Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
абе ај дајте некое добро стримче за евертон-тотенхем!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Некојаси Ланели ми ја лупнале 1, значи зашо ставаат женски во кладилница да работат.
те сака изгледа таа од кладилницата :pos2:
иначе зашто го играте челзи 2 на 1.50 место 1x :toe:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Луѓеееееееееееееееееееееееееееее!!!

мора да престанеме со оффтопик, дека ова е смрт, дојдов сеа дома и сакав да видам што се дешава се вратив назад 11 страни 20мин ги вртам...

знам дека и јас редовно си ставам оффтопик али тоа мора да престане и имам идеа...што велите да спукаме тема нека се вика нешто као...КОЦКАРСКИ МУАБЕТИ...или КЛАДИЛНИЧАРСКИ МУАБЕТИ... и на оваа тема да иде на пример само тимот еве БАЛИСТ ќе си стави тип и толку...а во другата тема ќе му честитаме,прашуваме колку е сигурна,да даде стрим,состави и такви ствари....

само идеа па како сакате, болје сами него после некој модератор да ни брише постови( али ко што гледам и него му докурчило од бришење) :D

иначе БРАВО ЗА БАЛИСТ!!! те братам брату на форумов али не те уплаќам од други причини...keep with the great work!!!

иначе Арсенал очекувам да даде најмалце 2 гола во второ хт дека ги корнат! а и кој има онлине може да си ги стави челзи x2 дека ништо чудно да ја местат 1у2...поздрав!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

мора да престанеме со оффтопик, дека ова е смрт, дојдов сеа дома и сакав да видам што се дешава се вратив назад 11 страни 20мин ги вртам...

знам дека и јас редовно си ставам оффтопик али тоа мора да престане и имам идеа...што велите да спукаме тема нека се вика нешто као...КОЦКАРСКИ МУАБЕТИ...или КЛАДИЛНИЧАРСКИ МУАБЕТИ... и на оваа тема да иде на пример само тимот еве БАЛИСТ ќе си стави тип и толку...а во другата тема ќе му честитаме,прашуваме колку е сигурна,да даде стрим,состави и такви ствари....

само идеа па како сакате, болје сами него после некој модератор да ни брише постови( али ко што гледам и него му докурчило од бришење) :D

иначе БРАВО ЗА БАЛИСТ!!! те братам брату на форумов али не те уплаќам од други причини...keep with the great work!!!

иначе Арсенал очекувам да даде најмалце 2 гола во второ хт дека ги корнат! а и кој има онлине може да си ги стави челзи x2 дека ништо чудно да ја местат 1у2...поздрав!
Se soglasuvam so ovaa ideja!

Treba da ima tema kade ke se diskutira pred, za vreme i posle natprevarite i da se pravat analizi! Ovaa strana neka ostane samo za tipuvanje!

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462

абе и јас мислам најдобро така бидејќи темава е пренатрупана... тука нека бидат строго само типови, а во другата дискусии за натпревари и сл...
и мене ми изгледа дека Челзи ке испадне кец во двојка...

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Малце подобра замисла да го средиме нередов :)

Оваа тема да се преименува во коцкарски муабети или сл. а да се отвори нова која ќе го носи сегашново име Тип на денот.Секако оваа тема е веќе полна со оф постови така да мислам дека подобро е да се отвори нова (нормално ако е изводливо).

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Таман си е идеата ама модераторите ќе ќажат дека има група за такви муабети ама глупо е по групите. Мој предлог да има таква тема и доколку е можно да не се бројат мислењата во неа ( да биде во подфорум ФУДБАЛ а не Играчница) ќе биде супер.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добро е и вака бе, што сте се фатиле сите за друга тема. Шибајте вака и ЧАО:pipi:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
2-0 Teпаше Ланели 3,50 коеф :D Оф леле Астон Вила мамицата
x2 ја изгирав челзи ама што ако...не ми се верува какви мувли се еј...што им се задеси не ми е јасно... а убаво го пишав арсенал 1x, newcastle 1x everton 1x lianeli 1x na 1000че....али овие многу големи мувли еј ццц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom