Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.851
Поени од реакции
22.899
Имам уште една покана за ипторрент, кој ќе ми даде доказ за поарен ратио на некој приватни тракери(може еден може и повеќе) ќе му пратам.

По пп пратете.

По што е подобар тој сајт од пример замунда . аренабг или демоноид ??

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Тие што ги наброја се наоѓаат во група 3,4, итн по однос на квалитет, ИПТоррентс и Торентлич се во група 1.
Замунда, аренабг и демоноид се достапни дури и за незнајковци кои не знаат ни Т од торенти.
За да бидеш член на ИПТоррентс и Торентлич треба малце да си го позагрееш бојлерот.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Немам више.:toe:

Иначе пдобра е зошто има повеќе рилисови на еден фајл, пимер има хд филмови што ги нема на замунда.

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Најголемата разлика е во квалитетот на сидерите. На TorrentLeech има многу корисници што користат seedbox. Така што секогаш ќе добиваш одлична брзина на торентите без разлика на seed/leech ратиото на торентот.

Тие што ги наброја се наоѓаат во група 3,4, итн по однос на квалитет, ИПТоррентс и Торентлич се во група 1.
Замунда, аренабг и демоноид се достапни дури и за незнајковци кои не знаат ни Т од торенти.
За да бидеш член на ИПТоррентс и Торентлич треба малце да си го позагрееш бојлерот.
Неможеш ИПТоррентс и Торентлич да ги ставаш на исто ниво. TorrentLeech е далеку подобар.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
у што виде ајде дека е подобар,и на двата имам јузер и не глеам јас во што тоа е подобар torrentleech

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
За обичниот човек Замунда е далеку и од доволна..

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Давам покана од www.iptorrents.com

Барам доказ од добар ратио на друг/и приватен/ни тракер/и и дека знае што е уствари тракер од ваков калибар.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306
http://hdbits.org/ кој има акоунт од ова јас давам за торентлеечх нека пише ПП

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Invite-ите на Bit-HDTV се повторно во употреба. Јас имам 11, пишете ми ПП/профил порака со ваш мејл за да ви пратам. :)

едит - Denied
We reached our user limit (20,000) . Try again later...

Мех, пратете ми ги ипак мејловите, ќе пробувам деновиве, ваљда ќе кикнат некои личери. :)

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Invite-ите на Bit-HDTV се повторно во употреба. Јас имам 11, пишете ми ПП/профил порака со ваш мејл за да ви пратам. :)

едит - Denied
We reached our user limit (20,000) . Try again later...

Мех, пратете ми ги ипак мејловите, ќе пробувам деновиве, ваљда ќе кикнат некои личери. :)
Треба ли да одржуваш добар рејтинг на овој торент сајт?
Во што се разликува на пр. од замунда или некој друг добар торент сајт?
позз:smir:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Треба ли да одржуваш добар рејтинг на овој торент сајт?
Во што се разликува на пр. од замунда или некој друг добар торент сајт?
позз:smir:
Во тоа што замунда не е добар торент сајт.:wink:

Ама пак овие тракери не се за сите, правилата се строги.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Еххх кога ќе имаме оптички нет мислам дека најголем аплоадер ќе станам, вака со мизерна брзина на аплоад од која зависи у исто време и брзината на самиот даунлоуд заеби...Се надевам дека ќе покријат побрзо поголемо подрачје, има ли некои вести кога сме кај тоа?

Се извинувам за мал офтопик.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еххх кога ќе имаме оптички нет мислам дека најголем аплоадер ќе станам, вака со мизерна брзина на аплоад од која зависи у исто време и брзината на самиот даунлоуд заеби...Се надевам дека ќе покријат побрзо поголемо подрачје, има ли некои вести кога сме кај тоа?

Се извинувам за мал офтопик.
Не знам што се радуваш - 300 гига е лимитот на најјакиот трипл пакет од оптиката. Јас се израдував и сакав да земам, али јеби га...300 гига на 40/40 брзина не ми е некако...доволно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom