- Член од
- 22 декември 2008
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 1
ne mi e ni mene jasno so tolku za casano,koga imame za klasa podobri igraci i sega od nego taka da nema neso da prmeni negovoto doaganje....:nenene::nenene::nenene:
Па Липи го сака Јуве.Има кажано дека ниеден друг тим од Италија нема да го води освен Јуве.Најдобри спомени има од Јуве.И Липи е човекот што ги донесе играчите како Недвед,Замброта,Буфон,Турам,Зидан,Каморанеси,Трезеге....Нема промашај кај него.Би сакал даго видам на клупата на Јуве.
Ми го зеде зборот од уста ништо ке мора да влеземе со достојната замена за Буфон во дуелот со Сиена:nesum:Најверојатно Буфон нема да брани против Сиена. Денешниот тренинг го напуштил видно нервозен, најверојатно поради недостаток на самодоверба. Подоцна тренирал во сала. Значи најверојатно ке брани Манингер против Сиена, а Буфи во Купот против Катанија.
Брате точно е тоа дека Касано не ни треба во моментов.Исто така точно е дека има незгоден карактер, но јас мислам дека има огромен талент..Едноставно, неговите потези ме потсеќаат на Дел Пиеро..Да прерасне навистина во ѕверски играч можеби го кочи неговиот карактер, ама неговиот карактер го сака публиката, во Сампдорија секогаш е пречекуван со огромни поздравни овации, посебно кога ќе направи некој потег карактеристичен за него...Има огромен талент, само треба да се најде стратег кој ќе го скроти и мислам дека ќе биде еден од најдобрите напаѓачи во светот...Абе што се запнавте и вие по Касано... Мислите дека ова што пишат жолтиве штампи сето тоа е вистина... Мора некако да бидат читани... Мислам дека ако го земеме овај младичов од Гермио ке завршиме велика ствар... Само ни треба еден креатор(Диего) но според мое мислење(реков според мое мислење) Џовинко би бил одличен креатор во Јуве... Го гледав како игра со Монако и мислам дека на таа позиција играше... Ако му се дава поголема шанса мислам дека ке пушти корени на таа позоција... Само лоша ствар е што е доста низок, и не знам како ке се согласуваат со Момо на таа позиција.. А како што гледам и Диего не е некој висок играч.. И тој е тука некаде, со 5 сантиметри можеби е повисок.. Мислам дека сега прва работа што треба да ја завршат челниците на Јуве е да го купат младичов од Гермио.. И мислам дека Касано е чиста шпекулација.. 1. Не ни е потребен.. 2. Имаме класа играчи подобри од него.. 3. Има карактер на животно... 4. Ова е само шпекулација!!:helou:
Листата е од 1ви Јануари 2008, до 1 Јануари 2009....Ako Fiorentina e pred Juventus, toa e golema greska, no mozebi za toa sto so kakov tim uspea da go osvoi 4 mesto i da go elimimira Milan za vo fazata za u Liga na Sampioni. No dobro e sto sme pred milanezive. Forza Juventus
Luciano Moggi 18 mesci ke bide u zatvor. Negoviot sin 14 hahahah.:nenene:
Последните шпекулации се дека тој добил условна казна...Прво излегоа овие шпекулации дека 18 месеци во затвор, но сега случајот доби нова страница, што се шпекулира со условна казна од 2 години..Luciano Moggi 18 mesci ke bide u zatvor. Negoviot sin 14 hahahah.:nenene:
Човекот кажа дека единствен клуб у кој може да биде тренер е ЈУВЕшто ќе кажете за ова?http://www.goal.com/en/news/593/juventus/2009/01/07/1048000/lippi-juventus-return-never-say-never Mister Lipi-Never say never
Да да Тимче познато ни е тоа а дали заради тоа треба да го форматирам мојот компијутер?:back:Човекот кажа дека единствен клуб у кој може да биде тренер е ЈУВЕ
Нема врска ова, ако Фиорентина беа за некој бод пред милан ние бевме за појќе, ама то не е никаков фактор за ваква листа. Кој е милан да се прат вакви табели според него.Ako Fiorentina e pred Juventus, toa e golema greska, no mozebi za toa sto so kakov tim uspea da go osvoi 4 mesto i da go elimimira Milan za vo fazata za u Liga na Sampioni. No dobro e sto sme pred milanezive. Forza Juventus
пробај:pos2::pos2:Да да Тимче познато ни е тоа а дали заради тоа треба да го форматирам мојот компијутер?:back:
Не да нема врска и у лига Ц да отидевме пак ке треба да бидеме пред Ромаsimple as that.Нема врска ова, ако Фиорентина беа за некој бод пред милан ние бевме за појќе, ама то не е никаков фактор за ваква листа. Кој е милан да се прат вакви табели според него.
Оваа табела е собирана од неколку години наназад и работата е шо не тепа сезоната шо бевме во серија Б и две сезони шо не бевме во ЛШ. Во тие натпревари барај ја разликата.Гледаш дека и фиорентина биле 11ти па останале таму.
Само друго ме мачи, шо бараат Интер онаму долу, мислам навистина сакам да се и подолу ама реално гледано заслужваат да се погоре. ПА еден Баерн е горе а немаше којзнај какви успеси во овие сезони, да не прам муабет за американските екипи. Табелата едноставно е направена според нечиј вкус и нема некоја реална подлога.