Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Кој ремет му го удрија на Белов :pos::pos:
Една од подобрите емисии у овој циклус (y)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
Opusteno so Toni i Deo mi e poim za emisija vo Makedonijava. Nema glupi i dosadni prasanja nema citanje vesnici srede emisija nema citanje komentari of fejsbuk pa za da znae voditelot so prasanja da postavuva... Znaci ima smea do pomocuenje. Sto vi treba poveke od toa posle naporen i stresen den... E sega ima momenti koga navistina ima preteruvanje ali mene toa ne mi smeta samo e dosta neprikladno i neprijatno za gostite. Sala na strana top emisija.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Не ги имам гледано после таа емисија со Романецот :(

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.058
Поени од реакции
8.371
Новава сезона е безвезе. Сменет им е концептот, не се во студио и хуморот е задржан само на почеток и на крај од емисијата.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Nekako go izgubija kvalitetot. Voopsto ne e toa sto beshe pred 2,3 godini.
Kвалитетот го имаа кога се емитуваше во недела во 16 часот на Сител, кога го променија терминот се заеба работата. Дали е некоја космичка работа незнам, ама хуморот што го практикуваа најдобро лежеше во тој термин

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.432
Поени од реакции
43.271
Kвалитетот го имаа кога се емитуваше во недела во 16 часот на Сител, кога го променија терминот се заеба работата. Дали е некоја космичка работа незнам, ама хуморот што го практикуваа најдобро лежеше во тој термин
кој квалитет имале жити све? Него смешен ми е овој тони, на А1 јадеше толку бурек за власта, а сеа им го лиже газот:icon_lol:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
кој квалитет имале жити све? Него смешен ми е овој тони, на А1 јадеше толку бурек за власта, а сеа им го лиже газот:icon_lol:
Првата сезона, недела попладне 16 часот тогаш многу добро легнуваше терминот со шеги и слични работи, баш онака опуштено, од кога го смени ја немаше толку шарм т.е вечерно време такви емисии не успеваат :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.432
Поени од реакции
43.271
Првата сезона, недела попладне 16 часот тогаш многу добро легнуваше терминот со шеги и слични работи, баш онака опуштено, од кога го смени ја немаше толку шарм т.е вечерно време такви емисии не успеваат :)
кажи што ќе кажеш не се прави емисија со раскажување вицеви

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.058
Поени од реакции
8.371
Вечерва започнува нова сезона на Опуштено. Оваа вечер специјална епизода новогодишна на МРТ 1.

Kajgana Shop

На врв Bottom