Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова детево е ептен белаџија, а татко му е Австралија моментално. И сега имат нешто беља направено изгледа и гледајте шо му пишит на fb, отпрвин нешто мангуп да се напрајт, ама после... :)

rupp28.jpg

29diq90.jpg

34njkae.jpg

:pos:

пс. Убаво се наместени сликите, нека не ве лажат минутите, бидејќи на секое праев PrtSc. :)

А што и фали на сликата?

Па не е у ред да се заебаваат на такви ствари... како би се осеќал ти ако во Македонија се десеше такво нешто и недајбоже да загине некој познат? Смешно ќе ти е?

Па не е у ред да се заебаваат на такви ствари... како би се осеќал ти ако во Македонија се десеше такво нешто и недајбоже да загине некој познат? Смешно ќе ти е?

Сликата нема врска со некој што загинал, туку има сосема друга смешна поента. Инаку си слушнал за црн хумор? Плус темата е во чек дис аут а и сликата е стварно добра : )

Сликата нема врска со некој што загинал, туку има сосема друга смешна поента. Инаку си слушнал за црн хумор? Плус темата е во чек дис аут а и сликата е стварно добра : )

Јеп, не сум баш фан на црн хумор :)

capturetye.png
capturetye.png
capturetye.png
capturetye.png

:pos2::pos2:

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16 KB · Прегледи: 109
НОВО НОВО НОВО !!!
Актуелни профил Слики на фејсбук во бугарија
28131_104169236294649_100001047203977_39614_6224931_n.jpg

ја се чудам зашто не стави барем кај што е гола.. ке има сигурно повеќе лајкови отколку пријатели

овие анкетиве почнаа ептен да замараат у последно време.. која е најдобра населба која е најдобра женска кој ке тепа на избори... ама стварно замараат !

овие анкетиве почнаа ептен да замараат у последно време.. која е најдобра населба која е најдобра женска кој ке тепа на избори... ама стварно замараат !

Абе остај тоа што замараат, смешно ми е на што се луѓево губат време :) :pos:

НОВО НОВО НОВО !!!
Актуелни профил Слики на фејсбук во бугарија
Прегледај го приврзокот 43101

ја се чудам зашто не стави барем кај што е гола.. ке има сигурно повеќе лајкови отколку пријатели

:pos: :pos: :pos: :pos:

Хахахахахаха ме изнасмеа да си здрав и жив !!!!!! :))))))))

Могуче да е и монтажа ,ама вака од прва многу е јако

^^ да не бидам она, "цепи длака", али - автобусот може е битолски, али местото е Скопје (поточно раскрницата кај Саем и влезот на Керамидница).

Иначе ништо посебно не ми е постеров. Има многу фејлови во нашиов demotivational, али има и јаки ствари :kafe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom