Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
за денес
Swansea - Millwall 2
QPR - Watford 1-1
Poland - Bosnia & Herzegovina X-1
Hannover - Stuttgart 1-X
Eskisehirspor - Besiktas 2-2

а од кога тоа џаро има емисија на канал 5?ако може да кажете кога ја има и од колку саат?
и ако може линк од некој добар сајт за кладење!

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.695
Поени од реакции
855
Ме интересира како се рачуна утaкмица пример ако во Недела ја играат и при резултат 1-1 во второто полувреме се прекинува, после другиот ден значи Понеделникот се преигрува и завршува 2-1 ме интересира како треба кладилнициве да ја рачунаат ?

Се работи за утакмицата Национал - Навал http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=500918&gmt_offset=-3600&tab=1
Доколку некој натпревар е прекинат, и истиот не се доигра до крајот на колото (крај на коло се рачуна вторник или петок т.е. ден кога излегува билтен) истиоит се рачуна како одложен т.е. коефициентот му изнесува 1. Со други зборови исто ко да го немате на тикет тој натпревар.

Е сега во нашиве кладилници на секое ќоше што ги отвараат од денес за утре, може свашта да се начека...

Конкретен пример пред година - две, мене што ми е познат...

Лига шампиони, сите утакмици конец излегуваат, ама конец невиден освен Рома - Динамо Киев... И у 89та минута на резултат 1-1 утакмицава ја прекинуваат, не ми текнува на причината, е сеа...

Регуларно си е утакмицата да се рачуна коефициент 1, дека утакмицата е прекината, арно ама у Копачка не им одговара тоа, пошо идат у невидена була и утакмицава си ја рачунаат 1-1 конечен тип т.е. X.

Така да, памет у глава кај играте и нека не ве лаже ако некоја утакмица е +0.05 повисока од друго место.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Greuther Furth - Oberhausen 1
Almere - Den Bosch 2
Heracles - Venlo VVV 1
Eskisehirspor - Besiktas 2
Queens Park - Watford 1

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Бешикташ 2 @сингл

--------------------------

Чикаго - Лејкерси 2
Милвоки - Хјустон 1
Г.Стејт - Мајами 2

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Утакмицата ја уплатија 500 евра незнам дали е местена : Aachen - Dusseldorf ТИП:2

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
еве што играв денеска:
бешиктас 2
дег метро старс 2 хокеј
давос 1 хокеј
картагена 2
рокдејл ГГ
хановер-штутгарт 3+
монс 2
хераклес 1
падова 12
еммен ГГ

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
за викендов ливче јас утре ќе го уплатам да ви го кажам
Кајзерслаутен - Волфсбург - 2 (пет кола по ред нема победа, 4 nерешени и 1 пораз)
Тотенхем - Челзи - 2(4 кола во Англија по ред нема победа, 2 нерешени и 2 изгубени, и некна со Марсеј изгуби значи 5 последни натпревари Челзи нема победа, а нареден натпревар им е против Манчестер така да очекувам победа)
реал - 2(едноставно после поразот од Барса очекувам едно 5-6 кола да бидат без кикс)

вкупен коефициент 8.76

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom