..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom