Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne mu se lutite, toj si kaza deka taka mu kazale a na ucesnicite e sami da si analiziraat dali ke pratat ili ne, eve jas na primer gi uplativ negovite vo multibet so dupla sansa bez Cambridge taka da sum vo igra, atalanta ja fativ, Morton vodi, R K 0:0

кој спомна љутење ????ако не го следам не значи дека се љутам.едноставно не му верувам

ne mu se lutite, toj si kaza deka taka mu kazale a na ucesnicite e sami da si analiziraat dali ke pratat ili ne, eve jas na primer gi uplativ negovite vo multibet so dupla sansa bez Cambridge taka da sum vo igra, atalanta ja fativ, Morton vodi, R K 0:0

Исто и јас. За мали пари ги пуштив како шо ги кажа, на поголема, со дупла шанса

Шалке 3+

значи во последно време колку стана интересен фудбалот немате појма тоур од 2-1 губе 2-3 од многу послаб тим на табелата и тоа во натпревар со 2 пенала браво 1-2 да не ти се вервува .

ako ne se lazam Istres igraa so igrac pomalku 80 min

нешто на балист не му оди во последнов време :nesum:

Му помина банот, 3-4 страни поназад имаше оставено типови.

шо не го банират пак :pos2: .............малку да се нашалам де ,иначе јас сум за да се забране да се писе 100 % ,дојава,инсајдер,сигурна или сл.

шо не го банират пак :pos2: .............малку да се нашалам де ,иначе јас сум за да се забране да се писе 100 % ,дојава,инсајдер,сигурна или сл.
Добро бе другар, доаѓаш и сакаш право пари место дожд да врне, па балистот погодува нон-стоп, си го препишал денес, не излезе и збориш право, лол

Добро бе другар, доаѓаш и сакаш право пари место дожд да врне, па балистот погодува нон-стоп, си го препишал денес, не излезе и збориш право, лол

ти прече шо се нашалих на негова сметка????/ твој проблем ако не се разбираш од шали:tapp:

Стварно нон стоп погодува.

ка викаш за некој нон стоп се мисле секој тип или тикет шо ке го даде да излезе.да те потсетам дека освен денеска и минатио пат не му поминаа 2та сингла.и знаеш шо ми е најбитно? шо ми излее и нот форест и последните мин. и сега чекам уште 3 за добивка .види ми го посто .ај поздрав одам на состанок

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom