ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
vardarce напиша:
Шо има во ОхриТ, а го нема во Скопје за играње фудбал пфф. :tv:
плажа има :) от ко ке завршиме ке се пљасниме во езероно

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.483
Batistuta напиша:
Јас ги организирав и бевме со Френки да купиме сок и пиво. Некоректни бевте вие што не ни купивте за минатиот пат. Али батали . . . :wink:
Минатиот пат врнеше и сите си отидоа дома. Секоја чест за победата во аквариумот минатата недела. Јас најискрено се извинувам што не ги ставив сите играчи од вашата екипа во кафез, за да не си отидат, и што не им купив пиво.

Исто така, ветувам дека понатаму нема да ти ги „тапанам јајцата“ за било што. Мило ми е што барем Френки испаднал коректен и те одвлечкал до продавница. Дома имам сок, а имам и тука. Верувај дека не беше до сокот, туку до твојот однос. Сфаќам дека беше напизден во тој момент и ќе ти речам уште еднаш, батали...

Од моја страна рачунај дека е баталено.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Acid напиша:
Мило ми е што барем Френки испаднал коректен и те одвлечкал до продавница.
Ај добро, како ќе кажеш ти така нека биде :icon_roll

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Леле бре луѓе многу сте ми чудни битно е да се изнаиграме,да се истрчаме,а најбитно од се е дружбата дај доста си мрчите еден на друг за пиењето,ако вака правите стално боље у ништо да не играме......

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Ej momci aj zaebete kajgana fudbal do esen. Ide leto treba da se ide po odmori a vie a zakazete fudbal se istura od vrnenje/grmenje.
Ne svakate deka go rasipuvate vremeto
Mamata(sto bi rekla Divajn):pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Urban_Mover напиша:
Леле бре луѓе многу сте ми чудни битно е да се изнаиграме,да се истрчаме,а најбитно од се е дружбата дај доста си мрчите еден на друг за пиењето,ако вака правите стално боље у ништо да не играме......
Pa i jas vikam isto. Aj naredniot pat jas ke kupam dve piva i eden sok posle natprevar.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Море мамицата, ја дојдов мртов уморен од работа и демек да дремнам малку се разбудив во 9. Сега ми е криво што се успав.

Ама наредната недела ем не сум на работа, ем ќе го имаме Гарфилд на голот. Ќе ве потсетиме како е кога губите со резултат 10-2! :3:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Мистичен напиша:
Море мамицата, ја дојдов мртов уморен од работа и демек да дремнам малку се разбудив во 9. Сега ми е криво што се успав.

Ама наредната недела ем не сум на работа, ем ќе го имаме Гарфилд на голот. Ќе ве потсетиме како е кога губите со резултат 10-2! :3:
E toa bese problem. Nemavme dobar golman, ama ke go pofalam deckoto sto branese pola natprevar do krajot, odlicno ja zavrsi rabotata. :bravo:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Мистичен напиша:

Ок,ама ке беше подобро и ти да дојдеше али оправдано од работа.....

А следеча леле тешко нив со Гарфилд на гол оф оф оф,башка ти одморен леле ке биде добро наредна недела........

5PY_14

чатал
Член од
22 мај 2006
Мислења
118
Поени од реакции
0
sledniot pat igrame 2 po 20 min i kraj koj tepa tepa
poso do 10 igraad decana samo............ se znaee 40 min i kraj do 10 moze da igrame 5 saati a baska doagaa i do povredi

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
5PY_14 напиша:
sledniot pat igrame 2 po 20 min i kraj koj tepa tepa
poso do 10 igraad decana samo............ se znaee 40 min i kraj
i baska doaga do povredi
Е сеа и ти претера по 20 мин не зезај ке играме две по 35 таман е јас мислам.........

5PY_14

чатал
Член од
22 мај 2006
Мислења
118
Поени од реакции
0
moze i dvapati po 35 ali ona do 10 ............nikako

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
5PY_14 напиша:
moze i dvapati po 35 ali ona do 10 ............nikako
али да има некој кој ќе биде официјално лице и ќе управува со времето.И нормално да биде неутрален

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom