Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

S

Stef Bachatero

Гостин
Момци, само да ви посакам среќа и успех на сите утре! Тие што нема да трчаат нека излезат на улиците за да не поздрават, поддршката ни значи многу :)
За тие што обично трчаат и тренираат навечер - земете си капчиња, ќе биде пекол :)
Јас вечер не излагам утре треба да бидам свеж и полн со енергија.Јас насобрав другарки да не бодрат :)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Инаку да прашам, не мора да се носи маицата од пакетот нели? Го промашив бројот наместо XL земав L па тесна ќе ми биде оваа од маратонот затоа ме интересира.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Не мора, си трчаш во што сакаш...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Честитки на сите што учествуваа! :)
Времето малку не утепа, ама се се заврши добро на крај...

Од минатото натпреварување (државното првенство на кеј) го подобрив резултатот за некои 12-13 минути, а неофицијално завршив за 2:01 или 2:02. Не успеав да ја пробијам замислената граница од 2 часа, ама има уште време за тренирање и натпреварување. Следната година идеме уште појако и помасовно! :)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836

Од минатото натпреварување (државното првенство на кеј) го подобрив резултатот за некои 12-13 минути, а неофицијално завршив за 2:01 или 2:02. Не успеав да ја пробијам замислената граница од 2 часа, ама има уште време за тренирање и натпреварување. Следната година идеме уште појако и помасовно! :)
Па добар си како те читав мислев дека полошо време ќе имаш. :P
Јас инаку истрчав 2-3 минути под 2 саата... некои здравствени проблеми имав баш пред маратонот па не успеав да го остварам зацртаното 1:50... ај наредна година. :)
Инаку Швеѓаните не ми се јасни, шибаат на ова сонце, ме јадат во старт и тоа дедовци. :)

Член од
21 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
Cestito na site. Ja se ispukav na pocetokot,kaj zooloska za manje od 10 minuti i posle umoren pocnav da ikam...i ajt se u voda. ne ni vidov vreme :D toplo beshe stvarno alal da vi e na tie sho trcavte 21 :D
--- надополнето: 6 мај 2012 во 15:26 ---
Da ne znaete nekoja strana kaj sho pisue koa ima drug pat vakvi trki ili slabo ?

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас испадна некаде 2:03 за почеток супер.На крај ме изнервира еден и инатот ме фати да спринт мора да истрчам.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
kolku e vremeto na pobednikot na 5k?

S

Stef Bachatero

Гостин

Важно успеа подобро од минатата година.

М

Мартин`

Гостин
Официјални резултати има некаде ? На сајтов во делот кај што се за резултатите не работи.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Бреј Спајдер, супер резултат! :cuc:
Фала, фала. Него сонцето како ме удри, 15 минути по завршување си лежев у шатор со вода и лимони да се опоравам. Како и да е, самиот си ги надминав очекувањата, така да презадоволен сум. :))

Успеав да пристапам на странава, еве официјално :P
78 452 PETKOV, Mihail 01:44:46

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ако имате официјални ставете тука да видам кое место сум.
Нов личен рекорд 1:31 :)
Се растуривте бе вие, може Атлетски клуб Кајгана да отвориме :)
Сериозно, да се пријавевме како тим со овие времиња ќе бевме меѓу првите 3 екипи.

Kajgana Shop

На врв Bottom