ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:Ај сега да ве видам кај ќе одите пилиња....
Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:Ај сега да ве видам кај ќе одите пилиња....
Значи нема за што да се секираме, и онака ги имаме најубавите ора, влезот ни е загарантиран.Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:
Па кој нема доволно пари за да ја помине границата ќе мора да игра оро за да се загрее малце на ова ладно време :nesum:Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:
Само пари,или пак треба една вреќа документи?Па кој нема доволно пари за да ја помине границата ќе мора да игра оро за да се загрее малце на ова ладно време :nesum:
Дури и со виза кога патувавме Унгарците знаеја да ти го тупат Тасета со разно разни прашања а сега без виза ќе има уште поголем секс по границите.Само пари,или пак треба една вреќа документи?
Добро шо мислиш на сите му е убо овде и ќе останат. Колку познавам шо планираат да одат да работаат, а со тоа со тек на време ќе се иселат. Тие шо оделе на шетање одеа и пред визната либеризација.Како беше она... последниот што ќе замине да ја изгасне струјата???
Каде сте сега да ве видам, јас непознавам некој што се иссели. Едно е да се отиде до некоја дестинација за шетање, а друго е исселување.