Факултет за Електротехника и информациски технологии

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
И така.Слободната среда ми се претвори во лабораториски по структурирано,консултации физика и математика. :nesvest:
Има некој 7?

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Лабаротириските вежби секогаш ќе ти бида во слободниот ден или после завршување на наставата .. така да сега овој семестар турбо дизел ќе ни биде :)) има да работиме како црнци .. подобро ќе ни биде капм да отвориме пред електро да не си одиме накај дома :) А ме буни што Физика немаме лабаториски .. од таму да чариме уште некој бодови :) Оти вака не ми мириса на убаво .. кизнеј како ќе биде :) и дали некој знае кој ни се условни предмети за втора?

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Мислам оти секоја насока си има посебни условни.Мене на пр. ми се математика и ОЕ.:tapp:
Ама не сум сигурна.

H

HCL

Гостин
А ме буни што Физика немаме лабаториски .. од таму да чариме уште некој бодови
Како бе немате лабораториски физика?

и дали некој знае кој ни се условни предмети за втора?
Секој предмет од трет па нагоре семестар си има свој предуслов за кои предмети треба да ги имаш положено/ислушано. Табелите со предусловите ги имаш на сајтот.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
За инфо уште нема групи по ништо? Асистентот по програмирање ставил грешни групи со други студенти...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ајде сите што беа на журката нека кажат како си поминаа? :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Ајде сите што беа на журката нека кажат како си поминаа? :)
ТИЊА!!! Овие Funky Punks цело време свиреа некои рок/метал песни, па поголемиот дел од времето го поминав надвор. Пиењето беше позитивната работа од журката. Иначе, од Бруцошка забава, ни "Б" немаше. На прсти се броеја бруцоши. Све некои или 2ра, или 3та, или апсолвенти, или некои дипломирале пред 2 години, или од друг факултет... ХАОС. И да не отидев немаше да ми биде криво.

Некое друго мислење може да пишете?

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
А влезниот колоквиум физика кога ќе биде да не знае некој??:kesa:

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
За инфо уште нема групи по ништо? Асистентот по програмирање ставил грешни групи со други студенти...
Не се грашни или други студенти .. тоа се студенти кои слушаат по втор или кој знае кој пат :) :) а за тоа дека за ИНФО нема не сум запознат .. оти го прашавме асистентот зошто се некој подвлечени т.е. обоени со друга боја некои студенти

Како бе немате лабораториски физика?

Секој предмет од трет па нагоре семестар си има свој предуслов за кои предмети треба да ги имаш положено/ислушано. Табелите со предусловите ги имаш на сајтот.
Е па така до сега сме немале одржано физика лабараториски вежби и не знаеме групи .. а тоа дека има на сајтот зависни предмети видов и не ми беше јасно што како .. но еден колега ми кажа дека за мојот смер ЕЕиУ дека математика I и II ми влечел три предмети .. а основи I и II ми влечел еден предмет .. така да прашав да се осигурам со тоа дали е така :)

H

HCL

Гостин
а тоа дека има на сајтот зависни предмети видов и не ми беше јасно што како .. но еден колега ми кажа дека за мојот смер ЕЕиУ дека математика I и II ми влечел три предмети .. а основи I и II ми влечел еден предмет .. така да прашав да се осигурам со тоа дали е така :)
На табелата, предметите од горе се услови за предметите од лево. П - положен, И - ислушан. Само мој совет, ако во случај не успееш да исчистиш се на време па мораш некој да презапишеш, погледни си ги и условите за предметите од 5ти/6ти семестар. Може да се случи, иако имаш иста бројка на предмети од втора запишано наредната година (пример зависно дали си положил математика или основи на електротехника), да неможеш да запишеш скоро ништо ново во твојата трета студиска година. Може сега да те буни ова што го кажувам, но верувај, ако не внимаваш на време може да ти се случи да преспиеш цела година со се на се некои 4 запишани предмети (нормално, ова не важи за тие што положуваат на време).

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Не се грашни или други студенти .. тоа се студенти кои слушаат по втор или кој знае кој пат :) :) а за тоа дека за ИНФО нема не сум запознат .. оти го прашавме асистентот зошто се некој подвлечени т.е. обоени со друга боја некои студенти
Добро е одкако му пративме меил на асистентот дека се грешни, стави нови табели со вистинските групи:D

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Добро е одкако му пративме меил на асистентот дека се грешни, стави нови табели со вистинските групи:D
Групиве важат само за СП, или за сите предмети по кои имаме лабораториски?

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Луѓе знаете ли нешто за IEASC организацијата?
Мене ми кажаа дека преку нив сме можеле да идеме на пракса во странство.
Нешто поопширно знае ли некој?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Yahoo групата сум ја заборавил, како беше ако знае некој ? :)

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Yahoo групата сум ја заборавил, како беше ако знае некој ? :)
Секој предмет различна група....
Тоа што ти треба, барај во yahoo->groups->search->име на предмет/група пример etf_osvi или feit_osvi ...

Kajgana Shop

На врв Bottom