ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
5PY_14 напиша:
moze i dvapati po 35 ali ona do 10 ............nikako
Mене ми беше свеедно,јас можев и уште да играм.Леле само како бев нервозен ради поразот еј,ми идеше да мавам и да кршам

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
BusHav напиша:
Mене ми беше свеедно,јас можев и уште да играм.Леле само како бев нервозен ради поразот еј,ми идеше да мавам и да кршам
Аман бе.. Ова личи на мене, ама ти да се нервираш? :vozbud:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Acid напиша:
Аман бе.. Ова личи на мене, ама ти да се нервираш? :vozbud:
Епа и јас се зачудив за бурната реакција од мене ама така ми беше сепак.
После утакмицата од нервоза закуцав на кошот во јбт и си го ебав зглобот на раката!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
BusHav напиша:
Епа и јас се зачудив за бурната реакција од мене ама така ми беше сепак.
После утакмицата од нервоза закуцав на кошот во јбт и си го ебав зглобот на раката!
:pos:
Не се нервирај де, другата недела може ќе не тепате. :toe:
Ама другата недела ќе го имаме Гарфилд на голот. :zlo:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Acid напиша:
:pos:
Не се нервирај де, другата недела може ќе не тепате. :toe:
Ама другата недела ќе го имаме Гарфилд на голот. :zlo:
Другата недела нема јас да бидам тука за да играм,ќе им фали столбот во одбраната на јузерите.Денес ниеднаш не ме поминавте,све живо и диво скратив

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Изгубија овие ... врска немаат :pos:

Acid ... добри голчиња даде ...
5PY_14 .. Евро Гол .... ги издрибла сите и ГООООООООООЛ !!! Браво!

Ај следечи пут играм и ја :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Другата недела ќе иам деби после трансферот од јузери у админи/модератори екипа:)
Играм дифенс офенс и ин д мидл

Член од
3 јуни 2006
Мислења
18
Поени од реакции
0
Ama aj sea da si priznaat Adminite koj bese najzasluzen za nivnata pobeda? :P Jas trebase da igram za Juzerite ama Acid mi rece dojdi igraj od kaj nas ke te unapredam (se salam) i jas se zaletav i igrav od kaj Adminite i od koga zastanav na gol Juzerite ne mi dadoa gol. Slednata nedela pak ke igram ama sega od kaj Juzerite da ne recat ovoj e predavnik. A Batistuta koga mi sutna od pola teren mislam prstite deka mi gi iskrsi, drug pat jas koa branam poleka sutiraj :)
PoZdRaV4e!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја се утепав од играње на песок сеа на одморов така да пазете му се :):)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Мене местото во тимот ми го зема Macedonian :))) па требаше да ја дружам School Girl

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Joco_sk напиша:
Ama aj sea da si priznaat Adminite koj bese najzasluzen za nivnata pobeda? :P Jas trebase da igram za Juzerite ama Acid mi rece dojdi igraj od kaj nas ke te unapredam (se salam) i jas se zaletav i igrav od kaj Adminite i od koga zastanav na gol Juzerite ne mi dadoa gol. Slednata nedela pak ke igram ama sega od kaj Juzerite da ne recat ovoj e predavnik. A Batistuta koga mi sutna od pola teren mislam prstite deka mi gi iskrsi, drug pat jas koa branam poleka sutiraj :)
PoZdRaV4e!!!
Да да Јоцо богами не спаси,:bravo: со бравурозрни интервенции на голот едноставно кажано ги спушти ролетните и не им дозволи на противниците да дадат гол кога најмногу им беше потребен :bip:

Член од
3 јуни 2006
Мислења
18
Поени од реакции
0
Ѕвер напиша:
Да да Јоцо богами не спаси, со бравурозрни интервенции на голот едноставно кажано ги спушти ролетните и не им дозволи на противниците да дадат гол кога најмногу им беше потребен :bip:

Bas mi e zal sto drugata utakmica ke moram da igram za Juzerite bidejki i jas sum eden od niv, ama sega toa e sto e. :bravo: Admini odlicno izigravme.
PoZdRaV4e!!!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Јебига, ја играм како позајмен играч од јузери во Админи.Кога јузериве не ми ни дадоа шанса, саега ќе им ја пунам нивната мрежа :zlo:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ѕвер напиша:
Јебига, ја играм како позајмен играч од јузери во Админи.Кога јузериве не ми ни дадоа шанса, саега ќе им ја пунам нивната мрежа :zlo:
Ќе начекаш некоја шанса јас да не сум назад

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Наредниот пат и јас ќе играм (Шо значи и едно десетина амбулантни возила ќе ни требаат)!!!! :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom