radica
never mind
- Член од
- 21 октомври 2007
- Мислења
- 599
- Поени од реакции
- 36
Зошто замунда не е добар торент трекер?Во тоа што замунда не е добар торент сајт.:wink:
Ама пак овие тракери не се за сите, правилата се строги.
Зошто замунда не е добар торент трекер?Во тоа што замунда не е добар торент сајт.:wink:
Ама пак овие тракери не се за сите, правилата се строги.
Некој invite од torrentleech ?
Што нудиш ? Јас имам 3-4 факаат прашина:smir:Некој invite од torrentleech ?
hudiШто нудиш ? Јас имам 3-4 факаат прашина:smir:
Голема предност е што сите торенти се тестирани.BtJunkie,Isohunt,KickassTorrents,а една интернет страна која ги обединува сите овие а и повеќе е www.torrents.to .Порано највеќе ги користев потонатите Piratebay и Mininova,но сега откога го окркаа стапот и послужија како пример за заплашување,тотално ги баталив.Исто така го користам и Zamunda.NET,имам профил таму,сега веќе не даваат поради преголем интерес,за оваа страна можам само пофални зборови и како репер комотно може да им послужи на останатите.Поздрав! :smir:
За година дена ке има и од другите праовајдери отпика сигурно они че дадат подобри пакети заради конкуренција. 300 гига се малце, али ќе можеш барем некои 20/30 гб да аплоадираш најмалце на месец, вака ни 5гб не можам заради мизерната брзина.Не знам што се радуваш - 300 гига е лимитот на најјакиот трипл пакет од оптиката. Јас се израдував и сакав да земам, али јеби га...300 гига на 40/40 брзина не ми е некако...доволно.
Ама не збориме за симнување само, ваљда и аплоуд се брои. Јас на сегашниов нет (10 мегабитен до 20-30 гига) после 4 мегабитен до 100...кога пуштив макс аплоуд и искочија јаки филмови, успеав за 10-14 дена да ги надминам 100те.Што ви е какви малце 300 гига, плус ако ги надминеш ти паѓа брзината на 1 мегабит.
И само во HD филмови да гледаш пак нема да надминеш, освен ако мислиш бизнис да правиш.
Да тоа те сваќам, пример на клиентот стави да стига секој торент до 3 ратио.Ама не збориме за симнување само, ваљда и аплоуд се брои. Јас на сегашниов нет (10 мегабитен до 20-30 гига) после 4 мегабитен до 100...кога пуштив макс аплоуд и искочија јаки филмови, успеав за 10-14 дена да ги надминам 100те.
Не па кога би имал 40 мегабита up и down, лудница. Многу пати сум симнувал торенти со 1 сидер само и 1 личер (јас ^-^), а идело со 200-300 кбп/с - сакам и јас да враќам на заедницата на тој начин.