Трошите ли многу пари на коцкање? (кладилници, астра...)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Oу јес ај ду оуу јес ај ду. Али зависи шо значи многу во мојот банковен свет :).

B

BushMan

Гостин
Еднаш во неделата, најмногу до двапати и тоа оставам по 50 денари во кладилница.Не сакам да се заразам оти ојдее ми парите.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
neee..definitivno..moze poso sum zensko i ne se zamaram so kladilnici..inace dosega samo ednaska imamuplateno vo kladilnica..mislam mu dadov na eden drugar 100 den da uplati..i posle dobiv 600..toa mi e prv i edinstven pat..znaci procentot na dobivka do sea mmi e 100%

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Denar ne sum dal za takva stvar, i bas mi e super :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
trosev edno vreme mnogu pari na toa... ali i fakav... koa kje fatev bese extra... ama posle toa se desavase vo eden den da izgubam.... pari sto bi mozel da gi trosam cel mesec :) mnogu jasno bez da idam vo kladilnica...

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
многумина куќи затвориле од комар, и животи се упропастиле, нема тука никаква „коцкарска романтика“, повеќе ме потсеќа на болест тоа...

а јас?

хехе... со мене можи Перо Христов да се токми по глупост, или таков калибар... се коцкав јас многу, се додека невестава не ја сретнав...

од Казина низ Гевгелиско-Струмичко и „околината“, до бинго, зарој, покер, биљот, спортска, шо ти ја знам шо...

остајте коцкањето, болест е тоа... тешка болест...

јас се сметам за излечен, ама сеуште често ме „трга“ да уплатам лото, или нешо такво...

ќе покаже времето :)

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
да ти кажам искрајно никогаш не сум се кладел до сега имам ставено по пола со еден другар и не фативме и се разочарав зашто неможе од тоа да се вади пари-леб ако грешам некој нека ме поправи

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Леееееееелеееее ако ме прашаш мене сум оставил бајаги во кладилница:nesvest: , ама веќе два месеца немам купено ни билтен:je: :je: :je: . И да ви кажам дека од тоа не се живее:star: . Ако сакате тогаш ставете нешто за забава ама ретко и не многу. Ама најдобро ич. :kez:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
ac|d напиша:
да ти кажам искрајно никогаш не сум се кладел до сега имам ставено по пола со еден другар и не фативме и се разочарав зашто неможе од тоа да се вади пари-леб ако грешам некој нека ме поправи
јас ќе те поправам.
За многу луѓе и не се вади леб од кладилнициве но имам еден другар кој што живее само од кладилници. Јес да имаат многу пари луѓето а и тој многу уплаќа но не сум го видел или чул од татко му да бара пари. Стално си има по 10 000 минимум во себе. Нема недела да не фати у кладилница и тоа по 5-60 000 (не секогаш ама многу често)
а иначе по 5-6 000 стално си фаќа. Јеби га. Дарба ти е тоа. Кога јас не можам, па да си извадам еден добар провод...:nerv: :nerv:

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Едно време и ја трошев ама коа видов дека 10 пати загуби еднаш добиј престанав и сега не сум влегол една година во кладилница..

Член од
19 февруари 2006
Мислења
134
Поени од реакции
6
Uplakam po 100 evra nedelno u kladilnica(do sea sum u kar),koa ke pocnam da gubam ke napustam.

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
јас не одам у кладилници...ама една другарка шо имам,скоро секој ден,или барем преку ден,мора да уплати ливче...ама па и добива(чат пат :) )

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Јас минатата година на една другарка и дадов 50 денари да уплати и за мене, а појма немам ни како запишала ни што направила. Ич не се разбирам од тоа и ништо не ми е јасно, а и не сакам да знам. Подобро. Така да, еднаш до сега во животов сум уплатила.
Мрзам кладилници:nerv: Насобрани луѓе и ко гладни волци чекаат да падне нешто наместо да се фатат за работа:pishtoldz

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Понекогаш знам да сендам да направам едно "добитно" ливче на спортска... и секогаш за една не фајкам :).... никогаш не ме привлекувала било каква верзија на коцка..... додуше со Лотото убаво ни тргна... но и тоа го баталивме...

Kajgana Shop

На врв Bottom