+ 1 од менеЗакажаа ни колоквиуми сеа на 29ти и 30ти.
Дискретна Математика - Зоран Трифунов, и Математика 1 од Пачемска.
Некои совети за што може да има.
Што да научеме. Или од лани ако ги има некој нек ги закаче. Пиво га частам.
Од Пачемска треба и теорија да се учи. Кај неа испитите се 3 задачки, 3 прашања и бара одговорите да ти се целосни ( по 1 страница испишано ), за колоквиуми не се сеќавам точно.Закажаа ни колоквиуми сеа на 29ти и 30ти.
Дискретна Математика - Зоран Трифунов, и Математика 1 од Пачемска.
Некои совети за што може да има.
Што да научеме. Или од лани ако ги има некој нек ги закаче. Пиво га частам.
Зашо бе, шо му фали на човекот ?Јас на Пачемска на тие 3 теорија-3 задачи испити и пишувам, пример имам задача со определен интеграл и прашање теорија за определен интеграл, само напишам пола страна чекорите кои се за решавање на определен интеграл и ако се сеќавам на нешто екстра инфорамција, ОК минам
Иначе мислам дека Утковски треба да умре.
Нема три чисти у главата. Курсо електроника е ПРАЗЕН, нема ништо на него. У Јуни испито ми го изгубил. Од август сеуште немам оцена ставено. На предавање не се појавува.Зашо бе, шо му фали на човекот ?
Кој семестар си?Нема три чисти у главата. Курсо електроника е ПРАЗЕН, нема ништо на него. У Јуни испито ми го изгубил. Од август сеуште немам оцена ставено. На предавање не се појавува.
ТретКој семестар си?
Веќе ти одговорија за него.. за еден колега заборавил дека го положил испитот и му пишал 5ка, и овој се спрема за дипломска поднесува пријава кога од студентски му ги соопштија “добрите“ вестиНема три чисти у главата. Курсо електроника е ПРАЗЕН, нема ништо на него. У Јуни испито ми го изгубил. Од август сеуште немам оцена ставено. На предавање не се појавува.
Колеги сме изгледаТрет
Кај сите програмирања, програмите на колоквиум се пишуваат на лист... инаку, претпоставувам дека прашуваш за основи на програмирање, така ?Колоквиуми се ближат, колоквиуми се ближат....
Шо може да иаме дискретна и математика 1? Само задачи или и теорија?
И програмирање колоквиум на компјутер или на лист ќе ги пишуеме програмите...
И има ли некој да закаче од лани нешо. Пивото чека у фрижидер.