Боже, ова твитеров не ме привлекувал, ама гледајќи ја темата, вашите твитови и твитовите на "противниците", сега сфаќам зошто...
Тие влијателните се удрени во глава, можеби првичната поента на твитерот е да си ги споделиш мислите во 140 карактери or less, но со секој нов follower чуствуваш потреба дека твоите твитови мора да се истакнуваат, секој твит мора да е важен и екстра интересен. Да, има луѓе кои се убер интересни и смешни, ама дури и на Еди Марфи да му дадеш да твита по цел ден, ќе се истроши кога-тогаш.
И ај што они се глупи, па уште изјавуваат "forum is for pussies", кога форумот е место за дискусија со луѓе со најразлични сфаќања и ставови, а твитер гледам станува место за #ова #пред #секој #збор и @blalba
Bla Bla @blabla89 пред секоја реченица...
вас не можам да ве сфатам бе, отидовте од господско место, нашиов форум, кај таа посрана заедница на влијателни луѓе кои врв во денот им е да смислат "анти-хумор" за да го ретвитне некој...и станавте исти како нив.
Мразам кога сум сериозен во ЧДА теми, ама сите нови ЧДА теми ми изгледаат преплавени со дебилен хумор. Да е до мене, не е, пошто еве прееска изгледав епизода од Friends и сеуште паѓам од смеа на хуморот таму. Вие сте како последнава сезона од #HowIMetYourMother, олабавете малце со твитерот хуморот, бар на форумов.