Уставното име ја избрка гејската амбасадорка

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
НЕ! Искрено гајле немам, најискрено. Јас сакам ЕУ да влеземе, сакам НАТО, не сакам да сум изолиран(од Светот) за некои нејасни проблеми. Името ке се смени, не дека за инает го пишувам ова, туку така е, знам дека знаеш, знам дека мака ти е што ништо не може да направиш ама ке се смени. Ни ВМРОвци ни СДСМ не го негират тоа. Биди малце реалистична.
Мани партии сега, ни едните ни другите, па ни третите немаат право да го сторат тоа,без согласност од народот.Зарем е предмет , та денес се викал вака, ај од утре ќе го нарекувам поинаку. Само глупи ко к. сме , кога незнаеме да се крениме против секој кој ќе се дрзне да не преименува . Кој сака во ЕУ- нек земе албански, бугарски, гејски пасош и ај со здравје, па нек се носат со нивните проблеми кои се далеку посложени од нашиве.
( ЕУ, па ЕУ) јака муда , ќар до гуша, пари што да ти кажувам,ај ти се молам....
А, ИМЕТО НЕМА ДА СЕ СМЕНИ, не пишувам од инает и јас.Но, се додека постојат македонци ,оваа земја ќе се вика МАКЕДОНИЈА, и никако поинаку.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Сега нашите се на потег персона нон грата и ајт.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Мамичето нејзино, таа во наш двор ќе ни плука. Јас би и откажал гостопримство за вакви испади, меѓутоа ние секогаш сме толерантни во случајов и премногу.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Нема потреба од тоа. Таа што заминала, морала, зошто тоа и’ е работа. Лошо за неа ќе беше ако останеше ( оти ќе си останеше без работичката, за која си е платена)

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Нема потреба од тоа. Таа што заминала, морала зошто тоа и’ е работа. Лошо за неа ќе беше ако останеше.
Епа што џавкаме ако нема потреба од превземање на поригорозни мерки спрема оваквото однесување,од човек кој ја претставува грција во Македонија.Пази ,во Македонија ова го изјавува ,значи во фаца ти плука!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ако си во пустина и ти нудам чаша вода, нема да ја испиеш? Како сакаш кажи ова е сепак нешто за нас... можеби жално е „што е нешто“, но 100 пати подобро од коа се фиромизиравме со кошарката.

Затоа мани малку песимизам и гледај на некои работи барем малку поведро. Не е сјајно, но тоа е што имаме...
Е браво бе...ме обвини за песимизам...а бе, самата отишла дека НИЕ самите, како што кажа Крејзи, си се викаме како што е ред.

А сакам емуда да покажеме надвор, ама муда од лабуда со пијаници амбасадори, неписмени политикантски кадри кои се давајгазовци со по четири партиски книшки, со лигави полтрони....!

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Е браво бе...ме обвини за песимизам...а бе, самата отишла дека НИЕ самите, како што кажа Крејзи, си се викаме како што е ред.

А сакам емуда да покажеме надвор, ама муда од лабуда со пијаници амбасадори, неписмени политикантски кадри кои се давајгазовци со по четири партиски книшки, со лигави полтрони....!
НИЕ самите сме криви такви лигави политичари и така по ред сами ги избравме....

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Не ми е јасно против кого протестира и дали има во Македонија некој со толку големи муда да не нарече различно од уставнто име???

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Не ми е јасно против кого протестира и дали има во Македонија некој со толку големи муда да не нарече различно од уставнто име???
Уште прашуваш! За жал има.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Нек си оди, нејзин проблем.....
И вака и така незнам што ја викнале воопшто....
Кој па фактор е таа, конзул(амбасадор) на гејците.....WTF....
Некој спомна менување име.....
Па едноставно е.....
Никој не сака да му се смени името....
За жал, ако ни се "навртат" ,ќе најдат "демократски" методи и ќе не присилат....и ќе мора да се прифати тоа што ќе ти го сервираат на маса

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Абе ние Македонциве се најдовме да шириме морал и етика, па да ја учиме цела Европа на пример како треба толерантен да се биде и културен, на шлаканица другиот образ да го вртиме, на мравки не газиме итн.
Така ни е кога се си сервираме самите. Кога и се може, ќе не вика како сака и тука. Епа кој е крив што и се може.....?

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
НЕ! Искрено гајле немам, најискрено. Јас сакам ЕУ да влеземе, сакам НАТО, не сакам да сум изолиран(од Светот) за некои нејасни проблеми. Името ке се смени, не дека за инает го пишувам ова, туку така е, знам дека знаеш, знам дека мака ти е што ништо не може да направиш ама ке се смени. Ни ВМРОвци ни СДСМ не го негират тоа. Биди малце реалистична.
Pa odi vo EU koj ti brani, ne sedi po cel den pred kompjuter, izlezi nadvor i baraj care, tie sti sakaa otidoa vo EU ne spijat ko tebe.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
една работа не го потценувај народот оти ако се крени многу работи може да промени, ама не и името, а ако не сакаш да си изолиран пишисе бугар или грк ќе бидиш во европа, пошто ти е сеедно името на државата и идентитетот

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

А што ако целта е токму тоа...

Човечки би било најдобро во секој случај, но политички дали е оправдано...???
Може подобро е да почнеме да ПЛАЧЕМЕ дека ни го вреѓа УСТАВНОТО ИМЕ...и тоа на наша територија...
Јас би и опнал ТУЖБА за душевно растројство на македонските грагани, лична увреда и претрпен страв , а и за материјална штета за покуќнината што ја искршив гледајќи го прилогот...

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Извини меѓутоа НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА МИ НАРЕДУВА КАКО ДА СЕ ОСЛОВУВАМ ВО СОПСТВЕНАТА ДРЖАВА!

Никогаш нема да признаам ваква гадост и апсурдност, никогаш! Ова е грубо рушење и навлагање во поредокот и нарушување на уставноста во Македонија. Никој нема право однадвор да се меша во политичкиот систем, а најмалку од се да се меша во името на оваа држава особено не во рамките на нејзините граници!!
Ти како жител на оваа држава, зарем не се гадиш од вакви неправди? Како жител на оваа држава не ли сметаш дека вакво нешто е апсурдно и неприфатливо?[
/quote]
Ајде сега искрено:Кој е погнасен оваа прдла амбасадорката или овие нашиве кој опинаат дека по секоја цена треба да се свитка кичма?

Kajgana Shop

На врв Bottom