Панки раскажуваше за таа тепачката али пола од тоа што го каже е невистина пошто тепачката се дешаваше во Елдорадо во Гостивар и рече дека више никогаш не би дошол во Гостивар а сепак пак дојде.....ПанкиИИииИИиИИИ e THA SHIT!!!
не сум знаел дека пее во Б2, ќе го повлечам крстот што му го турив на тоа место и ќе идам....пее ко да го тепаат ама мора да се иде
едит. да Срцуфке, светов беше посреќно место без Верица Пандиловска!!!![]()
и шо си ме цитирал сеа, како можам ја да помогнам??Панки раскажуваше за таа тепачката али пола од тоа што го каже е невистина пошто тепачката се дешаваше во Елдорадо во Гостивар и рече дека више никогаш не би дошол во Гостивар а сепак пак дојде.....
Ne sum premnogu impresioniran od emisijata, iako ne moze da se kaze deka toa e najlosata tok-sou emisija na makedonskiot eter. Toni delumno go igra i forsira toa sto go znae, samo ne znam sto bara Dejan vo taa prikazna. Inaku se slozuvam deka Toni neretko preteruva so toa glasno smeenje, sto moze da se protolkuva i kako histerija. Edna zamerka ke mu dadam kako domakin i kavaler, koga se obidoa da i spustaat ladni na Julija, koja vo taa emisija bese edinstvena dama vo drustvo so maski. Togas so svoite komentari epten nisko padna Boris Trajanov (koj sakase da bide vo stilot na Toni, iako toa ne mu lezi), na sto dobi dobri zabeleski od Julija za svojata nekultiviranost i nedjentlmenstvo.секогаш интересно,ама помалку ме нервира што многу гласно се смее Тони