Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Форумот денес ??? Форумот денес е........ Чекај!! КИРЧЕ!!!!!! ЕЛА КИРЧЕ!!!!!!!

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
UniqueGirl - И стилум сеа као.... ма не тиче ти се бре!!! :pusk:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
ApocaLypTo: Форумов се повеќе наликува на Фејсбук ( је јес јес ,хехе:zlo:)
Старите џомби ги нема , спамери има , кафе нема :raz:
И хуморот се изгуби, не?

DonJas: Епа ќе го нема хуморот, зафатен сум периодов :pipi:

THE_CHOSEN_ONE: Завера

Garfield: Која завера бе , се mamlazaana p.s. ЛИСТЕРИН za homislavite,trolcinjata (раце ми се тресат)

ApocaLypTo: Така е :smir:, на шо личи ова ,нема кој да модерира , ги нема членовите , кај е кафето :vozbud:

Dark King:Пост во кој сакам кажам незнам речам

Garfield: Не ти успеа тролче

marsovka: Шо сакаше да каже со ова :/

Garfield: НЕЕБИТИС ... (иам вечер една сесија со wicca азијатка , ќе биде крваво)

Dark King: Бујрум се разви дискусија

Maggie капачето!: И шо сеа ми се жалите тука ,ај сите колективно одете да допринесете нешто , КОЈ СТУДИРА ПСИХОЛОГИЈА ТУКА , не чинело ..пациенти :nenene:

ApocaLypTo: не ја отворив ја темата , него шо бидна со кафето :vozbud:

ApocaLypTo: тоа е таа зелена банда , Мики ДООЕЛ

Marjan-Miki: :baeh:

marsovka: ми мириса на годхејт

GodHateUsAll: (уклучен како гостин) Хахахха , лузери ,владеам и офлајн:toe:

ЈOEJORDISON: Пустина е без него , да не претерав :nesum: (се чуди зш му ја нема темата со наслов "Дали сакате да умрете со дигнат кур")

Гладиус: Кај бевте коа кенкав ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................(вообичаено кенкање )
Темите споени

noodle: шо да пишам , кога и онака сте све за у курац.

Викторгг: кенкал , оф леле , мислиш си КЕЊАЛ (серел,извршувал-вршел отстранување на измет)

Гладиус: Sorry baby

Garfield : premudar sum , ke ve resam vo edna strofa ( пишува пп со закана за линч и напад со листерин)

UniqueGirl: explicit words

Дивајн: Кako не ви е срам , на шо личи ова , пак ли треба да ве карам , види вака .....................................................................................................................................................................(зборовивокојсезнаекојекојданесеповторуваммисеможе)

ApocaLypTo: Така е (кафетооооо луѓе)

Болиглава: Така е +1 ,вие другите шо не се согласувате :drk:

Mac)): WoW(нема поврзаност со истоимената игра) +2

delfybuba:+3

UniqueGirl: Фала курцу. И ја излижавте на Дивнето. Битно ќаривте добар blowjob. :icon_lol: :pusk:

рандомадмин,супермод: (клика на бан)

To be continued :pos:

*за печатни грешки во никови енд стаф , не примам рекламација.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Признавам, имаш чудна смисла за хумор.
Ај да видиме дали освен самиот, уште некој ќе се насмее.

Јас еве, разочаран сум, преку 10 поста се јачаше дека ќе ти дојде инспирација, а пиша само по 3 збора за секој форумџија. И тоа 2 од тие 3 збора беа копија од тоа што они го пишале на темата.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Garfield: Ma se sobrale piclemi, pesotrujaci, неписмени неандрталци, со минијатурен мозок со кој не можат да перцепираат туѓо мислење.
Ali so mi e galje mene, pola forum na ignore mi e, ne znam ja za nekvalitet. I toa malana pizda so se misli deka e od seksot i gradot ima da ja razjebam, lele, poarno da ne pocnuvam za toa praznoglavo sustestvo.

UniqueGirl: Го дрвите овде за курвештии, дрољи, фото курви, исфрустрирани модератори мрсат муда што го примиле на некоја игрица, некои лечат комплекси ко да е ова психијатрија.

И Гарфилд психопату еден, иди лечи се, дупи курви, не туку ми прај пеес иљади мислења на форум. Get a life!

На крај краева шо уопште се смарам со ретарди. Срдечен поздрав од вулгарнатамалаѓаволица - chiks rule i want to squeeze them :pusk:

Гладиус: Честа појава е да го скокнете првиот пост каде се разјаснети аргументите за отворање на ваква тема. Ако го сторевте тоа
ќе ги смиревте страстите и ќе напишевте едно издржано и разумно мислење. Ама нивото на култура не исто кај секого, па не ме
изненадуваат вакви испади.
На времето банирав за секакви ситници, ама сега се научив да сум потолерантен, можете слободно да си ги ваѓате очите.

