Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
ne mu se lutite, toj si kaza deka taka mu kazale a na ucesnicite e sami da si analiziraat dali ke pratat ili ne, eve jas na primer gi uplativ negovite vo multibet so dupla sansa bez Cambridge taka da sum vo igra, atalanta ja fativ, Morton vodi, R K 0:0
кој спомна љутење ????ако не го следам не значи дека се љутам.едноставно не му верувам

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
ne mu se lutite, toj si kaza deka taka mu kazale a na ucesnicite e sami da si analiziraat dali ke pratat ili ne, eve jas na primer gi uplativ negovite vo multibet so dupla sansa bez Cambridge taka da sum vo igra, atalanta ja fativ, Morton vodi, R K 0:0

Исто и јас. За мали пари ги пуштив како шо ги кажа, на поголема, со дупла шанса

Шалке 3+

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
значи во последно време колку стана интересен фудбалот немате појма тоур од 2-1 губе 2-3 од многу послаб тим на табелата и тоа во натпревар со 2 пенала браво 1-2 да не ти се вервува .
ako ne se lazam Istres igraa so igrac pomalku 80 min

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
нешто на балист не му оди во последнов време :nesum:

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
Му помина банот, 3-4 страни поназад имаше оставено типови.
шо не го банират пак :pos2: .............малку да се нашалам де ,иначе јас сум за да се забране да се писе 100 % ,дојава,инсајдер,сигурна или сл.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
шо не го банират пак :pos2: .............малку да се нашалам де ,иначе јас сум за да се забране да се писе 100 % ,дојава,инсајдер,сигурна или сл.
Добро бе другар, доаѓаш и сакаш право пари место дожд да врне, па балистот погодува нон-стоп, си го препишал денес, не излезе и збориш право, лол

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
Добро бе другар, доаѓаш и сакаш право пари место дожд да врне, па балистот погодува нон-стоп, си го препишал денес, не излезе и збориш право, лол
ти прече шо се нашалих на негова сметка????/ твој проблем ако не се разбираш од шали:tapp:

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
Стварно нон стоп погодува.
ка викаш за некој нон стоп се мисле секој тип или тикет шо ке го даде да излезе.да те потсетам дека освен денеска и минатио пат не му поминаа 2та сингла.и знаеш шо ми е најбитно? шо ми излее и нот форест и последните мин. и сега чекам уште 3 за добивка .види ми го посто .ај поздрав одам на состанок

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom