Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Која е оваа што се кљафтари? Видов некоја најава како кажуе виц - несмешно....важно у допичњак се дом'кнала и ќе се гази сеа као напушена....
Драгана Левенска, актерка.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
68
Поени од реакции
36
мене ми се допаѓа тони ептен,пресмешен ама део е досаден

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
денес восочната фигура Весна збесна бејди Петрушевска екс Тренковски и Александар Меќич овај Микич
не знам само дали е до СМРТ ТВ или до Тони в пантолони
едно време тивко збора и кога наеднаш ќе свика како ненормален па морам почесто да намалам/зголемам тон - имам појачало и басот иако скроз исклучен водителот ме нервира малку,поготово кога гледам реприза во ниедно време и дури и комшиите знаат кога гледам Опушено
не дај Боже басот да го пуштам ќе ми ги изгори звучките
како дизелаш брчи (без турбо):)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
денес восочната фигура Весна збесна бејди Петрушевска екс Тренковски и Александар Меќич овај Микич
едно време тивко збора и кога наеднаш ќе свика како ненормален па морам почесто да намалам/зголемам тон - имам појачало и басот иако скроз исклучен водителот ме нервира малку,поготово кога гледам реприза во ниедно време и дури и комшиите знаат кога гледам Опушено

имаш јаки звучници и?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Битно денешнава емисија беше закон. Посебно делот за бракови, секад го дупчат на Део :( :pos:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И пак не почна во терминот, кога вклучив веќе завршуваше. Тоа е МРТ

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Ги гледам чат-пат кога ќе ги начекам и можам да кажам дека не се тоа што беа.
Океј и понатаму се смешни, кажуваат вицеви, се трудат и со скечевите ама имам чувство дека се шаблонизираа. Однапред се знае дека на пар теми повторно ќе се разговара. Разбирам дека за некого децата се најголемо богатство и смисла на животот, меѓутоа не мора баш во секоја емисија да се апострофира тоа со секој гостин што има деца. Исто така темата за брак.
Од забавна полека одат накај пропагандна емисија. Разбирам дека се на МТВ и дека одредени работи мора да ги пропагираат ама на тој начин се повеќе ја губат неутралноста и сарказмот по кој беа препознатливи.

Има илјадници други теми на кои може да се разговара со гостите.

Исто така во скоро секоја емисија гостува по некој актер. Лично немам ништо против актерите (баш напротив, ги обожувам бидејќи имаат смисла за хумор) ама кога гостува некој кој не и е толку познат на пошироката јавност се губи интересот за гледање. Исто како и оние од старата гарнитура кои се помалку или повеќе монотони и неадекватни за гостување во ваков тип на емисии. Ако сето тоа е во насока на промоција на актерите и поголема посетеност на претставите некако и ќе им прогледам низ прсти. Сепак народот си бара интересни и секогаш актуелни гости. Можат да се угледаат во Жаре - Еден на еден, кај кого во емисија редовно гостуваат луѓе кои се актуелни во моментот.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Дечки да прашам може ли некој да ми ја најде првата епизода од новава сезона на Опуштено со Тони и Део кај што гостин беше Сашко Коцев ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Стварно не знам зошто не разделувате работи. Тони е возрасен човек што може да прави што сака. Многу пеачи има што пеат за партии па тоа не значи дека дома имаат постери од тие партии туку дека сакале да земат пара за да преживеат во државава. После избори никој од пеачите не продолжил да промовира ниедна партија. Додека не почне да промовира одредена партија во емисијата добро е.
Него се знае во следната емисија кои ќе бидат гости ?

Kajgana Shop

На врв Bottom