Сум толерантна и то многу ама нормално имам и граница до каде можам да толерирам. Ако некој ми се качи на глава со некое понашање ќе му покажам убо кај му е местото.Дивајн напиша:Што е со толеранцијата кај вас?
Дали сте толерантни и колку? Имате некоја граница за се` или имате само работи кои ги толерирате скроз или не ги толерирате ич.
Што можете, а што неможете да толерирате?
Колку преголемата или премала толеранција знае да биде лоша или добра за нас?
И така ...:salut:
Најтолерантна...додека не ме чепнат у слаба точка...тогаш веќе сум злобна :helou: А и многу ми зависи толерантноста од расположението и денот, некогаш можам да трпам некој да ми дуби на глава, а некад и ситници така ми одат на нерви што одма избувнувам... ама најголемиот дел од времето се' ми е рамно, по дома ми викаат дека сум имала најјаки нерви у свет, ретко што успева да дојде до мене и да ме изремети Сума сумарум, толерирам се' додека е во нормални граници и додека не е со намера да ме извади од такт... многу сакам „мир у куќа„ така да избегавам да протестирам за небитни работи...Дивајн напиша:Што е со толеранцијата кај вас?
Дали сте толерантни и колку? Имате некоја граница за се` или имате само работи кои ги толерирате скроз или не ги толерирате ич.
Што можете, а што неможете да толерирате?
Колку преголемата или премала толеранција знае да биде лоша или добра за нас?
И така ...:salut:
Како и секој, имам праг на толеранција. Само, зависи од луѓето каде ќе се наоѓа прагот.Дивајн напиша:Што е со толеранцијата кај вас?
Бидејќи помалку работи не можам, полесно е да ги наведам. Не толерирам:Дивајн напиша:Што можете, а што неможете да толерирате?