Vinnetou
Continium Transfunctioner
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 3.513
- Поени од реакции
- 482
Давај!Ти си прв, dulemk е втор, па имам уште 4 покани.
И некој за torrenthr.ogr ако има.
Инаку на темава, ги користам Замунда и АренаБГ најмногу.
Давај!Ти си прв, dulemk е втор, па имам уште 4 покани.
http://www.warezhr.org/
Не се добива така лесно инвајт за torrentleechДајте инвајт за torrentleech ако имате.
Не се добива никако, само модератори и вип(тие што донираат пари) можат да праќаат покани и тоа ограничен број мислам 1-3 месечно некаде.Не се добива така лесно инвајт за torrentleech
Ок реков некој ако има.Не се добива никако, само модератори и вип(тие што донираат пари) можат да праќаат покани и тоа ограничен број мислам 1-3 месечно некаде.
Сега тешко верувам некој плаќа за вип статус од нас тука.
Најдобро е да си почекаш преку ирц да има праќање на покани, ама и тоа на 2 годнини се дешава.
Па што кажав јас пред 2 поста:helou:IPTorrents e во категорија со TorrentLeech. Значи не гледам логика да бараш од едните инвајт кога имаш од другите акаунт. Инаку само за информација, инвајт за торрентлич можеш да добиеш само од Вип усер од таму, а шансите за тоа се мнооооооогуууу мали. Не верувам дека на формумов има некој таков. Пробај си ја шансата на некои меѓународни форуми за торент тракери. Јас сум на пат да добијам инвајт за торентлич, ако успеам ќе те обавестам.
Да, во право си бил. Сега го прочитав твојот пост. За ВИП јас би платил, ама нема PayPal и слични сервиси кај нас. Не знам на кој друг начин може да се оствари плаќањето. Интересно, на еден тракер имаше плаќање со смс порака (1 месец ВИП 10 евра). Ако има таква можност за TorrentLeech или IPTorrents би било многу добро. Инаку еве ова нека биде една тема и каде што може да разменуваме покани итн. Па кој има некој инвајт нека понуди и нека бара ratio proof за тоа. Еве на пример мене ми треба од IPTorrents па ако некој има да му пратам скриншотс за ратио.Па што кажав јас пред 2 поста:helou:
Иначе добар ратио држиш Nikolasr + сигурно имаш покани за iptorrents и можеш да пробаш да трампаш со некој за torrentleech, пробај на http://www.warezhr.org има тема за тоа.
Значи има таму една тема дај скриншот од твое ратио на други приватни тракери(нормално над 1 ратио минимум каде што имаш, ако е над 2 подобро).
Барам за torrentleech бидејќи слушам дека бил мн подобар,а го имам предходно пробано...само ме банираа заради што не држев ратио.Да, во право си бил. Сега го прочитав твојот пост. За ВИП јас би платил, ама нема PayPal и слични сервиси кај нас. Не знам на кој друг начин може да се оствари плаќањето. Интересно, на еден тракер имаше плаќање со смс порака (1 месец ВИП 10 евра). Ако има таква можност за TorrentLeech или IPTorrents би било многу добро. Инаку еве ова нека биде една тема и каде што може да разменуваме покани итн. Па кој има некој инвајт нека понуди и нека бара ratio proof за тоа. Еве на пример мене ми треба од IPTorrents па ако некој има да му пратам скриншотс за ратио.
А колку често добиваш ти покани?Имам уште една покана за ипторрент, кој ќе ми даде доказ за поарен ратио на некој приватни тракери(може еден може и повеќе) ќе му пратам.
По пп пратете.
Поарен е да, има повеќе членови, поголема брзина, повеќе го средуваат, нема глупости,побрзоги ставаат торентите итн, ама пак затоа е и многу построг, јас едно време се караф на нивниотфорум за промена на некој правила т.е. поточно hit&run правилото.Барам за torrentleech бидејќи слушам дека бил мн подобар,а го имам предходно пробано...само ме банираа заради што не држев ратио.
А инаку фала дулемк за форумот
Да ти кажам право имав 2 покани уште одамна можеби повеќе од месец, дадов скоро една и сега гледам не ми дошле нови(знам еднаш месечно 3 стигаа). Сега имам една и чекам секој момент нови ама ете арно викаш ја здлжиа работава.А колку често добиваш ти покани?
Бидејќи јас последниот месец немам ниту една покана
Животна грешка си направил :smir:Барам за torrentleech бидејќи слушам дека бил мн подобар,а го имам предходно пробано...само ме банираа заради што не држев ратио.