Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.793
P

Princ

Гостин
Грешиш, брате, грешиш. Во заблуда си :)
Princ ако лаже, форумски пост ваљда не лаже брат.
Јас имам, ама откога го имам направено се немам логирано.
Еве сега се уклучувам, твитераши бидете фини и помагајте кога ќе загусти :pipi:
ПС - другарка ти.... u still want here here?? Ваков деген одамна немам видено овде.
here here.... ја #тргнав[/quote]

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.793
Princ ако лаже, форумски пост ваљда не лаже брат.

here here.... ја #тргнав
[/quote]

Пер убаво имам напишано. Можда не виде, оти го дополнив постот.
Твитер го имам повеќе време, не го користам и нема да го користам ;)

P

Princ

Гостин
Не видов дека си дополнила, првично беше делот само дека грешам
Твитер го имам повеќе време, не го користам и нема да го користам ;)
What do you call a guy that has a girlfriend, but have never fcuked her? A virgin :icon_lol:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.793
Не видов дека си дополнила, првично беше делот само дека грешам

What do you call a guy that has a girlfriend, but have never fcuked her? A virgin :icon_lol:
А како викаш девојка која само еднаш се опнала, после чекала вистинско време?
She's not a virgin anymore, Prince!!!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ivica Atanasovski@Ickoski
Ја го почнав серењето на #Влијателни уште пред да биде шема. Дали ова значи дека сум влијателен или дека сум само ептен фраер?

Ти си брн пред времето, ти одиш па времето иде по тебе.
До сите оние што незнаат брн го почна серењето за #влијателни. Гледам прашуваа по твитер кој почнал, па јавно да те изрекламирам, оти будно ја следат темава.
Срце ми е полно што прерасна у масовен ремет.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543

Твитер го имам повеќе време, не го користам и нема да го користам

Влијателните се смешни, ама уште посмешни се кондовските космополити. Иначе, тоа се многу фини луѓе, а во слободно време дивеат по улици, урлаат погрдни зборови, бараат ослободување на осомничени за петкратно убиство, веат Џихад знамиња, фрлаат со камења, кршат глави на новинари и слични високоинтелектуални активности.
Битно е да се напомене дека кондовските космополити се многу влијателни луѓе. Поради нивната влијателност се ослободени од плаќање вода, струја и било какви комуналии. А ако случајно некој се обиде да им ја исклучи струјата добива космополитска шипка у глава. Исто така имаат привилегија бесплатно да се возат по автобуси, а благодарноста за тоа ја искажуваат со претепување старци и девојчиња.
И тука не завршува нивната влијателност. Земаат плати, а не одат на работа, се со цел да имаат повеќе време за твитање, за космополитски протести и секако, за да се посветат на нивната кауза за голема Албанија.

Исто така смешно е што овие кондовски академици не можат да разберат дека некои луѓе имаат вистински живот и не планираат да твитаат на секои 2 секунди. Но добро, Пума, сепак треба да ги разбереме, и ти да живееше во Кондово гарант ќе висеше на Твитер 24/7. Ќе си твиташе со Агим Красниќи, уште еден истакнат кондовски интелектуалец и космополит.

Групна фотка на кондовските космопоЉити.

protesti monstrum600.jpg
Црното знаме во никој случај не е знаме на Џихадот користено од Ал Каеда и Талибанците кога убиваат невини луѓе во име на исламот.

getImageThumbnail.jpeg
Тука маваат со цвеќенца по полицајците.

133ACEAE-E50A-4623-874E-C56BE7148B53_mw800_s.jpg
По некоја случајност, снимателот на Телма беше погоден со цвет у глава.

Ви викам ја, баш се срцки овие кондовски космопоЉити.:love:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.793
Што успеав да приберам, прибрав, што фали, дополнувајте ;) :)

Мачорка @machorka1
Убијците мора да се фатат и најостро да се казнат...освен ако не се Албанци...тогаш треба да се ослободат#кондовскикосмопољит

PurplePuma @Nezzy4ka
Знаеш дека во државата новинарите тие се говна, во оној момент кога нормалниот револт го нарекуваат контрапротест.Умрете гниди предавнички!!

PurplePuma @Nezzy4ka
Се прашував зошто #новинарите најчесто користат LG телефони.Подоцна ја сфатив нивната шифра за меѓусебна комуникација.#LiziGz @plusinfomk

PurplePuma @Nezzy4ka
Новинар - личност која се #трти накај подолгиот.#новинарипичкиводуша @plusinfomk

PurplePuma @Nezzy4ka
@Plusinfomk - Доказ за постоењето на радикален моронизам во Македонија.

Точакон од Славе @toiise
Бог го создал зборот, а ѓаолот новинарите @plusinfomk

PurplePuma @Nezzy4ka
Плусинфо-минус муда. Здружение на кастрираните на Македонија - #новинари. @plusinfomk

Soldier of Love @msoldieroflove
Македонски медиуми: Глуви, слепи и неми. Особено за својот народ.

Il Genio @IlGenio2
На главен банер за реклама ја имате кардиохирургија Филип Втори. Да дае Господ нивната операциона сала да ви стане втор дом ! @PlusInfomk

Pillow Queen @notsoplavusa
Наместо да бидете столбот на демократијата, вие ги демолирате истите принципи на кои треба да се клањате@plusinfomk

Везилка @ArhangelMKD
Најкраткиот виц во светот: Новинарство во Македонија.@PlusInfomk #СамопрогласениНовинари

PurplePuma @Nezzy4ka
Еднаш одамна посакав да станам новинар.Потоа сфатив дека нема некоја разлика меѓу тоа и проституција.Одлучив во други води да запливам...

PurplePuma @Nezzy4ka
Доказ за еволуција:Македончето стана Македонец.Доказ дека не функционира секаде:Новинарите од #plusinfomk станаа Македонченца.

PurplePuma @Nezzy4ka
@vlj_m @Guardiolafan Анусите на новинарите од #plusinfomk се поголеми од озонската дупка.

Aleksandar @Guardiolafan
Поради навреди новинарите го напуштија протестот, а кога нивен колега го маваат со камен седат до крај. #Принципи

PurplePuma @Nezzy4ka
Македонија секогаш страдала од сопствени предавници. Денес, тие се олицетворени во #новинари. Вие не сте хомосексуалци,туку обични #педери

PurplePuma @Nezzy4ka
Жално е кога борците за вистина, плукаат по вистината.#моронизам #плусинфо

PurplePuma @Nezzy4ka
Акција на здружението #НовинариПичкиВоДуша - НАТРТИ СЕ!!!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Типична слика за невработен човек. Невработен, но сепак влијателен.

Kajgana Shop

На врв Bottom