Толеранција

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е кај мене е обратното... Ко ке ми пукне филмот бегајте од мене оти црно ви се пиши.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Дивајн напиша:
Што е со толеранцијата кај вас?
Дали сте толерантни и колку? Имате некоја граница за се` или имате само работи кои ги толерирате скроз или не ги толерирате ич.
Што можете, а што неможете да толерирате?
Колку преголемата или премала толеранција знае да биде лоша или добра за нас?
И така ...:salut:
Сум толерантна и то многу ама нормално имам и граница до каде можам да толерирам. Ако некој ми се качи на глава со некое понашање ќе му покажам убо кај му е местото.
Не можам да толерирам луѓе шо пред мене зборуваат за некој шо ми значи особено работи кои не се точни, е тогаш одма се спротивставувам.
Ако премногу го толерираш некој и не му даваш до знаење дека претерува ќе почне да те искористува (на пример ако ти рече некој напиши ми состав по англиски, ти му напишиш и после то секој пат ти вика ај пак напиши ми, ако не му речиш дека претерува со тоа тој ќе си продолжи да бара и на тој начин те искористува, барем јас така мислам)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Толерирам... Додека не ми пукне филм. :toe:

Мислам дека не сум добар „толератор“.:)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Дивајн напиша:
Дали сте толерантни и колку? Имате некоја граница за се` или имате само работи кои ги толерирате скроз или не ги толерирате ич.
Колку преголемата или премала толеранција знае да биде лоша или добра за нас?
И така ...:salut:
Најтолерантна...додека не ме чепнат у слаба точка...тогаш веќе сум злобна :helou: А и многу ми зависи толерантноста од расположението и денот, некогаш можам да трпам некој да ми дуби на глава, а некад и ситници така ми одат на нерви што одма избувнувам... ама најголемиот дел од времето се' ми е рамно, по дома ми викаат дека сум имала најјаки нерви у свет, ретко што успева да дојде до мене и да ме изремети:toe: Сума сумарум, толерирам се' додека е во нормални граници и додека не е со намера да ме извади од такт... многу сакам „мир у куќа„ така да избегавам да протестирам за небитни работи...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Nakratko da ne dlabam, NE TOLERIRAM ,postojat samo retki posebni lugje za mene koi gi pocituvam i niv odnapred se' im e prosteno i dozvoleno!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Толерирам луѓе што јас сметам дека треба да ги изтолеририрам,значи има 5-6 личности за кои прво бројам до десет па урлам!:)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дивајн напиша:
Како и секој, имам праг на толеранција. Само, зависи од луѓето каде ќе се наоѓа прагот.
Дивајн напиша:
Бидејќи помалку работи не можам, полесно е да ги наведам. Не толерирам:
- Кога некој се обидува да ме прави будала (ова е црно, ама ти ќе го гледаш како да е бело).
- Кога ќе почне нечие однесување да влијае негативно врз мирот и животот на моето семејство.
Е тогаш е интересно:vozbud:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Моето ниво на толеранција е многу високо. Не сакам да запаѓам у невољи поради некоја ситница.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Толерантна сум, и тоа многу! АЛи кога ке претера знам да пукнам, и сум без влакна на јазик!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Толерантна личност сум,но со границата не ми е на ниво-ТРПЕЊЕ
Не толерирам-лаги,неверства,клевети,...забодување нос во мојот живот...

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Да толерирам до одреден степен... граница имам поставено до каде толерира. А за некои работи и ич не толерирам пошо ми сметаат и одма го кажувам :) во глобала да, толерирам сепак со граница :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Порано неможев многу да толерирам,избувнував и за ситници,но после научив дека со тоа и не се постигнува ама баш ништо.Сега неможам да толерирам неправда,било да е кон мене или кон некој друг во мое присуство,коментирање за мои блиски особи и мешање од страна во мојот живот.За се останато имам нерви да поднесам.
Колку повеќе го толерираме некој,толку повеќе на глава ни се качува:smir:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
1)Толерирам.

2)После се заканувам со убиство.

3) Убивам

4) Уживам во непостоњето на проблемот

5) Пијам пиво во чест на тоа

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
1.
2.
3. толерирам
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16. сеуште толерирам
17.
18.
.
.
.
97. толеранцијата ги преминува сите граници
98.
99.
100. Фатална одмазда:violent1:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Toleriram nekoe vreme se dodeka ne vidam deka licnosta koja sto ja toleriram gi preminuva granicite.Otkako gleam deka prai taka stanuvam anti-tolerant i ic ne mi e gajle so prai nekoj.Ne sakam togas nikoj da mi ima pred oci zaso ako ima togas go naebal.

Kajgana Shop

На врв Bottom