Т-Мобајл or баш арамии ...

А паа на вип кога ќе му се јави пријателот ... аллллоо кккккккк ... аааааааа ... ееее ... мммм ...сл ... шаашшшш ...

ебати мрежата на вип, сите мислат телефоните не им чинат а поедноставно е да го сменат операторот

А паа на вип кога ќе му се јави пријателот ... аллллоо кккккккк ... аааааааа ... ееее ... мммм ...сл ... шаашшшш ...
За тоа имаш 1000 минути месечно за да се разбериш :)

ебати мрежата на вип, сите мислат телефоните не им чинат а поедноставно е да го сменат операторот
За тоа имаш 1000 минути месечно за да се разбериш :)
Ете видиш убо ти објасна Chemical Angel.А Замисли се на Т-Во минус со нивните бесплатни минути...Само за информација никогаш не сум имал проблеми со мрежа од ко се префрлив во ВИП ,освен на стандардни места (Буково,Ѓавато) кај шо сите оператори имале проблеми (сите сум ги користел).

Абе не ги бранам вип или напаѓам т-мобиле ... јас имам и од двата оператора и на вип си користам бесплатни минути ама што не им чини мрежата нема муабет

За тие услови мрежата е одлична и јас сум задоволен..и не памтам да ми прекини сред муабет или да не се слуша добро......а да се случува да си во планина и да снема мрежа.епа затоа плајкаш 500 денари ама умираш зборувајки на тел..што тие долги разговори што ги водиме од вип можеме на сон само во т-mobili и one..Можда во ск мрежата ја имате крш..ние во охрид ја имаме супер.

Абе не ги бранам вип или напаѓам т-мобиле ... јас имам и од двата оператора и на вип си користам бесплатни минути ама што не им чини мрежата нема муабет
Тука си во право, ама кога бираш оператор не бираш каква им е мрежата бираш колкав и во колкава прилика, јас баш за тоа и ги избрав вип имаш само два еден за Вип (многу краток) и еден за сите други што може да се трпи.

Јас сум со Т Мобиле сакав вчера да одам во Оне ама треба да чекам да истече договорот ради пенали.Што се однесува до цените јас многу пазам колку зборам затоа што се стварно скапи.Телефонот ми е ко змија ама ајде.Имам од нив заради мрежата.Затоа ќе мигрирам во иднина на Оне затоа што Вип се многу спори.Сакам колку толку брзина+разговор онака.

Воопшто и не сакам да ги споредувам Т-Мобиле со Вип. Кога бев кај Т-Мобиле, се плашев телефонот во раце да го земам - огромни сметки, а разговор скусен до немај каде.
Сега кај Вип ми е супер - 1000 минути во мрежата на Вип, а другото кон другите мрежи, се утепувам од зборење (пошто речиси секој кој има Т-мобиле или Оnе има и Вип број), а сметка никогаш повеќе од 500-600 денари.
За мрежата - реално јас не се движам по тешко достапни места, така да ептен ретко сум имал проблеми со мрежата, ама за тоа што сега го плаќам наспроти тоа што го плаќав, неам коментар...

мислам стварно се смешни од Т-Мобиле со ваквите реклами
Рекламите што им се по Facebook се страшни: правила за супер пријателство, ако мене ме прашуваш, финти за флертување... :tapp: Како мислиш кукли Bratz продаваат.

Е сеа просто незнам што да праавам. Да стаам мобилен интернет од т-мобајл да не ме здупат пак. Од вип паѓа мрежата. А па уан се бетер за апаши ... :( Ништо ми останува да си го носам рутерот од АДСЛ нонстоп по мене и да си земам вајлересс. За да го уклучам не е проблем че најдам некоја надворешна батерија ...

Сепак ти е до мобилниот дечко. Од коа искочи VIP сум на нив, по планини и езера и сегде сум имал мрежа - никогаш не крчело.
Да не сум офтопик ептен: т-мобајл (а и сите други) си крадат за трансферот на интернет. Без разлика дали се мобилна или кабелска компанија.

Сепак ти е до мобилниот дечко. Од коа искочи VIP сум на нив, по планини и езера и сегде сум имал мрежа - никогаш не крчело.
Да не сум офтопик ептен: т-мобајл (а и сите други) си крадат за трансферот на интернет. Без разлика дали се мобилна или кабелска компанија.

добар ти е заклучокот , на Torte Mobile™ му е заебан телефонот

Е сеа просто незнам што да праавам. Да стаам мобилен интернет од т-мобајл да не ме здупат пак. Од вип паѓа мрежата. А па уан се бетер за апаши ... :( Ништо ми останува да си го носам рутерот од АДСЛ нонстоп по мене и да си земам вајлересс. За да го уклучам не е проблем че најдам некоја надворешна батерија ...

Друже незнам колку квалитетен нет ти треба, јас на пример интернет користам нон-стоп на мојот К800 за сурфање, Скајп и facebook chat. А да, и една игра ја играм Online :)

Закачен сум на интернет нон-стоп ти велам, бидејки неможам да ја потрошам претплатата од 590 денари инаку. 90% од моите блиски се на ВИП и се е безпари... Само јас сум на старите добри ВИП тарифи кога и интернетот спаѓаше во претплатата (плус промоција пола претплата фатив и место 1200 плакам 590).

Зборот ми беше - интернетот му е солиден, никогаш не паднал. Можеби еднаш на 2-3 месеци и тоа на многу кратко. За брзина незнам, пошто и не ми треба брзина и не мерам.

п.с. Инаку да, Т-Ограбивме си се арамии стандард, ама има глуп народ јеби га. Мене нема да ме крадат веке. И тоа одамна се отарасив од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom