BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
Токму така,и пак се палат кога не тепаатRealGirL напиша:Значи како и да е пола екипа на админите и на модераторите им се јузери!:bravo: ц ц ц
Токму така,и пак се палат кога не тепаатRealGirL напиша:Значи како и да е пола екипа на админите и на модераторите им се јузери!:bravo: ц ц ц
па за во ох да напрајме ви викам, иначе знам дека се распуцавате во ск. ај видете размислете и кажетеJoco_sk напиша:Pa nie si se dogovorivme i si igrame fudbalce ama za u oh tesko...
Заради победата на админи/модератори, поднесов кандидатура за модератор.RealGirL напиша:Значи како и да е пола екипа на админите и на модераторите им се јузери!:bravo: ц ц ц
Сакаш да ми кажеш дека и само поради тоа играше од нивна?!?Macedonian напиша:Заради победата на админи/модератори, поднесов кандидатура за модератор.
Абе ние 3 на 6 ќе им играме ама да не биде после ко ќе ги тепаме многу понижувачко за нив...затоа ни даваат од нивна некојRealGirL напиша:Значи како и да е пола екипа на админите и на модераторите им се јузери!:bravo: ц ц ц
Ne. Igrav zosto me primija vo ekipa. I zatoa go dadov maksimumot. :icon_coolRealGirL напиша:Сакаш да ми кажеш дека и само поради тоа играше од нивна?!?
Е ајде де! :zlo:BAMARGERA напиша:aj da igrame nedelava...poso od sea da pocneme da oorganizirame za do sabota da bide neso...