Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Некој предлог за подобро сидување на torrentleech ? Бар сега кога имам 600 гига од Т-Хоум тоа можам да го правам, али не знам како, откога ќе се симне торентот го оставам да стои, али слабо некако иде аплоадот, да не треба нешто посебно подесување во utorrent и слично ?
ako imas 768kb/s niti ke vratis nesto seed niti pa ke opravis ratio ke ti treba vecnost. Jas vcera kaj brat mi na 12mbit upload vracav seed na torrentday.com i se isplatese da vrti cel den so 1megabajt vracase u sekunda.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Некој предлог за подобро сидување на torrentleech ? Бар сега кога имам 600 гига од Т-Хоум тоа можам да го правам, али не знам како, откога ќе се симне торентот го оставам да стои, али слабо некако иде аплоадот, да не треба нешто посебно подесување во utorrent и слично ?
Ставај ги на сидување оние торенти кои имаат најмногу личери, т.е. тоа се најчесто поновите фајлови/филмови/музика.
Јас со истата конекција од Т-Хоме имав сооднос 60 гб уп / 5 гб даун. Ако се сака може да се направи.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Tогаш ти останува да лажираш уплаод!!!!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Најдобар торент сајт за стари филмови? Пример рецимо од 80тите па надоле.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Најдобар торент сајт за стари филмови? Пример рецимо од 80тите па надоле.
Zamunda.net најголема база на филмови и секогаш достапна. Абе си еб*ле мајката бугарине тешка пиратерија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Zamunda.net најголема база на филмови и секогаш достапна. Абе си еб*ле мајката бугарине тешка пиратерија
Последно време аренабг повеќе отварам отколку замунда од бугариве. Не ми врши инаку работа за такви филмови, обично или ги нема или го има еднаш како смешен рип од 600мб.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Последно време аренабг повеќе отварам отколку замунда од бугариве. Не ми врши инаку работа за такви филмови, обично или ги нема или го има еднаш како смешен рип од 600мб.
како бе. ретко кој филм да го нема. обично новиве ги даваат 20 тина дена до кај месец после искачањето пошто секогаш ставаат ДВД снимки ептен ретко е некоја камерска снимка да се појави.

П.С оние кои имаат кабелтел замунда бугарската и македонската за торенти се најдобри дефинитивно и најбрзи. ако барате некој програм thepiratebay е исто мн добар сајт. останатото www.torrentz.eu

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
како бе. ретко кој филм да го нема. обично новиве ги даваат 20 тина дена до кај месец после искачањето пошто секогаш ставаат ДВД снимки ептен ретко е некоја камерска снимка да се појави.

П.С оние кои имаат кабелтел замунда бугарската и македонската за торенти се најдобри дефинитивно и најбрзи. ако барате некој програм thepiratebay е исто мн добар сајт. останатото www.torrentz.eu
Читај подетално, стари филмови под 80сетите, новите не ми се брза со скринери и камери во следните 20 дена (мада е претерување) и кога ги има од 2-3-4 гига нагоре, ги има насекаде. Стари филмови или ги нема или немаш избор, единствената снимка што е ставена - таа. Исто и со Арена.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Читај подетално, стари филмови под 80сетите, новите не ми се брза со скринери и камери во следните 20 дена (мада е претерување) и кога ги има од 2-3-4 гига нагоре, ги има насекаде. Стари филмови или ги нема или немаш избор, единствената снимка што е ставена - таа. Исто и со Арена.
за стари филмови да. а и реално да гледаме незнам колку торент страници има кои имаат филмови од пред 20 години. нека се 10% од сите торент страници кои постојат низ интернетот. не верувам да има повеќе

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
А што е финта со аренабг и со банови на мнооогу нови торренти? Дали сите тие банирани торенти се некој фејк рилиз, не ми е јасно зошто.

Kajgana Shop

На врв Bottom