Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Б

Бат Елохим

Гостин
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Боже, ова твитеров не ме привлекувал, ама гледајќи ја темата, вашите твитови и твитовите на "противниците", сега сфаќам зошто...

Тие влијателните се удрени во глава, можеби првичната поента на твитерот е да си ги споделиш мислите во 140 карактери or less, но со секој нов follower чуствуваш потреба дека твоите твитови мора да се истакнуваат, секој твит мора да е важен и екстра интересен. Да, има луѓе кои се убер интересни и смешни, ама дури и на Еди Марфи да му дадеш да твита по цел ден, ќе се истроши кога-тогаш.

И ај што они се глупи, па уште изјавуваат "forum is for pussies", кога форумот е место за дискусија со луѓе со најразлични сфаќања и ставови, а твитер гледам станува место за #ова #пред #секој #збор и @blalba Bla Bla @blabla89 пред секоја реченица...
вас не можам да ве сфатам бе, отидовте од господско место, нашиов форум, кај таа посрана заедница на влијателни луѓе кои врв во денот им е да смислат "анти-хумор" за да го ретвитне некој...и станавте исти како нив.

Мразам кога сум сериозен во ЧДА теми, ама сите нови ЧДА теми ми изгледаат преплавени со дебилен хумор. Да е до мене, не е, пошто еве прееска изгледав епизода од Friends и сеуште паѓам од смеа на хуморот таму. Вие сте како последнава сезона од #HowIMetYourMother, олабавете малце со твитерот хуморот, бар на форумов.
Време беше... Навистина време беше. Јебеш ЧДА кај што умре Д-то.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Б

Бат Елохим

Гостин
Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again.

шо сакаат сеа? Кафе да пијам за пауза?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас ги поддржувам за ова да покажат заби. Доста бе крадат луѓево. Само можат да ја вратат услугата, да не се толкави слепци.
И јас ќе бидам жива ограда, сите граници ги поминаа со крадењево.
Тука им се придружувам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Јас не ги поддржувам... не дека сум по живи и златни огради, туку земјава се распаѓа и имаме сериозни проблеми (за кои треба да се протестира), тие се фатиле за оградата кај Холидеј ин. Да не ја спомнувам и политичката заднина на повеќево.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 00:42 ---
И да се дополнам... зошто целта на протестот не им се илјадниците што седат дома и земаат плата по рамковен. Баш ме интересира која е точната бројка на такви... оти веројатно и за нив оди најмалце една ограда (ако не и повеќе) годишно, само поради тоа што дишат воздух.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас не ги поддржувам... не дека сум по живи и златни огради, туку земјава се распаѓа и имаме сериозни проблеми (за кои треба да се протестира), тие се фатиле за оградата кај Холидеј ин. Да не ја спомнувам и политичката заднина на повеќево.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 00:42 ---
И да се дополнам... зошто целта на протестот не им се илјадниците што седат дома и земаат плата по рамковен. Баш ме интересира која е точната бројка на такви... оти веројатно и за нив оди најмалце една ограда (ако не и повеќе) годишно, само поради тоа што дишат воздух.
Лицемерие бе златен лицемерие. Се протестира само по нарачка, неможе да се протестира за се.
Но од друга страна добро е и еден протест против крадењево, оти ако не им застане некој на пат ќе замине возот.
Убаво би било сите луѓе да се реални и да подржуваат се она што е во наш заеднички интерес, а не селективно или по нарачка.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Абе ме немаше 10ина дена на форумов, и се појавија овие заебанцииве со влијателните?

Кои се тие луѓе? Што е финтава со нив? Разбрав отприлика кои им се ставовите, ама кои се, што се по професија...или не се знае?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.771
Поени од реакции
8.794
Абе ме немаше 10ина дена на форумов, и се појавија овие заебанцииве со влијателните?

Кои се тие луѓе? Што е финтава со нив? Разбрав отприлика кои им се ставовите, ама кои се, што се по професија...или не се знае?
По професија се синови и ќеркички на буџи, хоби им е какање. Али не какање паметно (односно, критика), туку какање за се што е можно и неможно.
А кои се... читај ја темата од почеток и кој е проблемот со нив :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Прочитај ги постовите на Џимеј и sinister се ќе ти стане јасно

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Прочитај ги постовите на Џимеј и sinister се ќе ти стане јасно
Хмм реални се типчињава, тие наведените сосе профили и слики дури имаат :P

Свашта има по светов:vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Еве ја Јасна Трагачевска една од #влијателните, моментално и се мава ремет на твитер :)))

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.771
Поени од реакции
8.794
I've seen A1. Not interested in watching... me going trolling :D

Kajgana Shop

На врв Bottom