Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Хихи,сањај го Волкот :)
Тој ако заминува ке оди во Англија негде(a nema),на друго место не верувам.
Али океј,ке прајме муабет после јануари :)
Т.е прочитајси го насловот прво :)
Walcott Will Not Leave Arsenal - Agent
шо ќе ни е Волкот?ја имаме лисицата Џовинко:)
читајте го ова,не е шпекулација или глупости,за Дел Пиеро е- http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/01/06/1046427/calcio-canto-alessandro-del-piero

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.737
Хихи,сањај го Волкот :)
Тој ако заминува ке оди во Англија негде(a nema),на друго место не верувам.
Али океј,ке прајме муабет после јануари :)
Т.е прочитајси го насловот прво :)
Walcott Will Not Leave Arsenal - Agent
Уживајте си вие од Арсенал, Јуве нема да ви го земе Волкот на таков подол начин, како што се обидуваа Арсенал да го земе Џовинко...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Дефо официјално во Тотенхем. Да не ми го спомнувате појке на фан клубов. Шуќур една шпекулација помалце.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Дефо официјално во Тотенхем. Да не ми го спомнувате појке на фан клубов. Шуќур една шпекулација помалце.
И така не ни требаше тој ѓупецот. за 20 милиони може да земеме златен играч а не дефо.
А има шпекулација дека Касано ке идел во Интер за 18 милиони.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
И така не ни требаше тој ѓупецот. за 20 милиони може да земеме златен играч а не дефо.
А има шпекулација дека Касано ке идел во Интер за 18 милиони.

Супер! Дај боже да отиде во Интер! Во кој клуб да игра Касано тимот ништо не освојува. Истото важи и за репрезентација...:toe:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Супер! Дај боже да отиде во Интер! Во кој клуб да игра Касано тимот ништо не освојува. Истото важи и за репрезентација...:toe:
Зашто бе? Добар играч е. Сериозно.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.737
Зашто бе? Добар играч е. Сериозно.
Добар играч, лајно карактер:)

После враќањето на Јуве од Месина, сабајлево се соочија со еден проблем ...

Стадионот во Торино беше покријан со снег и планираниот тренинг се одржа само во фискултурната сала..

Погледнете го видеово

Молинаро е најзакон!!!

Исто така Тутоспорт отвара можност за Јуве да го ангажира Подолски...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ного шпекулации а ниеден трансфер не сее реализирал досега:tapp::kesa:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
што игра Ариаудо?централен дефанзивец?читам бил добар,и Раниери го пофалил,а еве сеа видов место Мелберг влегол

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
што игра Ариаудо?централен дефанзивец?читам бил добар,и Раниери го пофалил,а еве сеа видов место Мелберг влегол
Според мене вчера Ариаудо изигра ФЕНОМЕНАЛНО!! Дечкото играше како централе дефанзивец, и не направи ниту една грешка.. Секоја чест до него.. Младиве играчи на Јуве се моментално едни од нај добрите во светов.. Ретко кој има школа како Јуве моментално.. А да напоменам дека Ариаудо е Цар за Кнежевич..

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Трансфер рокот мислам сеуште не е почнат, а и да е, максимум пред 1-2 дена е...
Trasfer pazarot pocnuva od deneska 7.januari i ke trae do 2 fevruari idniot mesec. Da se nadevame od nekoja ekstra zasiluvanje no ne veruvam deka ova ke se sluci. Imame mnogu dobri kvalitetni igraci koi sakat da se dokazuvaat i da mu pomognat na klubot.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jan7d.html

јуве бараат некој од ПСЖ,одбрана игра а може да игра и лев бек,се вика Мамаду Сакхо,има 19 години а од 17 години е капитен на ПСЖ ,а сеа имал нешо проблеми со продолжување на договорот

@Juventinit,фала за хајлајтс

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
A sto se odnesuva do Cassano spored mene e super talentiran igrac. Malku pretera so negoviot temperament no kako fudbaler e prekrasen. Spored mene e megu tie igraci koi sakam da go vidam vo napadot na Juventus.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom