Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 5.586
имаме млади таленти ама никој нема толку гордо и на толку убав начин да не преставува и да го достигне она што го постигна нашиот Тоше:nesum:
:smir:
имаме млади таленти ама никој нема толку гордо и на толку убав начин да не преставува и да го достигне она што го постигна нашиот Тоше:nesum:
Оди лечи се бре!!Неарен еденаман бре каков тоше после него исто ко и пред него ке ми биде... па кој кур ај сеа умрел и ај да умреме и ние... само он ли беше...
балканската сцена има дупка без него зашо умрел ама тошо има дупка у главата... xD исправка... имаше ...
Металчуги, јебига шо се најдов сеа једини да серам, али не го ќењајте чоекот...и да ја држел и да не ја држел сцената у Македонија, си беше чесен, си пееше убаво и по тоа ќе го памтиме. Не кур ќењајте за починати...тоа е исто као некој нас да ни го ќења Чак или Дајмбег, така? А плус шо Тоше беше Македонец...
детево може ке успее и има убав глас
:smir:
не бе грешка си 90 проценти беа од спонзирибрате, не дека го подржувам девил кинг, ама како прво, тошката немаше три чисти од пеење рок, а со металот не ни има врска, а како второ, не беа 30000, беа 20 илјади... и како трето, 80% од тие карти што беа распродадени за концертот на тоше беа доделени од спонзори :helou::helou:
abe ok... ja neam nishto protiv toshkata, dobar beshe, beshe gordo momche koe ja sakashe svojata drzava i tn itn.... ama me nervira shto go napravija deka e supedzvezda, deka e neznam sho, pa ko demek imal svetska slava, deka muzikata mu bila kvalitetna ovo-ono, a ustvari mu beshe gola voda, tuku lugjeto od balkanot neznaat za kvalitetna muzika i zatoa izleguvaat dzvezdi kako Jovan Jovanov, Elvir MEkic i tn i tnМеталчуги, јебига шо се најдов сеа једини да серам, али не го ќењајте чоекот...и да ја држел и да не ја држел сцената у Македонија, си беше чесен, си пееше убаво и по тоа ќе го памтиме. Не кур ќењајте за починати...тоа е исто као некој нас да ни го ќења Чак или Дајмбег, така? А плус шо Тоше беше Македонец...
ти си имаш проблемиabe ok... ja neam nishto protiv toshkata, dobar beshe, beshe gordo momche koe ja sakashe svojata drzava i tn itn.... ama me nervira shto go napravija deka e supedzvezda, deka e neznam sho, pa ko demek imal svetska slava, deka muzikata mu bila kvalitetna ovo-ono, a ustvari mu beshe gola voda, tuku lugjeto od balkanot neznaat za kvalitetna muzika i zatoa izleguvaat dzvezdi kako Jovan Jovanov, Elvir MEkic i tn i tn
алоооооо...у македонија има милион квалитетни пеачи и групи што тапкат у место заради глупоќата на слушателите, и поддршката на луѓето кон музкиката на Тоше,Јован Јованов, Елвир Мекич, Ламбе алабаковски, Елена Ристовска и да не ги набројувам...Светска кариера??? хахахаха дај молим те... зарем ке е станал славен како Роби Вилијамс,Боб Дилан, Џастин Тимберлејк, Мадона, Бијонсе (и многу други славни) ?????? и како трето, ја неам ништо против човекот, добро си пееше, све ок, ама македончињава го направија дека е мегапопуларен, девојкиве почнаа да сечат вени денот кога умре, милион солзи се изронија, никој незнаеше како ке биде без него... a ако си ти таква.. слободно сечи си ги веничките, иди на кеј на Вардар исплачи се, таман ке го наполниш... :helou::helou:ти си имаш проблеми
на само 26 години Тоше успеа да постигне нешто кои некои пејачи не го постигнуваат цел живот
а за гласот имаше преубав и преквалитетен
сите му предвидуваа светска кариера и сигурна сум дека ке успееше во тоа
и цел балкан и после една година неможе да го заборави, и постојано пуштаат негови песни и секој ама баш секој има барем едно цд од Тоше и ти ке кажуваш бил никој и ништо
и цел балкан незнаел што е музика
иди лечи се бе:uvo:
и само едно знај...ти си тој што незнае што е музика:smir:
идам одма:salut:алоооооо...у македонија има милион квалитетни пеачи и групи што тапкат у место заради глупоќата на слушателите, и поддршката на луѓето кон музкиката на Тоше,Јован Јованов, Елвир Мекич, Ламбе алабаковски, Елена Ристовска и да не ги набројувам...Светска кариера??? хахахаха дај молим те... зарем ке е станал славен како Роби Вилијамс,Боб Дилан, Џастин Тимберлејк, Мадона, Бијонсе (и многу други славни) ?????? и како трето, ја неам ништо против човекот, добро си пееше, све ок, ама македончињава го направија дека е мегапопуларен, девојкиве почнаа да сечат вени денот кога умре, милион солзи се изронија, никој незнаеше како ке биде без него... a ако си ти таква.. слободно сечи си ги веничките, иди на кеј на Вардар исплачи се, таман ке го наполниш... :helou::helou:
хахаха.... а ти срцка, сечкај си ги вените на песните на Тоше...идам одма:salut:
и го споредуваш гласот на Тоше со гласот на Елвир, Ламбе, Јован божее:kesa:
на Тоше музичари од англија му предвидуваа кариера поголема и од Роби (а и милион пати има поубав глас од Роби) и ако не си прочитал биле преговори да снима песна со Бијонсе и неофицијално има снимено песна со Елтон Џон која ке биде на новиот албум
и јас тука престанувам
едноставно цел форум ти кажа дека си голем идиот кој незнае што вреди и вредело во земјава
ај тупи си ја главата со оние е*бени песни што ти ги слушаш
Тоше беше подобар и како личност и беше поталентиран од сите што ги наброја! А ти ако си искомплексиран затоа што свириш во некој бенд и никој не те знае тоа си е твој проблем. Ми се гади кога читам вакви мислења! Не ми е јасно како може некој воопшто да напише вакво нешто за Тоше:uvo:!алоооооо...у македонија има милион квалитетни пеачи и групи што тапкат у место заради глупоќата на слушателите, и поддршката на луѓето кон музкиката на Тоше,Јован Јованов, Елвир Мекич, Ламбе алабаковски, Елена Ристовска и да не ги набројувам...Светска кариера??? хахахаха дај молим те... зарем ке е станал славен како Роби Вилијамс,Боб Дилан, Џастин Тимберлејк, Мадона, Бијонсе (и многу други славни) ?????? и како трето, ја неам ништо против човекот, добро си пееше, све ок, ама македончињава го направија дека е мегапопуларен, девојкиве почнаа да сечат вени денот кога умре, милион солзи се изронија, никој незнаеше како ке биде без него... a ако си ти таква.. слободно сечи си ги веничките, иди на кеј на Вардар исплачи се, таман ке го наполниш... :helou::helou:
maca_kaka' , еве karamanot ти кажа (у кратки црти) све што ја сакав да ти кажам... + да е напраил песна со Бијонсе или Елтон Џон, досега цел балкан ке знаеше :helou::helou:A sto se odnesuva do svetska kariera na nekoj peac od Makedonija toa mi e smesno da nerecam tragicno.Kaj ke dozvolat na nekoe makedonce da uspee vo Bel Svet pa prvo visa nema da mu dadat a ne nesto poveke. Da bideme realni i Tose da bese ziv tesko deka mozese nesto poveke nadvor od Balkanot da napravi.