Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
профил на average твитерџија од #влијателните - Maјка докторка,татко менаџер негде,со 5ка не се возат а со колата не врват низ Чаир и мислат дека во мултиетничка Европа сонцето од три страни свети и убедени се дека сите шо не трпат срања од една мала група радикални идиоти не се на нивно ниво.
Се хранат само со нутела (yeah right) и сликат цвеќиња со апарати колку шо коштаја четири мој семестри одприлика (си викав и јас едно време ко можат овие со професионален апарат да изиграват сликари,да си купам и јас професионален сет за готвење)
слушат исклучиво техно,многу од нив се и диџеи (не за друго,немат никаков талент и се мрзи да научат да свират на некој инструмент) пошто нали то е највисокото ниво на хипстеризам
главни хаштагови им се #Ж и #Цицки,на овај вториот јас би им го препорачал и #UFO пошто како и вонземјаните,сите цело време ги зборат а никој од нив ги нема видено во живо
женските твитерџики се посебна приказна,тие се поеманципирани од другите девојки и нив сарказмот им доаѓа природно исто ко менструацијата
заедничко за сите е што немаат свој живот,асоцијални се во секоја смисла и фала богу што твитерот е ограничен на 140 карактери,пошто за повеќе и немаат капацитет да се искажат

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Ама јаки комбоа сте им удриле. :cuc:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.771
Поени од реакции
8.794
Кај не пуштија, кај се запустија :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Они сеа ќе си почнат факти за #гебелсоидите, така почнаа да не викаат :pos: Гебелсоиди бе :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не бе, многу се учени, нема што :pos:
Абе камо да бевме гебелсоиди, да имавме таква моќ дозволена. Али јака инвентивност нема што :pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.172
Поени од реакции
30.341
Они сеа ќе си почнат факти за #гебелсоидите, така почнаа да не викаат :pos: Гебелсоиди бе :facepalm:
Врв на креативноста. Очекував поинтересен камбек.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Волку не сум се смеал којзнае од кога. Огромен респекат до Кајгана Грлс.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Шубо си зема замав темава :D
Ivica Atanasovski@Ickoski
Ја го почнав серењето на #Влијателни уште пред да биде шема. Дали ова значи дека сум влијателен или дека сум само ептен фраер?

Ти си брн пред времето, ти одиш па времето иде по тебе.
До сите оние што незнаат брн го почна серењето за #влијателни. Гледам прашуваа по твитер кој почнал, па јавно да те изрекламирам, оти будно ја следат темава.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кај е бе оној твит на мачоркава "Влијатеелееен, влијателен сум на Твитеееррр", :pos::pos: од стол ќе паднев. И епските стихови на Марјан Стојановски ги искористивте во сиот набој.

Немам поим кој го почнал муабетов со влијателниве ( еве брн гледам бил пред времето), ама никако да ја одгатнам енигмата како пркеу хаштаг каде не се споменува ниту еден човек конкретно некој може да се пронајде. Go Figure.

Kajgana Shop

На врв Bottom