P
Princ
Гостин
Ја излечи на форумов братНе брат, таа болест ја излечив.
Ја излечи на форумов братНе брат, таа болест ја излечив.
Грешиш, брате, грешиш. Во заблуда сиЈа излечи на форумов брат
ПС - другарка ти.... u still want here here?? Ваков деген одамна немам видено овде.Ја излечи на форумов брат
Princ ако лаже, форумски пост ваљда не лаже брат.Грешиш, брате, грешиш. Во заблуда си
Јас имам, ама откога го имам направено се немам логирано.
Еве сега се уклучувам, твитераши бидете фини и помагајте кога ќе загусти
here here.... ја #тргнав[/quote]ПС - другарка ти.... u still want here here?? Ваков деген одамна немам видено овде.
[/quote]Princ ако лаже, форумски пост ваљда не лаже брат.
here here.... ја #тргнав
Не видов дека си дополнила, првично беше делот само дека грешамПер убаво имам напишано. Можда не виде, оти го дополнив постот.
What do you call a guy that has a girlfriend, but have never fcuked her? A virginТвитер го имам повеќе време, не го користам и нема да го користам
А како викаш девојка која само еднаш се опнала, после чекала вистинско време?Не видов дека си дополнила, првично беше делот само дека грешам
What do you call a guy that has a girlfriend, but have never fcuked her? A virgin
Срце ми е полно што прерасна у масовен ремет.Ivica Atanasovski @Ickoski
Ја го почнав серењето на#Влијателни уште пред да биде шема. Дали ова значи дека сум влијателен или дека сум само ептен фраер?
Ти си брн пред времето, ти одиш па времето иде по тебе.
До сите оние што незнаат брн го почна серењето за #влијателни. Гледам прашуваа по твитер кој почнал, па јавно да те изрекламирам, оти будно ја следат темава.
Пер убаво имам напишано. Можда не виде, оти го дополнив постот.
Твитер го имам повеќе време, не го користам и нема да го користам