Три работи кои ви фалат во животот

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Аа ете го мис/тер перфекшн :pos:
Среќен сум со тоа што го имам. Се друго е екстра.
Природата на човекот е да биде незаситен: Кога ќе го имаш тоа што сега го бараш, ќе бараш уште и уште.
И само колку за инфо: станува збор за мистер ;)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Среќен сум со тоа што го имам. Се друго е екстра.
Природата на човекот е да биде незаситен: Кога ќе го имаш тоа што сега го бараш, ќе бараш уште и уште.
И само колку за инфо: станува збор за мистер ;)
Значи не сакаш ништо повеќе?
Ни повеќе љубов, ни повеќе среќа???
Потполно си задоволен со ова што го имаш?
Мистеру. :D

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Куќа со голем двор
(вреди за три желби)

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Значи не сакаш ништо повеќе?
Ни повеќе љубов, ни повеќе среќа???
Потполно си задоволен со ова што го имаш?
Мистеру. :D
Не сакам ништо повеќе. Задоволен сум од љубовта која ја добивам. Задоловолен сум од животот кој го имам.
Значи ти можеш да кажеш дека не си задоволен од тоа што го имаш?
Сакаш некоја девојка која ќе ги има сите атрибути што ги наведе?
Сакаш малку повеќе среќа? Сакаш кола?
Тоа се многу желби. Кога некој ден ќе ти се остварат, што ќе се случи, нема повеќе желби да имаш и тогаш некој ќе ти го постави истово прашање што ти мене ми го поставуваш? Како ќе одговориш ти?
Кажи ми Ледени? Баш ме интересира

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Не сакам ништо повеќе. Задоволен сум од љубовта која ја добивам. Задоловолен сум од животот кој го имам.
Тоа се многу желби. Кога некој ден ќе ти се остварат, што ќе се случи, нема повеќе желби да имаш и тогаш некој ќе ти го постави истово прашање што ти мене ми го поставуваш? Како ќе одговориш ти?
:pos: Ледени :pos:

Иначе да, јас сеуште не сум ги пронашол овие работи што ги наведов погоре. Баш ми е мило ако ти си успеал во тоа. :smir:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Задоволен си од животот, а пишуваш нешто како следново:

Никој ништо не направил за мене или не кажал нешто за мене. А сум заслужил дури и повеќе од тоа.
Но, животот е таков.
Мислиш? Или па среќата и задоволството за тебе претставуваат нешто сосем трето и неразбирливо за нас?:toe:

п.с. Се извинувам што се вмешав во муабетов, ама ми паднаа во очи овие твои два постови, кои дефинитивно се контрадикторни.:)

едит: Заборавив да си напишам што ми фали мене.
1. Човек кој ќе ми ја посвети песнава:
2. Идеја за нов бизнис.
3. Огромна куќа во која ќе можам да ги приберам сите кучиња скитници.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
2 X Technics 1210 MK5 или 2 X Pioneer CDJ2000
Allen & Heath 4D
MAC BOOK PRO

Исто ова ќе му го пишам на дедо мраз за нова година да ми прати :pipi::kesa::smir:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Истакнувам какви се постојат во животот

Мислиш? Или па среќата и задоволството за тебе претставуваат нешто сосем трето и неразбирливо за нас?:toe:
Мислиш дека не сум среќен поради тоа?
Искрено ми е гајле што друг ќе каже за мене :) Не живеам за други, живеам за себе. А според ова што ми го пишуваш очигледно тебе те прави среќен да те фалат и да зборат за тебе добро. Само запамти една работа, тоа во голем дел од случаите се случува кога некој сака да ти се упика или да ти прави лице. Размисли два пати дали е тоа она што те прави среќен или не. Ова е само заклучок од мислењето што го имаш изнесено за моите мислења, и зошто мислиш дека се контрадикторни.

п.с. Се извинувам што се вмешав во муабетов, ама ми паднаа во очи овие твои два постови, кои дефинитивно се контрадикторни.:)
Контрадикторност? Не гледам никаква контрадикторност. Двата поста беа искажување на чисти факти. Доколку сум ти оставил погрешен впечаток - тоа е.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Истакнувам какви се постојат во животот

Мислиш дека не сум среќен поради тоа?
Искрено ми е гајле што друг ќе каже за мене :) Не живеам за други, живеам за себе. А според ова што ми го пишуваш очигледно тебе те прави среќен да те фалат и да зборат за тебе добро. Само запамти една работа, тоа во голем дел од случаите се случува кога некој сака да ти се упика или да ти прави лице. Размисли два пати дали е тоа она што те прави среќен или не. Ова е само заклучок од мислењето што го имаш изнесено за моите мислења, и зошто мислиш дека се контрадикторни.

Контрадикторност? Не гледам никаква контрадикторност. Двата поста беа искажување на чисти факти. Доколку сум ти оставил погрешен впечаток - тоа е.
Ако не ти е гајле што ќе кажат или направат другите за тебе (под тоа не мислам на комшиите и непознатите минувачи, туку на блиските), тогаш не си компетентен да судиш на други кои се поалчни по материјалните работи.
Иначе да, мене ме прави среќна кога некој ќе направи нешто добро за мене, ќе ми каже нешто добро и ќе ми мисли добро. Ако е тоа грешно, нека ми е - тоа е.:pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин

едит: Заборавив да си напишам што ми фали мене.
1. Човек кој ќе ми ја посвети песнава:
2. Идеја за нов бизнис.
3. Огромна куќа во која ќе можам да ги приберам сите кучиња скитници.
намини и накај Велес прибери ги оти душа немам од нив:wink:
он топик!
неможам да се пожалам баш овој период ми е перфектен ама сепак ќе наведам нешто...
1.внук-внука...да станам тетка аман више :ne_zboram
2.оптимизам малку повеќе
3.самодоверба

Kajgana Shop

На врв Bottom