Darling: Јас сум дојдена овде да си го искажам моето мислење, а не да се замерувам и создавам кавги. Не се мразете, ширете љубов.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Признавам, имаш чудна смисла за хумор.
Ај да видиме дали освен самиот, уште некој ќе се насмее.

Јас еве, разочаран сум, преку 10 поста се јачаше дека ќе ти дојде инспирација, а пиша само по 3 збора за секој форумџија. И тоа 2 од тие 3 збора беа копија од тоа што они го пишале на темата.
Секој со свое мислење , нема љутиш во ЧДА :smir:

Разочаран си , јбг , напрај ти - сигурно ќе биде појако.:helou:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Јас пак, кликнав мислејќи Мац ќе е онтопик односно вратен од пензија. Освен него, све е бледа копија.

И не нема да сте интересни ако напишате: wot: "пост каде дудла на мац" - дека имам повеќе репутација од него. :icon_cool

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Браво. Колку и да е сеир, се гледа нивото на огромниот дел форумџии кои навистина само тука, на сеир треба да останат додека не созреат за дискусија на нормални теми.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
bucio: јас всушност, не ни знам која е темата пошто го читам тоа што ми се чита, ама ај, ќе млатиме празна слама и ќе разврзаваме полемики. Да не ни замре форумов, па да има „Време на молчење“ како што би рекол Ташко Георгиевски.

D

Delux

Гостин
bucio: јас всушност, не ни знам која е темата пошто го читам тоа што ми се чита, ама ај, ќе млатиме празна слама и ќе разврзаваме полемики. Да не ни замре форумов, па да има „Време на молчење“ како што би рекол Ташко Георгиевски.
:icon_lol:

J

JOEY JORDISON

Гостин
Нервозно човече!

ЈOEJORDISON: Пустина е без него , да не претерав :nesum: (се чуди зш му ја нема темата со наслов "Дали сакате да умрете со дигнат кур")

Не ме Носи во овој филм
Не биди Манга!

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Да не бидат се цитати, малце куропецање за карактерите на форумо као шо го пуљам Ја. Ако некој ситно се навреди ондак YES! :baeh: :pos::wink::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::devil3::devil3:

Гладиус
Јас сум Гладиус Сабјата
Казнени поени држам во дланката
Кон вас недораснати на мене ја насочувам
И сопствената интелектуална не/моќ ја докажувам
Можеби ме сметате за лузер
али “жими мајка” не ми е гајле(fail rime?):baeh:

Марсовка
Вулгарно, просто, идиотски ќе се изразувам
Али сепак поентата ја постигнувам
Егото си го насладувам
Зашо зеленки добивам
Иако сељачки пишувам
ебате!:icon_lol:

Македонка85
Машките се сите исплашени
Зашо за мене не се вљубени
Јас поседувам облини
Генерално сите машки за нив се недостојни
Поголемиот дел се неспособни
Длабоко ги гледам како цареви
Зашо жените на нив се инферирни! Мен рулз!!!

Год.хатеусалл
Вие мене ќе ме исмејавате
Ја ќе глумам како да не ме погаѓате
Но за одмазда подгответесе
озбилно матер ми ебавте
сонот ми го одземавте
Вие humorот го злоупотребивте.

Уникгирл.
Јас сум длабоко нежна
Но се преставувам сурова
Мечтаам по љубовта
Иако пишувам за омразата.
Ја посакувам смиреноста
Иако ме обзема несигурноста.
(WOW, ova ne trebase da iskoci vaka poetski, ali nvm)

Курсер ili Kruser(my bad)
SEX SEX
SEX SEX
SEX SEX
Само ебење деца односно секс
Solution of all love problems.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::pos2::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::devil3::devil3::devil3::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Год.хатеусалл
Вие мене ќе ме исмејавате
Ја ќе глумам како да не ме погаѓате
Но за одмазда подгответесе
озбилно матер ми ебавте
сонот ми го одземавте
Вие humorот го злоупотребивте.
-facepalm

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::pos2::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::devil3::devil3::devil3::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
И пак, не е темава за препукавање. :eek:

А друга ствар е што уствари за тебе секој е обратно од она што е на форум. Ако е феминистка, ондак ги обожава мажите уствари, ако пцуе, ондак е нежна, ако испаѓа паметен, ондак е глуп.
Ај бар знаеме кој ти смета на форум, ако ништо друго. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom