Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+ 1 од менеЗакажаа ни колоквиуми сеа на 29ти и 30ти.
Дискретна Математика - Зоран Трифунов, и Математика 1 од Пачемска.
Некои совети за што може да има.
Што да научеме. Или од лани ако ги има некој нек ги закаче. Пиво га частам.
Од Пачемска треба и теорија да се учи. Кај неа испитите се 3 задачки, 3 прашања и бара одговорите да ти се целосни ( по 1 страница испишаноЗакажаа ни колоквиуми сеа на 29ти и 30ти.
Дискретна Математика - Зоран Трифунов, и Математика 1 од Пачемска.
Некои совети за што може да има.
Што да научеме. Или од лани ако ги има некој нек ги закаче. Пиво га частам.
Јас на Пачемска на тие 3 теорија-3 задачи испити и пишувам, пример имам задача со определен интеграл и прашање теорија за определен интеграл, само напишам пола страна чекорите кои се за решавање на определен интеграл и ако се сеќавам на нешто екстра инфорамција, ОК минам
Иначе мислам дека Утковски треба да умре.
Нема три чисти у главата. Курсо електроника е ПРАЗЕН, нема ништо на него. У Јуни испито ми го изгубил. Од август сеуште немам оцена ставено. На предавање не се појавува.Зашо бе, шо му фали на човекот?
Кој семестар си?Нема три чисти у главата. Курсо електроника е ПРАЗЕН, нема ништо на него. У Јуни испито ми го изгубил. Од август сеуште немам оцена ставено. На предавање не се појавува.
ТретКој семестар си?
Нема три чисти у главата. Курсо електроника е ПРАЗЕН, нема ништо на него. У Јуни испито ми го изгубил. Од август сеуште немам оцена ставено. На предавање не се појавува.
Колоквиуми се ближат, колоквиуми се ближат....
Шо може да иаме дискретна и математика 1? Само задачи или и теорија?
И програмирање колоквиум на компјутер или на лист ќе ги пишуеме програмите...
И има ли некој да закаче од лани нешо. Пивото чека у фрижидер.