Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ко што иде времево се бара знаење, никој не гледа што титула имаш сакаш биди и магистар ама ако немаш у глава џабе ти е се.
се распаравате како осмооделенци да сте мајку му!

A

apidrone

Гостин
Кој ли е модератор на подфорумов?! Би сакал да ги избрише сите постови кои немаат никаква врска со ФЕИТ.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
апидроне, ок дечко, брани си ги твоите 4 годишни студии, плукај по 3 годишните, докажувај на форумов дека тоа е подобро....се е ок....ама те молам за 3-4 години, кога сите од нас, не на форум, туку во животот надвор од форум, ќе градиме кариери и ќе се докажуваме... е тогаш те молам немој да го избришеш акаунтот... ветуваш?

A

apidrone

Гостин
Што имам јас да се нервирам или да бришам акаунтот бе баце... Луѓе со средно се на високи функции, Македонија е ова...
И доста мешате баби и жаби. Не викам јас дека ова било подобро од она. Вие велите дека тие и тие предмети ви се непотребни, јас само ви кажувам да си идете на друго место каде што мислите дека е подобро. Толку.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Зајкова имала 400 тетратки за прегледување од колоквиумов. Резултати најверојатно пред јунски испит:toe:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Зајкова имала 400 тетратки за прегледување од колоквиумов. Резултати најверојатно пред јунски испит:toe:
Ваљда не ги прегледува сама бе? :nesvest:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Те молам, не ја потценувај Зајкова! :)

Да ви се мочам во идните инженери. Пред да станете инженери, преиспитајте се попрво да не ви фали нешто друго вас. Досадни сте веќе.

П.С. mladenc0 ова не се однесуваше на тебе, да не ме сфатиш погрешно.

A

apidrone

Гостин
Епа сеа ќе те пријави :pos:

Иначе, на некој да не му се наоѓа распоредот на часови од зимскиот семестар??

A

apidrone

Гостин
Значи оваа Весна како ги искина овие од ИМФ... една асистентка мање, и автоматски товарот на другите паѓа, у случајов Сања... Ко шо глеам у распоредов, 4 паралелки има: В, Г, инфо и ИКИ 2.

--- надополнето ---

Воедно, можно е од септември големо подмладување во ИМФ :) Ако тоа се случи, тогаш би требало Боро, Петар Лазов и бабата да се пензионираат, бидејќи си ги имаат годините :) Не не сум матичар, на страната на ФЕИТ им пишува датум на раѓање :) Е сеа, веројатно Санева ќе се врати од породилно и најверојатно ќе ја замени бабата (крушата под круша паѓа :)), Бабаче досега му беше асистентка на Боро, па би можела таа да го замени него, а пак Начевска да го замени Лазов. Весна е на докторски студии, па таа нема да се појави уште некое време. Значи останува само Сања како асистент. Тоа повлекува дека треба да се примат нови асистенти. Се разбира, ништо од ова не мора да се случи, само мои претпоставки се, али ако таму негде август се пушти оглас за прием на нови асистенти на ИМФ, тоа значи дека некој си иде у пензија! :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
2. Стекнати титули по завршување на студиските програми и времетраење на студиите

Титула: Дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии - специјалност: Информатика и компјутерско инженерство

Времетраење: 4 години (8 семестри)

3. Наставна програма

Задолжителни предмети

* Семестар 1
o Математика 1
o Физика 1
o Основи на електротехника 1

o Структурирано програмирање
o Странски јазик
* Семестар 2
o Математика 2
o Физика 2