ApocaLypTo: Форумов се повеќе наликува на Фејсбук ( је јес јес ,хехе:zlo
Старите џомби ги нема , спамери има , кафе нема :raz:
И хуморот се изгуби, не?
DonJas: Епа ќе го нема хуморот, зафатен сум периодов
THE_CHOSEN_ONE: Завера
Garfield: Која завера бе , се mamlazaana p.s. ЛИСТЕРИН za homislavite,trolcinjata (раце ми се тресат)
ApocaLypTo: Така е :smir:, на шо личи ова ,нема кој да модерира , ги нема членовите , кај е кафето
Dark King:Пост во кој сакам кажам незнам речам
Garfield: Не ти успеа тролче
marsovka: Шо сакаше да каже со ова :/
Garfield: НЕЕБИТИС ... (иам вечер една сесија со wicca азијатка , ќе биде крваво)
Dark King: Бујрум се разви дискусија
Maggie капачето!: И шо сеа ми се жалите тука ,ај сите колективно одете да допринесете нешто , КОЈ СТУДИРА ПСИХОЛОГИЈА ТУКА , не чинело ..пациенти :nenene:
ApocaLypTo: не ја отворив ја темата , него шо бидна со кафето
ApocaLypTo: тоа е таа зелена банда , Мики ДООЕЛ
Marjan-Miki: :baeh:
marsovka: ми мириса на годхејт
GodHateUsAll: (уклучен како гостин) Хахахха , лузери ,владеам и офлајн
ЈOEJORDISON: Пустина е без него , да не претерав :nesum: (се чуди зш му ја нема темата со наслов "Дали сакате да умрете со дигнат кур")
Гладиус: Кај бевте коа кенкав ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................(вообичаено кенкање )
Темите споени
noodle: шо да пишам , кога и онака сте све за у курац.
Викторгг: кенкал , оф леле , мислиш си КЕЊАЛ (серел,извршувал-вршел отстранување на измет)
Гладиус: Sorry baby
Garfield : premudar sum , ke ve resam vo edna strofa ( пишува пп со закана за линч и напад со листерин)
UniqueGirl: explicit words
Дивајн: Кako не ви е срам , на шо личи ова , пак ли треба да ве карам , види вака .....................................................................................................................................................................(зборовивокојсезнаекојекојданесеповторуваммисеможе)
ApocaLypTo: Така е (кафетооооо луѓе)
Болиглава: Така е +1 ,вие другите шо не се согласувате
Mac)): WoW(нема поврзаност со истоимената игра) +2
delfybuba:+3
UniqueGirl: Фала курцу. И ја излижавте на Дивнето. Битно ќаривте добар blowjob.
:pusk:
рандомадмин,супермод: (клика на бан)
To be continued
*за печатни грешки во никови енд стаф , не примам рекламација.