Ок бе плати ми пат, смештај и храна доаѓам!Fantom_oh напиша:Абе луѓе, ај во охрид да прајме утакмица! покажете интерес јас ке организирам све
да не сакаш и дневница за то шо ке играшЅвер напиша:Ок бе плати ми пат, смештај и храна доаѓам!
Ke ti kaze Ne mozit. :pos2:Ѕвер напиша:Ок бе плати ми пат, смештај и храна доаѓам!
Епа да ти јебем таков организатор, најди спонзори ангажирај се да не собереш па после може сами ќе доаѓаме у Охрид специјално да играме фудбал :wink:Fantom_oh напиша:да не сакаш и дневница за то шо ке играш
мислев да организирам место време и оф корс публика
не бе брат, на одмор ке дојте вие, и ке мавниме една утакмица. и после то се знајт. плажа оф корс.Ѕвер напиша:Епа да ти јебем таков организатор, најди спонзори ангажирај се да не собереш па после може сами ќе доаѓаме у Охрид специјално да играме фудбал :wink:
Кулирај бе па ти.Ако немаш буџет, нема ни фудбал :pos2:Fantom_oh напиша:не бе брат, на одмор ке дојте вие, и ке мавниме една утакмица. и после то се знајт. плажа оф корс.
а иначе буџетот не ми дозволуват да ти плаќам се шо сакаш.
ако изгубиме нормално ке си платиме
сори, кент хелп ју:nenene:Joco_sk напиша:Fantom_oh brat ti samo smestaj plati ni drugoto e nase, hrana, pienje i sl. toa ke si se snajdeme samo smestajot ni e zaeban
PoZdRaV4e!!!
за фудбал на плажа тешко да најме терен исправен, мојме на спортскион да играме.Ѕвер напиша:Кулирај бе па ти.Ако немаш буџет, нема ни фудбал :pos2:
Може у Охрид да се организира фудбалче на плажа, кога момиве ќе играат одбојка
Значи како и да е пола екипа на админите и на модераторите им се јузери!:bravo: ц ц цЅвер напиша:Јебига, ја играм како позајмен играч од јузери во Админи.Кога јузериве не ми ни дадоа шанса, саега ќе им ја пунам нивната мрежа :zlo:
Pa nie si se dogovorivme i si igrame fudbalce ama za u oh tesko...Fantom_oh напиша:за фудбал на плажа тешко да најме терен исправен, мојме на спортскион да играме.
ај сега вие скопјани договорете се и кажете