Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Ups, greska, go popraviv, se zbrkav so 8-5 zatoa. :nesum:Urban_Mover напиша:10-8 беше конечен како и да е наша победа........
Ups, greska, go popraviv, se zbrkav so 8-5 zatoa. :nesum:Urban_Mover напиша:10-8 беше конечен како и да е наша победа........
плажа има от ко ке завршиме ке се пљасниме во езероноvardarce напиша:Шо има во ОхриТ, а го нема во Скопје за играње фудбал пфф. :tv:
Минатиот пат врнеше и сите си отидоа дома. Секоја чест за победата во аквариумот минатата недела. Јас најискрено се извинувам што не ги ставив сите играчи од вашата екипа во кафез, за да не си отидат, и што не им купив пиво.Batistuta напиша:Јас ги организирав и бевме со Френки да купиме сок и пиво. Некоректни бевте вие што не ни купивте за минатиот пат. Али батали . . . :wink:
Ај добро, како ќе кажеш ти така нека биде :icon_rollAcid напиша:Мило ми е што барем Френки испаднал коректен и те одвлечкал до продавница.
Pa i jas vikam isto. Aj naredniot pat jas ke kupam dve piva i eden sok posle natprevar.Urban_Mover напиша:Леле бре луѓе многу сте ми чудни битно е да се изнаиграме,да се истрчаме,а најбитно од се е дружбата дај доста си мрчите еден на друг за пиењето,ако вака правите стално боље у ништо да не играме......
E toa bese problem. Nemavme dobar golman, ama ke go pofalam deckoto sto branese pola natprevar do krajot, odlicno ja zavrsi rabotata. :bravo:Мистичен напиша:Море мамицата, ја дојдов мртов уморен од работа и демек да дремнам малку се разбудив во 9. Сега ми е криво што се успав.
Ама наредната недела ем не сум на работа, ем ќе го имаме Гарфилд на голот. Ќе ве потсетиме како е кога губите со резултат 10-2! :3:
Ок,ама ке беше подобро и ти да дојдеше али оправдано од работа.....Мистичен напиша:Море мамицата, ја дојдов мртов уморен од работа и демек да дремнам малку се разбудив во 9. Сега ми е криво што се успав.
Ама наредната недела ем не сум на работа, ем ќе го имаме Гарфилд на голот. Ќе ве потсетиме како е кога губите со резултат 10-2! :3:
Е сеа и ти претера по 20 мин не зезај ке играме две по 35 таман е јас мислам.........5PY_14 напиша:sledniot pat igrame 2 po 20 min i kraj koj tepa tepa
poso do 10 igraad decana samo............ se znaee 40 min i kraj
i baska doaga do povredi
али да има некој кој ќе биде официјално лице и ќе управува со времето.И нормално да биде неутрален5PY_14 напиша:moze i dvapati po 35 ali ona do 10 ............nikako
E da. Zamorno e. :nesum:5PY_14 напиша:moze i dvapati po 35 ali ona do 10 ............nikako