Леле аман што се глупираш. Боље дади и 500 денари кои ќе и послужат.Ме кани на матурска... и пази што ми вели -.-
P.S. Женско е ова... ми иде сеа дури да не и идам после ова што ми го напиша.
Ти им кажуваш само у плико поклоните на оние што ти доаѓаат за некој повод?Леле аман што се глупираш. Боље дади и 500 денари кои ќе и послужат.
Јас не им кажувам затоа што фала му на Бога сум немала потреба.Ти им кажуваш само у плико поклоните на оние што ти доаѓаат за некој повод?
Е од неа и јас... има голема разлика, се знаеме само повеќе од 1 година. Па види му ја ти сеаЈас не им кажувам затоа што фала му на Бога сум немала потреба.
Ама не ја имаат сите таа привилегија.
Уствари да, на тие што ми се поблиски, на матура им реков да ми дадат пари. На полуматура ме наполнија со злато што ниеднаш не го облеков, па им реков на матура барем пари да ми дадат.
Значи ти се навреди шо ти рече у плик? Ами ако те поканат на свадба свој блиски, знајш како пишува на поканата?Пр : пожелно е поклонот да биде во плико па сеа ти малце логички размисли шо можиш да ставиш освен пари... Така да и тогаш ке се намуритиш?Е од неа и јас... има голема разлика, се знаеме само повеќе од 1 година. Па види му ја ти сеа
Е од неа и јас... има голема разлика, се знаеме само повеќе од 1 година. Па види му ја ти сеа
Стави линк да видиме шо деген е ова.Ме кани на матурска... и пази што ми вели -.-
P.S. Женско е ова... ми иде сеа дури да не и идам после ова што ми го напиша.
Купи плико, стави и 50че и право на матура. Ќе се изненади од поклонотДа не ве цитирам сите...
Не се навредив, она е таа која треба да се срами... а и нормално не се намуртив Само ја гледам со други очи сега...
Тури и ку *ров... толку и работи мозокот...
Ја викам еден сунгер за миење садови У плико, нормалноКупи плико, стави и 50че и право на матура. Ќе се изненади од поклонот