Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Животна грешка си направил :smir:
Инаку чекам да ми даде еден друг за ИПторрентс, ако не успее тој ќе побарам од некој од вас. Да не испадне сега дека го лажам него.
Нема проблем,само јас моментално сум во минус со поканите...чекам ратио да дигнам повеќе та да ми дадат инвајтес:)

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Нема проблем,само јас моментално сум во минус со поканите...чекам ратио да дигнам повеќе та да ми дадат инвајтес:)
А каков е системот за да ти дадат право да делиш инвајтес? Колку инвајтес ти даваат месечно? Како оди таа постапка?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
А каков е системот за да ти дадат право да делиш инвајтес? Колку инвајтес ти даваат месечно? Како оди таа постапка?
Јас бидејќи сум power user на месец ми доделуваат 1 инвајт.
А додека ако си вип 3 на месец.

Е сега power user ако си..неможе да ти го избришат акаунтот поради неактивност..има мн корисни работи:)..само финтата е да даваш seed.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Чекај нели имаш добро ратио на претходна страна си пишал.

Значи не се зафркавајте совакви работи.:helou:

3 месечно ако си power user а услови за тоа се:

минимум 50GB аплоад 1 месец да си член и даимаш ратио над 1.05

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Јас бидејќи сум power user на месец ми доделуваат 1 инвајт.
А додека ако си вип 3 на месец.

Е сега power user ако си..неможе да ти го избришат акаунтот поради неактивност..има мн корисни работи:)..само финтата е да даваш seed.
Секако. Стварта на торентите е seed-от.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
не е ништо посебно torrentleech,на времето ептен беше врв сеа и не е баш нај нај,бидејќи имам и таму и на iptorrents се случува многу пати филм првин таму да биде качен па после на torrentleech,и има покани не мора да си вип или нешто такво,ја коа напраив ратио два ми доделија покана,а се регнав преку irc.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
п.с. Мац шо напраи мореее :toe:
Шо да напраам море. :)

2010-03-01 - Registrations/Invites are closed for time being.

Уште е затворено за регистрации, искрено не знам зашто - изгледа ги кикаат тие со слаб ratio и слични глупости.

едит - на hd-torrents.org за 1000 поени добивате 1 инвајт. Смешки. :)

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Не се добива никако, само модератори и вип(тие што донираат пари) можат да праќаат покани и тоа ограничен број мислам 1-3 месечно некаде.

Сега тешко верувам некој плаќа за вип статус од нас тука.

Најдобро е да си почекаш преку ирц да има праќање на покани, ама и тоа на 2 годнини се дешава.
Јас имам инвајт а не сум ВИП. Се добиваат покани само многу тешко последнава година зошто си ги имаат исфилтрирано добрите корисници и си цепаат така.

Ок реков некој ако има.

А инаку еве ми ја статистиката на iptorrents.com
Ratio: 6.888 Uploaded:1.200 TB Downloaded:178.404 GB
Како го направи ратиово ако може да се знае. Со нетов од македонија нема шанси тоа да го направиш. Освен ако немаш seedbox

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Јас имам инвајт а не сум ВИП. Се добиваат покани само многу тешко последнава година зошто си ги имаат исфилтрирано добрите корисници и си цепаат така.
Сега така стојат работите на torrentleech.

Гледам вчера видов на iptorrents дека и таму ја зателгале работата, само 1 покана на poweruser месечно, и ако не ја искористиш месецот нема втора да добиеш.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25

Како го направи ратиово ако може да се знае. Со нетов од македонија нема шанси тоа да го направиш. Освен ако немаш seedbox
И со нетов од македонија ама имам и виртуелна машина врзена на 100 MBPS конекција :)

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
И со нетов од македонија ама имам и виртуелна машина врзена на 100 MBPS конекција :)
И колку го плаќаш тоа???

Ако некој е за трампање на инвајти нека пише. Јас имам инвајти за IPTorrents, BitMeTV, Torrentleech.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
И колку го плаќаш тоа???

Ако некој е за трампање на инвајти нека пише. Јас имам инвајти за IPTorrents, BitMeTV, Torrentleech.
За кој торент тракер си заинтересиран?
Јас ти пишав ПП, за Torrentleech сум заинтересирам.
Повели, кажи за кој бараш.

Член од
25 април 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Има некој да даде некој инвајт за добар торент? Гарантирано држам upload. :)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
И колку го плаќаш тоа???

Па...види сега основам цела компанија а од таа компанија си одвоив една машина за мене:) а цел сервер го плаќам 160 евра на месец.

Бтв ти пишав пп.Провери:)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306

ScarfaceMkd ајде дај еден скреншот да видам што викаш повер усер добива инвите од 2008 Јас немам добиено инвите...

Kajgana Shop

На врв Bottom