Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ова детево е ептен белаџија, а татко му е Австралија моментално. И сега имат нешто беља направено изгледа и гледајте шо му пишит на fb, отпрвин нешто мангуп да се напрајт, ама после... :)

:pos:

пс. Убаво се наместени сликите, нека не ве лажат минутите, бидејќи на секое праев PrtSc. :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
А што и фали на сликата?
Па не е у ред да се заебаваат на такви ствари... како би се осеќал ти ако во Македонија се десеше такво нешто и недајбоже да загине некој познат? Смешно ќе ти е?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па не е у ред да се заебаваат на такви ствари... како би се осеќал ти ако во Македонија се десеше такво нешто и недајбоже да загине некој познат? Смешно ќе ти е?
Сликата нема врска со некој што загинал, туку има сосема друга смешна поента. Инаку си слушнал за црн хумор? Плус темата е во чек дис аут а и сликата е стварно добра : )

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Сликата нема врска со некој што загинал, туку има сосема друга смешна поента. Инаку си слушнал за црн хумор? Плус темата е во чек дис аут а и сликата е стварно добра : )
Јеп, не сум баш фан на црн хумор :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
НОВО НОВО НОВО !!!
Актуелни профил Слики на фејсбук во бугарија
28131_104169236294649_100001047203977_39614_6224931_n.jpg

ја се чудам зашто не стави барем кај што е гола.. ке има сигурно повеќе лајкови отколку пријатели

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
овие анкетиве почнаа ептен да замараат у последно време.. која е најдобра населба која е најдобра женска кој ке тепа на избори... ама стварно замараат !

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
овие анкетиве почнаа ептен да замараат у последно време.. која е најдобра населба која е најдобра женска кој ке тепа на избори... ама стварно замараат !
Абе остај тоа што замараат, смешно ми е на што се луѓево губат време :) :pos:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
НОВО НОВО НОВО !!!
Актуелни профил Слики на фејсбук во бугарија
Прегледај го приврзокот 43101

ја се чудам зашто не стави барем кај што е гола.. ке има сигурно повеќе лајкови отколку пријатели

:pos: :pos: :pos: :pos:

Хахахахахаха ме изнасмеа да си здрав и жив !!!!!! :))))))))

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Могуче да е и монтажа ,ама вака од прва многу е јако

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
^^ да не бидам она, "цепи длака", али - автобусот може е битолски, али местото е Скопје (поточно раскрницата кај Саем и влезот на Керамидница).

Иначе ништо посебно не ми е постеров. Има многу фејлови во нашиов demotivational, али има и јаки ствари :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom