Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
A sto se odnesuva do Cassano spored mene e super talentiran igrac. Malku pretera so negoviot temperament no kako fudbaler e prekrasen. Spored mene e megu tie igraci koi sakam da go vidam vo napadot na Juventus.
И јас би сакал да го видам во Јуве, ама многу прљав играч е.
Мислам дека летото ја спукаа со Киелини (на тренинг на репрезентација) дека ни нашиов многу многу не трпи дудлање.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
И јас би сакал да го видам во Јуве, ама многу прљав играч е.
Мислам дека летото ја спукаа со Киелини (на тренинг на репрезентација) дека ни нашиов многу многу не трпи дудлање.
Pa ako veke zapnale po napagac, togas Cassano e najdobriot od site ovie po koi sto se zainteresirani vo momentov, no ostanuvam na moeto mislenje deka nemame potreba od napagac.

F

FuckYouAll

Гостин
Навивачите на Јувентус сигурно ги очекуваат подобри денови. Торинскиот клуб му “дува во врат“ на Интер, а на стартот од вториот дел од сезоната ќе биде и засилен со враќањето на неколку стандардни првотимци меѓу кои и еден од најдобрите голмани во светот Џанлуиџи Буфон.

Повредите ги санираа уште Кристијано Занети, Кристијан Поулсен и Хасан Салихамиџиќ, па Јувентус во продолжение од сезоната ќе биде значително посилен. Сепак, најголемото засилување доаѓа на голот, каде по тримесечна пауза се враќа првиот голман Буфон. Неговата замена Алекс Манингер одлично си ја заврши работата, но кога италијанскиот репрезентативец е на голот, сите во тимот имаат поголема самодоверба.

“Надвор од тимот се уште се Тиаго и Давид Трезеге, меѓутоа и нивното враќање на теренот е се поблиску“, изјави тренерот на Јувентус, Клаудио Раниери.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
Trasfer pazarot pocnuva od deneska 7.januari i ke trae do 2 fevruari idniot mesec. Da se nadevame od nekoja ekstra zasiluvanje no ne veruvam deka ova ke se sluci. Imame mnogu dobri kvalitetni igraci koi sakat da se dokazuvaat i da mu pomognat na klubot.
Епа така некои навивачи се навикнати на мрчење, па бараат ангажирање на играчи, а трансферот пазарот не е ни почнат...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Навивачите на Јувентус сигурно ги очекуваат подобри денови. Торинскиот клуб му “дува во врат“ на Интер, а на стартот од вториот дел од сезоната ќе биде и засилен со враќањето на неколку стандардни првотимци меѓу кои и еден од најдобрите голмани во светот Џанлуиџи Буфон.

Повредите ги санираа уште Кристијано Занети, Кристијан Поулсен и Хасан Салихамиџиќ, па Јувентус во продолжение од сезоната ќе биде значително посилен. Сепак, најголемото засилување доаѓа на голот, каде по тримесечна пауза се враќа првиот голман Буфон. Неговата замена Алекс Манингер одлично си ја заврши работата, но кога италијанскиот репрезентативец е на голот, сите во тимот имаат поголема самодоверба.

“Надвор од тимот се уште се Тиаго и Давид Трезеге, меѓутоа и нивното враќање на теренот е се поблиску“, изјави тренерот на Јувентус, Клаудио Раниери.
супер ни е тимот бе само треба едно лево крило на местото на Недвед и супер ке е (Давид Силва:vozbud:)

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jan7d.html

јуве бараат некој од ПСЖ,одбрана игра а може да игра и лев бек,се вика Мамаду Сакхо,има 19 години а од 17 години е капитен на ПСЖ ,а сеа имал нешо проблеми со продолжување на договорот

@Juventinit,фала за хајлајтс
Чим е капитен од 17 год сигурно е extra играч :vozbud::vozbud::vozbud:а чим имал проблеми можеме да искуристиме

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940

Мала поправка: НАЈДОБРИОТ.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
супер ни е тимот бе само треба едно лево крило на местото на Недвед и супер ке е (Давид Силва:vozbud:)

да да ни треба само лево крило сеа и по можност ако не се скржави некое лево бекче или централен дефанзивец или па Ариаудо нека игра поише,ако не зиаме некое засилување нека ги игра помладите,Ариаудо,Еспозито или Роси

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сега го гледав хајлајтот. Значи Маркиони е одлична замена за Камо.Десната страна е феноменална повекето акции како што видов течеа низ таа страна одлични дупли пасови и неискористени шанси. Ама тоа е указ на напагачите за др.пат.
Ни фали тој играч во средниот ред и тоа многу. Да се надеваме на изненадување за празниците .:smir:
A овој чименти ебати дрвото. Незнам што го чуват само така пари зима не се мрднува од место ццц

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Зашто бе? Добар играч е. Сериозно.
A sto se odnesuva do Cassano spored mene e super talentiran igrac. Malku pretera so negoviot temperament no kako fudbaler e prekrasen. Spored mene e megu tie igraci koi sakam da go vidam vo napadot na Juventus.
Никој не рече дека не го бива ама како што реков во кој клуб играл ништо не освоил, Рома, Реал, Сампдорија, учевстуваше на Европското 2004, ама Италија не ја помина групата, учевствуваше и 2008 па Италија се измучи да прејде до осмина финале. Е за светското 2006 не беше повикан па Италија ја освои титулата! Зарем е коинциденција? Згора на се е и темпераментен лош карактер...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
A овој чименти ебати дрвото. Незнам што го чуват само така пари зима не се мрднува од место ццц
Чименти е трет голман, и можам да кажам дека имаме најдобар трет голман во цела Италија..Потсетете се порано колку пати не има извадено....

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Најдобри голмани иаме у Италија, ако не и пошироко... Иначе, ме радува што Молинаро и Маркиони се подобруваат, не се како порано, особено Молинаро. Се приметува дека е покомотен, подобар во нападите и постабилен во одбраната. Само нека продужи така. Иначе да прашам пошо второ полувреме вчера не го глеав, како изигра Поулсен?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Најдобри голмани иаме у Италија, ако не и пошироко... Иначе, ме радува што Молинаро и Маркиони се подобруваат, не се како порано, особено Молинаро. Се приметува дека е покомотен, подобар во нападите и постабилен во одбраната. Само нека продужи така. Иначе да прашам пошо второ полувреме вчера не го глеав, како изигра Поулсен?
Лошо и тоа доста лошо барем колку што ја видов од стримот секој пас му беше или кон противниците или во празно:toe:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Еј, да не виде некој од кој беше асистенцијата до Јакинта? Ништо не се гледаше на тој стримот од кој гледав јас.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Момци да ве потсетам малку поодамна кога игравме пријателска со Сандерленд кога погоди Молинаро мислам најдобриот гол досега за него (= погледнете

Само погледнете колку е среќен (==

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Момци да ве потсетам малку поодамна кога игравме пријателска со Сандерленд кога погоди Молинаро мислам најдобриот гол досега за него (= погледнете

Само погледнете колку е среќен (==
Абе овој и прв му беше а богами и последен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom