Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Гледав денес реприза од петокот. Значи стварно се луди. И вика Тони на таа Барби: Tи пратиш спорт?
-Оваа вели не, а Тони и враќа: Не пратиш спорт а по спортот си!!! :pos2::pos2::pos2:
Стварно се луди и откачени
Абе и ја денес пуштам на сител и гледам репризата, и што да видам, комшиката ми Сања :pos:(ок, не куќа до куќа ама блиску е :)). А и арно и кажа Тони, спортистка си е бе.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Абе и ја денес пуштам на сител и гледам репризата, и што да видам, комшиката ми Сања :pos:(ок, не куќа до куќа ама блиску е :)). А и арно и кажа Тони, спортистка си е бе.
Па да ти кажам и мене ми личи на спортистка ама ај викам да не донесувам погрешни заклучоци пред време :pos2:. Ако ти е комшика дај да се договориме, па да поспортуваме со неа кога ќе има тренинг :drk:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.023
Поени од реакции
51.280
еии и овие си ебаа мамата, последно време се некои фуш фаци носи за гости, денес Роквич father&son му се, минатата недела Даниела Темелковска пред тоа Џаро :|
Све некои фолкери и офуцани ликови, мислам он интересен си е за гледање уште ама гостиве :|....полека полека губи право да го сере Бошко13, гостите им се малтене исти. :))

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
Deo ne mi e nesto naj naj ama Toni...:zver: e coekot kolku e samo odlepen.Samo taka neka produzi:pos2::pos2::pos2:

Член од
1 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
19
абе овие скроз ја откачија вечерва у пичку матер, овај говоров со цаци паковска беше смрррттттт :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Цаци Паковска:pos:
Ненормален е Тони...ме изнасмеа вечерва:)

Член од
30 април 2009
Мислења
43
Поени од реакции
2
Toni e car, emisijata mu e mnogu jaka.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Најмомент вечерва, кога Тони се цепеше со неговото хистерично смеење, а публиката мртва сериозна. :pos:

А да, и убаво ја изремети Цаци. :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Цаци ја зеде низ нозе, мама и споје*а :)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Најмомент вечерва, кога Тони се цепеше со неговото хистерично смеење, а публиката мртва сериозна. :pos:

А да, и убаво ја изремети Цаци. :pos:
Абе ај ако не ви е тешко дајте детали, вака со смајлиња не се доловува баш моментот.

Инаку претерува Тони, ко демек спонтан, ама се гледа дека се повеќе се вештачи.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.577
Ццц......Тони значи скрос е отиден веќе:pos2::pos2:

Ама реметееењеее и удри на спортистката,ненормален е.

Ама после кога се соблече.......сите во студио:drk::drk::drk:на неа.....:pos2::pos2::pos2:

П.С--ЈАКА Е МАЈКЕ МИ.:smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ццц......Тони значи скрос е отиден веќе:pos2::pos2:

Ама реметееењеее и удри на спортистката,ненормален е.

Ама после кога се соблече.......сите во студио:drk::drk::drk:на неа.....:pos2::pos2::pos2:

П.С--ЈАКА Е МАЈКЕ МИ.:smir:
:pos::pos::pos::pos:

Хахахаа закон е шоуто...мене најсмев ми беше кога овој фудбалерот Брага беше гостин..2 топли цицки..:pos::pos:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Одлично шоу. Има и ремет и се ... :) на Брага кога го праша за најтежок збор македонски овој вика јоргурт хахаха

Иначе денеска испуштих неможех да гледам? Кога е репризата од денеска?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.974
Поени од реакции
23.159
абе овие скроз ја откачија вечерва у пичку матер, овај говоров со цаци паковска беше смрррттттт :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Не само тоа целата емисија беше смех...

Kajgana Shop

На врв Bottom