Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Влијателниот умре за вашите хештагови.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

Еве ја Јасна Трагачевска една од #влијателните, моментално и се мава ремет на твитер :)))
Дај да видам дел од сеирот. Уште да ми кажете дека дел од влијателниве ја ругаат и таман работа:icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Дај да видам дел од сеирот. Уште да ми кажете дека дел од влијателниве ја ругаат и таман работа:icon_lol:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
И така ќе се зберат на купче што не се фрлат директно од мостот во вардар и да направат услуга на Македонија.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
како и да е, треба нашава четворка да и наседне со сеир на оваа како влијателна... :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абер немам која е оваа Јасна, ама мене срам ме фати кога објаснуваше. :icon_lol: Сигурно имале подобра опција од неа да подобјасни нали?
Требало, незнам од каде самодоверба во Јасна. Сигурно таблетите ги згрешила утрината:)

P

Princ

Гостин
Колку и да се смешни #влијателните, двојно посмешни ми се членовите што пред некој ден почнаа да го користат, и сега не можат да престанат да вметнуваат #тагови во секој втор пост, иако истите не вршат апсолутно никаква функција на форумов.
Твитер постои од 2006 година, get over it :icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Колку и да се смешни #влијателните, двојно посмешни ми се членовите што пред некој ден почнаа да го користат, и сега не можат да престанат да вметнуваат #тагови во секој втор пост, иако истите не вршат апсолутно никаква функција на форумов.
Сериозно #Princ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858

Kajgana Shop

На врв Bottom