Т-Мобајл or баш арамии ...

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Ако не ви одговара Т-Мобиле не ги користете.Зошто како ова она тоа е тоа.Кога потпишеш договор со нив таа е.Две години ќе трпите.Ја мислам дека не заслужуват толку пари и затоа јазнам дека ќе раскинам договорот кога ќе дојде време.ОНЕ ви е алтернатива има добри пакети ако нејќете кај нив тогаш ВИП.Што сакате од ОНЕ?Едвај корисници имаат да си покријат оперативни трошоци не се глупи да инвестираат пари за бадијала.Префрлете се кај нив па да видите како мрежата и се друго ќе ојачаат,Тмобиле одамна цица пари изатоа се најдобри со покривање.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Зборувате за покриеност како демек ВИП и ОНЕ со токи-воки линија се служат ебате... Јас мака немам со мрежа со ВИП. Освен на планински места, во Ресава, и некои ридови изолирани од градот.

Ете за недајбоже ако мора човек да оди некогаш во Ресава или на некој далечен рид или планина нека си носи и едно при пејд (најевтино) бројче од Т-Ограбивме за итни случаеви.

Ама дефинитивно само за НАЈ ИТНИ СЛУЧАЕВИ :)
--- надополнето: Sep 7, 2011 6:11 PM ---
Сепак ти е до мобилниот дечко. Од коа искочи VIP сум на нив, по планини и езера и сегде сум имал мрежа - никогаш не крчело.
Да не сум офтопик ептен: т-мобајл (а и сите други) си крадат за трансферот на интернет. Без разлика дали се мобилна или кабелска компанија.
ете некој и на планина мрежа имал...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зборувате за покриеност како демек ВИП и ОНЕ со токи-воки линија се служат ебате... Јас мака немам со мрежа со ВИП. Освен на планински места, во Ресава, и некои ридови изолирани од градот.

Ете за недајбоже ако мора човек да оди некогаш во Ресава или на некој далечен рид или планина нека си носи и едно при пејд (најевтино) бројче од Т-Ограбивме за итни случаеви.

Ама дефинитивно само за НАЈ ИТНИ СЛУЧАЕВИ :)
--- надополнето: Sep 7, 2011 6:11 PM ---

ете некој и на планина мрежа имал...
И јас на Кораб имав мрежа од Вип а другите што имаа од те ограбивме и уан немаа.

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Дали имате приметено на секоја сметка има плус по 1 денар MOBILE TV демек секој користи.
100 000 корисници по 1 денар 100 000 денари=1600 евра па сеа ти види

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
абе арамии се розовите , тешки пари им оставав 2 години децата да им ебам нивни...
Шо ја отворивте оваа тема бе само појќе се изнервирав.Ни на душман не му посакувам да биди кај нив

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Тешки крадци се креТЕни-Мобајл,а плус официјално се најскап оператор.На пост пејд сум,досега сметка поголема од 1200-1300 ден. немав напраено,сега за август скоро 3000.Па дали се нормални.После нова година се префрлам на ВИП или ОНЕ.Со овие апаши никогаш повеќе.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
1. Користиш hi-tech блабла (stupido) телефон со оперативен систем кој има апликации позадински што им треба по некогаш некој килобајт за да функционираат, ако не веруавате ставете во било кој андроид или win7 телефон картичка што нема воопшто кредит и направете му хард ресет одма после првото палење ќе ви каже дека Немате доволно средства за услугата - порака од операторот.
Една од апликациите на кои им треба интернет кај новиве смарт телефони е часовникот и времето

Поубаво ви беше кога во 1996та се плаќаше 500марки за да имаш пост пејд бројче и се чекаше цел месец и доаѓаа сметки околу 250/300 марки затоа што немаше на кого да му свртиш? :)
70 денари минута од 8am ~ 8pm 40 денари минута ноќе :)
Сега се убивам од разговор правење, вртам безгрижно било каде и на меѓународни броеви, правам просек 1.5гб трансфер на интернет и никогаш не ми дошло повеќе од 5000 денари сметка, освен ако не отидам на Роаминг па да ми дојде околу 10/11.000 :)

А тоа префрли се на вип, ако не ти е битна достапноста - префрли се на вип :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас вака ги рангирам операториве, започнувајќи од најефтиниот:
-VIP
-
-
-One
-
-T-Mobile

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Џабе е, се дури имаат доволен број на клиенти нема да ги спуштат цените - тоа се вика пазарен план.

А Вип имаат мрежа насекаде освен на многу многу ретки и ненаселени места во републикава, така да вие што тврдите дека нема да бидиш достапен ако се префрлиш на Вип незнам поради која причина го тврдите тоа, но е лага. Убаво ти кажа девојчето дека и на Кораб имала мрежа, што треба повеке муабет?

Еве јас 3 години сум претплатник и позадоволен не сум бил никогаш. Се отепувам од правење муабет без да се штедам и плакам 590 месечно.

А Т-Ограбивме можат да ми го бричат со зелено џамче.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Зошто ви треба интернет на мобилен? Немајте гајле, геополитичката ситуација на САД нема да се разниша ако не сте онлајн додека сте надвор.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Џабе е, се дури имаат доволен број на клиенти нема да ги спуштат цените - тоа се вика пазарен план.

А Вип имаат мрежа насекаде освен на многу многу ретки и ненаселени места во републикава, така да вие што тврдите дека нема да бидиш достапен ако се префрлиш на Вип незнам поради која причина го тврдите тоа, но е лага. Убаво ти кажа девојчето дека и на Кораб имала мрежа, што треба повеке муабет?

Еве јас 3 години сум претплатник и позадоволен не сум бил никогаш. Се отепувам од правење муабет без да се штедам и плакам 590 месечно.
А Т-Ограбивме можат да ми го бричат со зелено џамче.
Значи се лакоми.Ако се паметни сега би ги спуштиле цените дури имаат на кого да ги спуштат и да ги задржат тие претплатници ,а не после губење на голем процент од нив.
Ама изгледа ич не ги заболе ,се дават во пари.Ај можда ќе останат некогаш со 45.000 претплатници ,па ќе понудат некаква си понуда.
Во меѓувреме ... многу од бившите им претплатници отидовме на ВИП и не згрешивме.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
За цените ВИП се најефтини, но понуда за телефони Т-Мобаил има најдобра.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Зошто ви треба интернет на мобилен? Немајте гајле, геополитичката ситуација на САД нема да се разниша ако не сте онлајн додека сте надвор.
А зошто да нема, кога е достапен и со пристапна цена за тие што можат да го платат - навистина и им треба! :)
Јас претежно со 40% од моите клиенти комуницирам преку Скајп, Форум, Фејсбук или мејл. Повеќето сакаат брз одговор, на никој не му се чека ниту 12 часа а не камоли неколку денови за да добие одговор од стил на, Да можам да ти го средам, 700 денари! :)
а факт е дека денеска повеќето луѓе или се срамат да разговараат или едноставно може да се каже навика е да комуницираме преку букви и на што е возможно поевтин начин. Јас во текот на денот кога се работни денови имам време во моите 12~14 работни часа едвај 4 до 5 пати на 20 минути да седнам на компјутер, но на телефонот мејловите ми пристугнуваат како пораки веднаш чим битат примени во моето сандаче и автоматски добиваат одговор :)

Имам другарче таксист на Оне има земено 8гб месечно за некоја сума од 1100 денари за да сурфа кога ќе му е досадно, според мене тоа е банално и луксуз.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
дали некој знае како да си проверам колку интенет имам направено дома на рутер извинете вака оф топик али многу ме интересира...

Kajgana Shop

На врв Bottom