Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ти си прв, dulemk е втор, па имам уште 4 покани. :)
Давај! :)

И некој за torrenthr.ogr ако има.

Инаку на темава, ги користам Замунда и АренаБГ најмногу.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Код:
http://www.warezhr.org/

сите што сакате покани за torrenthr одете на варезот ,има посебна тема за тоа за барање на покани,само ке треба да сликнете ратио од неколку сајтови.ако имате солидно ратио одма си зимате покана,бар ја одма си земав.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Дајте инвајт за некој хд тракер, никој нема?

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Не се добива така лесно инвајт за torrentleech
Не се добива никако, само модератори и вип(тие што донираат пари) можат да праќаат покани и тоа ограничен број мислам 1-3 месечно некаде.

Сега тешко верувам некој плаќа за вип статус од нас тука.

Најдобро е да си почекаш преку ирц да има праќање на покани, ама и тоа на 2 годнини се дешава.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Не се добива никако, само модератори и вип(тие што донираат пари) можат да праќаат покани и тоа ограничен број мислам 1-3 месечно некаде.

Сега тешко верувам некој плаќа за вип статус од нас тука.

Најдобро е да си почекаш преку ирц да има праќање на покани, ама и тоа на 2 годнини се дешава.
Ок реков некој ако има.

А инаку еве ми ја статистиката на iptorrents.com
Ratio: 6.888 Uploaded:1.200 TB Downloaded:178.404 GB

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
IPTorrents e во категорија со TorrentLeech. Значи не гледам логика да бараш од едните инвајт кога имаш од другите акаунт. Инаку само за информација, инвајт за торрентлич можеш да добиеш само од Вип усер од таму, а шансите за тоа се мнооооооогуууу мали. Не верувам дека на формумов има некој таков. Пробај си ја шансата на некои меѓународни форуми за торент тракери. Јас сум на пат да добијам инвајт за торентлич, ако успеам ќе те обавестам.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
IPTorrents e во категорија со TorrentLeech. Значи не гледам логика да бараш од едните инвајт кога имаш од другите акаунт. Инаку само за информација, инвајт за торрентлич можеш да добиеш само од Вип усер од таму, а шансите за тоа се мнооооооогуууу мали. Не верувам дека на формумов има некој таков. Пробај си ја шансата на некои меѓународни форуми за торент тракери. Јас сум на пат да добијам инвајт за торентлич, ако успеам ќе те обавестам.
Па што кажав јас пред 2 поста:helou:

Иначе добар ратио држиш Nikolasr + сигурно имаш покани за iptorrents и можеш да пробаш да трампаш со некој за torrentleech, пробај на http://www.warezhr.org има тема за тоа.

Значи има таму една тема дај скриншот од твое ратио на други приватни тракери(нормално над 1 ратио минимум каде што имаш, ако е над 2 подобро).

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Па што кажав јас пред 2 поста:helou:

Иначе добар ратио држиш Nikolasr + сигурно имаш покани за iptorrents и можеш да пробаш да трампаш со некој за torrentleech, пробај на http://www.warezhr.org има тема за тоа.

Значи има таму една тема дај скриншот од твое ратио на други приватни тракери(нормално над 1 ратио минимум каде што имаш, ако е над 2 подобро).
Да, во право си бил. Сега го прочитав твојот пост. За ВИП јас би платил, ама нема PayPal и слични сервиси кај нас. Не знам на кој друг начин може да се оствари плаќањето. Интересно, на еден тракер имаше плаќање со смс порака (1 месец ВИП 10 евра). Ако има таква можност за TorrentLeech или IPTorrents би било многу добро. Инаку еве ова нека биде една тема и каде што може да разменуваме покани итн. Па кој има некој инвајт нека понуди и нека бара ratio proof за тоа. Еве на пример мене ми треба од IPTorrents па ако некој има да му пратам скриншотс за ратио.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

може инвајтче за ајти торентите :smir:

п.с. Мац шо напраи мореее :toe:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Имам уште една покана за ипторрент, кој ќе ми даде доказ за поарен ратио на некој приватни тракери(може еден може и повеќе) ќе му пратам.

По пп пратете.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Да, во право си бил. Сега го прочитав твојот пост. За ВИП јас би платил, ама нема PayPal и слични сервиси кај нас. Не знам на кој друг начин може да се оствари плаќањето. Интересно, на еден тракер имаше плаќање со смс порака (1 месец ВИП 10 евра). Ако има таква можност за TorrentLeech или IPTorrents би било многу добро. Инаку еве ова нека биде една тема и каде што може да разменуваме покани итн. Па кој има некој инвајт нека понуди и нека бара ratio proof за тоа. Еве на пример мене ми треба од IPTorrents па ако некој има да му пратам скриншотс за ратио.
Барам за torrentleech бидејќи слушам дека бил мн подобар,а го имам предходно пробано...само ме банираа заради што не држев ратио.

А инаку фала дулемк за форумот:)

Имам уште една покана за ипторрент, кој ќе ми даде доказ за поарен ратио на некој приватни тракери(може еден може и повеќе) ќе му пратам.

По пп пратете.
А колку често добиваш ти покани?

Бидејќи јас последниот месец немам ниту една покана:(

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Барам за torrentleech бидејќи слушам дека бил мн подобар,а го имам предходно пробано...само ме банираа заради што не држев ратио.

А инаку фала дулемк за форумот:)
Поарен е да, има повеќе членови, поголема брзина, повеќе го средуваат, нема глупости,побрзоги ставаат торентите итн, ама пак затоа е и многу построг, јас едно време се караф на нивниотфорум за промена на некој правила т.е. поточно hit&run правилото.

Имам исто слушнато дека IPTorrent копира од torrentleech.

А колку често добиваш ти покани?

Бидејќи јас последниот месец немам ниту една покана:(
Да ти кажам право имав 2 покани уште одамна можеби повеќе од месец, дадов скоро една и сега гледам не ми дошле нови(знам еднаш месечно 3 стигаа). Сега имам една и чекам секој момент нови ама ете арно викаш ја здлжиа работава.
Можеби се заситил во моментив тракеротне даваат покани, баш ќе видим форумот што кажува.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Животна грешка си направил :smir:
Инаку чекам да ми даде еден друг за ИПторрентс, ако не успее тој ќе побарам од некој од вас. Да не испадне сега дека го лажам него.

Kajgana Shop

На врв Bottom