CAMBRIDGE 2 2.45
ATALANTA 2 2.55
MORTON 1 2.10
ROSS COUNTY 1 2.80
Mi gi pratija od Switzerland ... Mi kazaa deka se 100 % ...... kAKo sakate praite ... jas ke gi odigram .. l
pozz
Му се јавив на еден другар кој работи во Депортиво да ми го уплати ливчето и ми вика таа не можам или е блокирана или одложена и му викам додај една од тебе која сакаш.кај виде оти е одложена?
R Kaunti ne e odlozena, jas ja uplativ na Betfair, a stom ja ima tamu znaci se igra, tamu ne blokiraat ako se igra pa makar i mestena da e.Му се јавив на еден другар кој работи во Депортиво да ми го уплати ливчето и ми вика таа не можам или е блокирана или одложена и му викам додај една од тебе која сакаш.
оди у as sportМу се јавив на еден другар кој работи во Депортиво да ми го уплати ливчето и ми вика таа не можам или е блокирана или одложена и му викам додај една од тебе која сакаш.
Чудни се кладилницивеЕве во моцарт ми вика со Мортон мораш да ставиш уште 2 екипи ,Мортон го примаат само во ливче со над 6 екипи.
оваа рос коунти и мортон која лига се ???CAMBRIDGE 2 2.45
ATALANTA 2 2.55
MORTON 1 2.10
ROSS COUNTY 1 2.80
Mi gi pratija od Switzerland ... Mi kazaa deka se 100 % ...... kAKo sakate praite ... jas ke gi odigram .. l
pozz
Во Премиер може да ја уплатиш...Му се јавив на еден другар кој работи во Депортиво да ми го уплати ливчето и ми вика таа не можам или е блокирана или одложена и му викам додај една од тебе која сакаш.