Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
сакав да кажам дека не сакам денеска да брани буфон оти ќе го наполнат со голови и пак јуве ке изгуби
neso ne si u red druze.edvaj cekavme da se vrati zverot od povredata sea se izbacues so ovakvi NEIZDZRANI mislenja.ne deka maninger e slab,ali GIGI BUFFON e eden i edinstven.pozz:salut::salut::salut:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
еве една слика

neso ne si u red druze.edvaj cekavme da se vrati zverot od povredata sea se izbacues so ovakvi NEIZDZRANI mislenja.ne deka maninger e slab,ali GIGI BUFFON e eden i edinstven.pozz:salut::salut::salut:
znam znam odvaj cekav ama se uste ne e vo forma za da brani inaku znam koj e buffon i koj e maninger,site cekavme i da se vrati trezege
:salut:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Se priblizuva krajot na temava. Izgleda vecerasnata pobeda ke ja proslavuvame vo nova tema.
Da se nadevame deka ke ni podarat pobeda za da ja pocneme temata so so ubavi vpecatoci a ne so nervozni postovi zaradi eventualen neuspeh

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Se priblizuva krajot na temava. Izgleda vecerasnata pobeda ke ja proslavuvame vo nova tema.
Da se nadevame deka ke ni podarat pobeda za da ja pocneme temata so so ubavi vpecatoci a ne so nervozni postovi zaradi eventualen neuspeh

od tvoja usta u mrezata na palermo:vozbud::vozbud::vozbud: i jas se nadevam na takov pocetok.mislamd eka ke vlezeme u serija od nekolku pobedi vo ovie klucni natprevari za nas.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мора на победа вечер :vozbud: се надевам на кикс на Интер и приближување до него...а до среда има време...првин Палермо :zlo:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
јуве примавера играа сеа од 15 саат полуфинале со Торино,само што заврши и јуве тепаа со 3-1 ,два гола на Имобиле а третиот не видов кој го даде а др. утакмица Сампдорија ги тепаа Интер шупаците

едит-третиот гол го дадол Д'елиа по асистенција на Дауд,иначе он беше асистент и на првиот гол,грешка Дауд го дал третиот гол по асистенција на Делиа,погрешно преведов,7 гола од 5 утакмици и најбољи стрелец на турнирот, и ајде честито 1000 страници да се множат па и во новата тема да постираме слики како Тери и Лампард плачат како финалето во ЛШ а Дел Пиеро и Сисоко се редуваат:):) Кико брате,ти ја имаш честа

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ajde cestito 1000 ka Juventini. Da ni se mnozat uste mnogu stranici vo novata tema pred se ispolneti so uspesi na nasiot omilen Juve. FORZA JUVENTUS!!!
P.S. Kiko do kade si so podgotovkata na novata tema? Ke ja bide li?

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ajde cestito 1000 ka Juventini. Da ni se mnozat uste mnogu stranici vo novata tema pred se ispolneti so uspesi na nasiot omilen Juve. FORZA JUVENTUS!!!
P.S. Kiko do kade si so podgotovkata na novata tema? Ke ja bide li?
Кико подобро ништо не кажувај нека биде изненадување, ај и од мене честитки за 1000 страна :helou:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Uste pogolem pritisok e na Juve vecer posle pobedata na Inter vo Bologna. Sega ednostavno mora da se pobedi zatoa sto so sekoj poinakov ishod osven pobeda, crno ni se pisuva.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Мене по важно ми е да извадиме добар резултат со Челзи, и мислам дека треба да се фокусираат на натпреварот со Челзи. Но прво вечер ке треба со Палермо да изиграме добро и после со поголем морал да влеземе во дуелот со Челзи.
:eek:ftopic:А што ке биде со оваа тема кога ке се отвори старата?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Мене по важно ми е да извадиме добар резултат со Челзи, и мислам дека треба да се фокусираат на натпреварот со Челзи. Но прво вечер ке треба со Палермо да изиграме добро и после со поголем морал да влеземе во дуелот со Челзи.
:eek:ftopic:А што ке биде со оваа тема кога ке се отвори старата?
Mene mi se ednakvo bitni dvata meca, zatoa sto ekipa kako Juve sekade kade sto igra mora da odi na pobeda.
Inace temava ke odi pod kluc.

F

FuckYouAll

Гостин
Старата дама подолго време се обидува да најде достојна замена за Чешкиот интернационалец, Павел Недвед кој веќе е во поодминати години и целата игра неможе да ја наслони на него. Најновите информации од Апенините велат дека управата на "Старата дама" го пикарале Весли Снајдер од екипата на Реал Мадрид.

Не е тајна дека формата на Снајдер оде во надолна линија по Европското првенсто минатата година, а и не е многу омилен кај тренерот Хуанде Рамос па ова се причините поради кои Холанѓанецот би можел да си замине. Интерсот за услугите на Снајдер е голем.

Покрај Јувентус, за него во јануари беа заинтересирани Арсенал и Интер меѓутоа "кралевите" се решија да го задржат.

Клубот од Торино подолго време бара достојна замена за Недвед, а нивните аквизиции Тиаго Мендес и Кристијан Поулсен се покажаа како неуспешни и се ставени на продажба.:uvo: Во својот список освен Холанѓанецот ги ставија французинот од Баерн, Френк Рибери и бразилецот од Вердер, Диего.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom