Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.945
За структурирано, а ако прашуваш за друго тогаш незнам
Да, за структурирано ми требаше, фала .За структурирано, а ако прашуваш за друго тогаш незнам
Oвие сега само ти се за лабаратористи по структуирано програмирање .. секој предмет послебни и оделни термини ќе си имаГрупиве важат само за СП, или за сите предмети по кои имаме лабораториски?
Добар е факултетов, јас сум тука запишан, сeуште. На електро.Добар е факултетов, Фантом е тука запишан. На електро.
Клучниот збор е сеуште.Добар е факултетов, јас сум тука запишан, сeуште. На електро.
Добар е факултетов, јас сум тука запишан, сeуште. На електро.
прашањето меѓу редови е: До кога?Клучниот збор е сеуште.
Фала брат!! Значи како што реков .. Математика I и II, Основи на електротехника I и II и Физика I. Овие носат вкупно 36кредити.На табелата, предметите од горе се услови за предметите од лево. П - положен, И - ислушан. Само мој совет, ако во случај не успееш да исчистиш се на време па мораш некој да презапишеш, погледни си ги и условите за предметите од 5ти/6ти семестар. Може да се случи, иако имаш иста бројка на предмети од втора запишано наредната година (пример зависно дали си положил математика или основи на електротехника), да неможеш да запишеш скоро ништо ново во твојата трета студиска година. Може сега да те буни ова што го кажувам, но верувај, ако не внимаваш на време може да ти се случи да преспиеш цела година со се на се некои 4 запишани предмети (нормално, ова не важи за тие што положуваат на време).
Мислам дека е само за овој предметГрупиве важат само за СП, или за сите предмети по кои имаме лабораториски?