-={K-O-R-U-N}=-: Форум. Каде нубовите владеат, Saw филмовите ги мрзат сите и се организираат собиранки на кои јас не идам. Не се замарам, работам на два монитори, на едниот фејсбук, на другиот лејмбук пуштено - на Кајгана одам само за да го банирам нубот Јовче од уште некоја тема.
HsIlOmEdUs:
Не се замарам, работам на два монитори, на едниот фејсбук, на другиот лејмбук пуштено - на Кајгана одам само за да го банирам нубот Јовче од уште некоја тема.
Ех, ради вакви отидов на Електро. Добро друже, за тебе поимот "работа" е фејсбук и лејмбук?
Жими Бил Гејт и Стив Џобс, еден ден ќе напраам апликација која ќе го уништи фејсбук, да видам што ќе правите после.
Гладиус: Ок, назад на темата. Ќе ве банирам сите, а поготово God.HatesUsAll и Marsovka. А ако немам кафенце да пијам пред спиење, на бан ќе оди и UniqueGirl.
UniqueGirl:
У реду е. Од сите вукојебени теми на светот, ти мора само на твој подфорум да ми цмиздриш. Спомни ме, рецимо, во играчница или ебен ЧДА, да ти даам едно мозочно јебење, медоини. Еден паметњакович (Ред Девил) рече: Голем модератор, мал ебан посран пенис.
Банирај ме.ебате.
robiwow:
:pred:
Синдикат: Ех внуци, од пензија ме вадите. На форумот му фалат многу работи, ебете се сите, али на светот и Калчото му фали Милан да го земе тронот. На Италија му фали Кака', а на Интер и Мурињо им фали мозок.
Medea: Да се има дискусија, за повеќето членови е апстрактен поим. Јас сум заљубена, бојата на срцето ми е црвена како косата на Кејт Винслет во Титаник. А мојот Леонардо, бев со него вчера, го гризев, го препливав морето со љубов.
Форумот е одраз на општеството, а општеството е одраз на вселената. Во вселената има многу непознати, жолти и преубави работи. Бојата на виножитото. Форумот е виножито.
Медс.
Филозофка: Ех, баш пред некој ден зборев со дечко ми за ова. Шетавме по Кеј додека зборевме, а пазетего паметниот, нејќеше да седи на клупа зашо врнело претходниот ден. АБЕ; БЕЗ ПАМЕТ, тешко мене. И моравме од Кеј да одиме во ГТЦ, зашто господинот сакаше да јаде Цезар Салата. Знае дека сум на диета, али ипак дотичниот ме замара да одиме во Џино. И јас нормално јадев пастрмајлија, зашто знам дека ако не ја изедев цела ќе ја дадеа на кучињата. Или мали деца. Ја мрзам и кучиња и деца.
Е сега, дечко ми вика што сум се замарала по форуми. Пфф, тешко мене, со каков памет е. Значи ја идам на форум зашто е интересно, можам да напишам пост од еден ред, а да изнервирам минимум 20 форумџии.
Плус ми треба за да дознаам повеќе за росонерка, сакам да ја газам со кола. Имаше среќа претходен пат. :smir:
igor108367: Форумот тоне, прекрасни теми како "А чевли за машки, сезона 2009/10" ми ги затворија. У меѓувреме, еве ви статистики за најгледани серии во 2009та, V е меѓу последните, тешко дека ќе ја продолжат.
kpbKENGUR:
Форумот тоне, прекрасни теми како "А чевли за машки, сезона 2009/10" ми ги затворија.
Аехахахахаххахахахахаххахахахахха. Шо ве ебам.
Dark King: Хехе, вие тешки пациенти сте1. Ок, идам да ја оживеам најјаката тема на Кајгана, ок1.
noodle:
Паметни сте (не сте), самите заклучете каде треба да си ги ставите.
noodle out.
P.s. Виктор ме пишал на некоја тема, ќе го ставам тоа во потпис.
Maggie капачето!: Од психолошка гледна точка, сите сте психопати. Освен Воки1, окккк. Но, една студија во 1903, која сега ја зимам зашто ми одговара, иако не е валидна...покажува дека 5 од 3 машки не и веруваат на жената, а 10 од 10 џенски му веруваат на мажот. И членовиве, место да веруваат, се спротиставуваат. АЛО, со психологија нема заебанција. Игнорирање на факти, каснење и неидење на собиранки (Мими:smir
, гласна музика во Миднајт...ете тоа е форумот денес.
Боби[Мкд]: ЗАКОНННН. Форумот е закон еј, стално си ги реметам пациентите кои пратат и навиваат во Калчото. Дури и им украдов навивач, торпедо ЗВЕР!!! Откога дое, абе Баерн утакмица нема изгубено. Уште ако го донесеме Аршавин, ќе ни нема рамни!
Вива Баерн, вива ла БундесЛига!!!!
marsovka: Хех, абе ја еднаш пишав во посранана тема за тоа дали има некој што би сакал да е мој сексуален роб и да му праам BDSM јеботе, се пријавија над 100 луѓе. Уствари, тоа се болни нелуѓе. И ај како со такви да дискутираш, ако спомнеш збор како "КУР" одма се навредуваат. Ебете се сите, отварам ја блог и ич не ве ебам два посто, дури ни дилдо да ми даде nooble безпари. И на дилдото да има 3 кондома Durex Elite. Пак не би ве чепкала ало.
Sirian Spirit: Lugje ne znam zasto tolku se karate, ova e isto kako toj filmot so crnecot koj ima eden mec i odi navecer po diskoteki. I vo edna diskoteka ke vidi krv, pa ke go izvadi mecot i ke go frli kako bumerang i ke gi ubie site, a posle ke vidi vampiri bile tie ustvari i si vika "Uf fala bogu so gi ubiv vampirive". Mislam bese so Jet Li filmot, pred da napravi operacija vo belec. Ili toa Michael JeCkson bese neznam. Zatoa vi vikam vie ste ko diskoteka, ama mnogu se karate a ne znam zaso koa nema vampiri tuka.
wot: ...
Упс, реклами, повеќе после рекламите.
wot, јебига.